McMiror - instructies voor gebruik, analogen, beoordelingen en vormen van afgifte (tabletten 200 mg, crème en kaarsen in het complex) van het geneesmiddel voor de behandeling van chlamydia, Giardia's en andere infectieziekten bij volwassenen, kinderen en tijdens de zwangerschap

In dit artikel kunt u de instructies voor het gebruik van het medicijn McMiror lezen. Gepresenteerde beoordelingen van bezoekers van de site - gebruikers van dit medicijn, evenals de mening van artsen van specialisten over het gebruik van McMiror in hun praktijk. Een groot verzoek om uw reactie op het medicijn actiever toe te voegen: het geneesmiddel heeft geholpen of niet geholpen om van de ziekte af te komen, welke complicaties en bijwerkingen werden waargenomen, die door de fabrikant mogelijk niet in de annotatie zijn vermeld. Analogen McMiror in aanwezigheid van beschikbare structurele analogen. Gebruik voor de behandeling van chlamydia, Giardia's en andere infectieziekten bij volwassenen, kinderen, maar ook tijdens zwangerschap en borstvoeding.

McMiror is een antimicrobieel geneesmiddel met een breed spectrum dat is afgeleid van nitrofuraan. Het heeft antibacteriële, antiprotozoale en antischimmel effecten. Nifuratel heeft een hoge werkzaamheid en lage toxiciteit, wat een groot aantal klinische toepassingen veroorzaakt.

Zeer effectief tegen Papiliobacter en Helicobacter pylori (vooral tegen metronidazol-resistente stammen van Helicobacter pylori), gram-positieve en gram-negatieve micro-organismen.

Het is het favoriete medicijn voor de behandeling van bacteriële darminfecties, incl. salmonella, shigellose. Actief tegen Trichomonas vaginalis; zeer actief tegen Candida-schimmels.

Volledig uitgescheiden door de nieren, met een sterk antibacterieel effect in de urinewegen.

farmacokinetiek

Nadat het medicijn in Makmiror was ingenomen, werd het snel uit het maagdarmkanaal geabsorbeerd. Het dringt door de BBB- en placenta-barrières en wordt uitgescheiden in de moedermelk. Gemetaboliseerd in de lever en spierweefsel. Volledig uitgescheiden in de urine (30-50% onveranderd).

getuigenis

  • chronische ontstekingsziekten van het bovenste GI-kanaal geassocieerd met Helicobacter pylori;
  • intestinale amebiasis;
  • giardiase;
  • vulvovaginale infecties veroorzaakt door gevoelige pathogenen (trichomonas, chlamydia, Candida-fungi, bacteriën);
  • urineweginfecties veroorzaakt door gevoelige micro-organismen (waaronder pyelonephritis, urethritis, cystitis, pyelitis).

Vormen van vrijgave

200 mg omhulde tabletten.

Vaginale crème (McMiror-complex) in tubes van 30 g bevat bovendien nystatine.

Candles vaginal (macmorir complex). Bevat bovendien nystatine.

Instructies voor gebruik

Voor infecties veroorzaakt door Helicobacter pylori worden volwassenen van Macmiror 400 mg (2 tabletten) 2-3 maal daags voorgeschreven; kinderen de aanbevolen dosis wordt 2 maal daags bepaald met een snelheid van 15 mg / kg lichaamsgewicht. Ontvangstduur - 7 dagen.

Bij intestinale amebiasis worden volwassenen 400 mg (2 tabletten) 2-3 maal daags gedurende 10 dagen voorgeschreven. Voor kinderen is de aanbevolen dosis 10 mg / kg 3

Bij giardiasis worden volwassenen 2-3 keer per dag 400 mg (2 tabletten) voorgeschreven; kinderen - in een dosis van 15 mg / kg, 2 keer per dag. Ontvangstduur - 7 dagen.

In geval van urineweginfecties bij volwassenen, afhankelijk van de ernst van de ziekte, wordt het geneesmiddel voorgeschreven op 600-1200 mg (3-6 tabletten) per dag gedurende 7-14 dagen. Voor kinderen is de aanbevolen dosis 30-60 mg / kg per dag in 2 verdeelde doses. Volgens de aanbeveling van de arts kan de behandeling worden verlengd of herhaald.

Voor vaginale infecties bij volwassenen, 200 mg (1 tablet) 3 keer per dag gedurende 7 dagen (beide partners moeten het medicijn innemen). Voor kinderen is de aanbevolen dagelijkse inname 10 mg / kg per dag in 2 verdeelde doses dagelijks gedurende 10 dagen.

1 vaginale zetpil wordt dagelijks toegediend in de avond voor het naar bed gaan gedurende 8 dagen of in overeenstemming met de aanbevelingen van de arts. Indien nodig kan de behandeling na de menstruatie worden herhaald.

Voor maximaal therapeutisch effect moeten zetpillen in het bovenste deel van de vagina worden ingebracht.

Zetpillen worden niet gebruikt voor de behandeling bij kinderen. Deze categorie patiënten wordt aanbevolen om vaginale crème te gebruiken, compleet met een applicator (afgestudeerd spuitje).

Wijs 2,5 g crème 1-2 keer per dag (ochtend of avond) gedurende 8 dagen toe.

De vereiste dosis crème moet worden ingevoerd met behulp van een gegradueerde applicator.

Gebruiksaanwijzing gegradueerde applicator

Schroef de gegradueerde applicator op de tube crème. Kies de gewenste hoeveelheid room (in overeenstemming met de lijnen van de schaal, met vermelding van het aantal in grammen), druk op de tube. Maak los van de buis, steek in de vagina, knijp de inhoud van de applicator uit en druk op de staaf.

Door de aanwezigheid van een speciaal mondstuk kunt u de crème binnendringen zonder het maagdenvlies te beschadigen. Om dit te doen, is het noodzakelijk om de canule van de bovenkant van de steel te verwijderen en deze vanaf de andere kant op de spuitkop te schroeven voordat u de crème in de vagina brengt.

Bijwerkingen

  • misselijkheid, braken;
  • bitterheid in de mond;
  • diarree;
  • brandend maagzuur;
  • gastralgia;
  • huiduitslag, jeuk.

Contra

  • overgevoeligheid voor het medicijn.

Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding

Gebruik van het geneesmiddel tijdens de zwangerschap is alleen mogelijk onder strikte indicaties, als het beoogde voordeel voor de moeder opweegt tegen het potentiële risico voor de foetus, aangezien nifuratel passeert de placentabarrière. Dus tijdens de zwangerschap is dit medicijn beter niet te gebruiken.

Indien nodig moet het gebruik van het geneesmiddel tijdens de borstvoeding beslissen over het stoppen met borstvoeding, omdat nifuratel wordt uitgescheiden in de moedermelk.

Er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik van het McMiror-complex tijdens zwangerschap en borstvoeding (borstvoeding).

Speciale instructies

Wanneer vaginale infecties met het orale McMiror-preparaat alleen worden behandeld, wordt het aanbevolen om de dosis van dit geneesmiddel te verhogen tot 800-1200 mg per dag (4-6 tabletten). Tijdens de behandelingsperiode moet afzien van geslachtsgemeenschap.

Invloed op het vermogen om motortransport en besturingsmechanismen te besturen

Er zijn geen schadelijke effecten vastgesteld.

Geneesmiddelinteractie

McMiror verbetert de antischimmeleffecten van nystatine bij gelijktijdig gebruik.

Analogen van McMiror-medicatie

Structurele analoga van het medicijn voor werkzame stoffen dat McMiror niet heeft.

Chronische trichomoniasis

Totaal berichten: 49

18 maart 2014
Ginatren helpt niet! verspil je geld niet!
Ik ben ziek sinds 2010, ik heb ALLES geprobeerd, maar niets helpt. ze hebben tenslotte met mij gemuteerd, geen drugsgebruik

03/01/2013, Tatjana
Ik herstelde van trichomoniasis met druppeltjes van effloran en atrican

18-03-2014, marana
schrijf alstublieft een behandelingsregime

31-01-2013, Azazello
Hallo allemaal! Zo'n vraag, ik weet niet precies wanneer ik deze vuiligheid (Trichomanado) heb gepind, ben me zelf niet bewust geweest en nu begon mijn branderig gevoel, werd ik getest, de uroloog zei dat ik was begonnen en dat ik chronische trichomanadale prostatitis had, ik was in shock! Hij begon met de behandeling, kreeg injecties en droppers, pillen zijn anders! God verhoede een soort van genezen, na herhaalde analyse verdween Tricho! Dus mijn belangrijkste vraag: Na de "eerste week" van de behandeling ging ik naar een disco, dronk (hoewel het strikt verboden was) en toen de klassieker van het genre, ontmoette ik een meisje en ging naar huis naar de Willie spilli, mocht ik het meisje van Tricho besmetten ( Het moment dat ik op de 10e dag van de behandeling was!

04/01/2013, Vika
Gelieve te delen met wie werd behandeld en waar?

31-01-2013, Dima
Hallo allemaal! Ik ving deze onzin op in augustus 2012. Ik kon mezelf niet toestaan ​​om naar een staatskliniek te gaan vanwege mijn werk, ik had geen problemen met de financiën en koos de beste arts in de stad van de Venereologist en begon met de behandeling. Wat ik gewoon niet injecteerde met antibiotica begon de maag, lever en zo te lijden. Een maand later was de controle geslaagd voor Chlamydia + Trichomonas. Ik besloot de arts opnieuw te vervangen, hetzelfde verhaal, een stel antibiotica, allemaal voor trizomonad en chlamydia, werden ongeveer 2 maanden behandeld. Nadat ik veel geld had gegeven, besefte ik dat het beter is om naar een staatsinstelling te gaan omdat daar ontmoeten ze deze ziekte heel vaak.
Op zijn beurt heb ik de meest gedetailleerde tests doorstaan ​​die ongeveer 100.e. Ik denk dat het niet zo veel is. Vier maanden na het begin van de behandeling bleek dat ik niet alleen Trichomonas + chlamydia had, maar ook Gonorroe (liet een gedetailleerde analyse zien, omdat de bloedtest mogelijk niet helemaal accuraat is). Alles stroomde in een chronische vorm, omdat tijdens infectie heb ik sinusitis behandeld en antibiotica gedronken, waardoor de ziekte tot zwijgen werd gebracht. In de analyses werd aangegeven dat gonorroe me ongeveer 5 antibiotica waste. Na ongeveer 15 dagen rusten na de laatste behandelingskuur waren mijn lever en maag teruggebracht tot een min of meer normale toestand, hoewel mijn lever pijn deed. Ik begon de behandeling met eerdere ervaringen en realiseerde me dat ik mijn levensstijl moest veranderen met 1 bedrijf. Ik stopte met roken, dronk, ik had eerder anasha kunnen roken, nou ja, eens per maand voor raslabon))) Met dit alles heb ik vastgebonden. Begin nog meer festiviteiten te rusten en laat op de computer of ergens anders te gaan zitten. Uiteindelijk ben ik begonnen met de behandeling. Ik begon met chymotropsine (fragmentatie van het apparaat van celpermeabiliteit). Gewond gedurende de eerste 2 dagen op rij 's ochtends, daarna om de dag in totaal 6 injecties. op dag 3 van de behandeling begonnen pyroginale shots 25 mg driemaal om de andere dag, vervolgens driemaal 50 mg elke keer, de temperatuur werd maar geprobeerd niet af te slaan met injecties, slechts 1 keer dronk paracetomol. de temperatuurstijging is een goede service voor de voortplanting en het leven van Trichomonas, maar stond in geen geval een toename toe van meer dan 37,5 omdat het gevaarlijk is. Met het begin begon peroginala de behandeling voor Trichomonas. 'S Morgens verslikte hij de kryelecio CRYON + VITAMINEN B en de overtreding. Esenseale's hypoprotector (5 dagen in ampullen, daarna heb ik capsules overgeschakeld voor zover ik de lever had geplant), van dysbacteriose Fertal. Met de start van het gebruik van CRYON dronk FLAZOL FORTE ook gedurende 5 dagen. Dwz om 9 uur KLION en vervolgens om de 8 uur 1 tablet flasole. Dit is erg belangrijk omdat antibiotica van de groep met 5 doses worden binnen 8 uur uit het lichaam verwijderd en als deze modus niet wordt gevolgd, kan de eenvoudigste overleven. Dus na 5 dagen van een dergelijke behandeling, op de 6e dag, Prik een van de antibiotica die gonnoroea gedood gedurende 10 dagen, ook op het exacte tijdstip + dronk de tabletten UNIDOX LALUTAB (15 dagen) OCHTEND en 's avonds tijd hield ook 12 uur is het erg belangrijk! Hij at goed en probeerde meer te slapen en te rusten. Tijdens de behandeling nam ik afscheid zonder onderhoud, hoewel ik na een dag werd opgeroepen om te werken, maar nog steeds beter dan helemaal niets! Tijdens de behandeling is het belangrijk om geen andere ziekten te kwetsen omdat antibioticum actie om te verzwakken! Na het einde is er niet veel meer in de urethra en wat ongemak overgebleven. Na 10 dagen ging voorbij anaoizy net ingezet overal schoon gebleken! Nu neem ik NaxoJin voor 3 dagen, elk 2 tabletten om een ​​terugval te voorkomen. En ik begin de prostaat te behandelen! Vanaf hier Conclusie 1) Geloof in een remedie. 2) Woon niet seksueel, want Tijdens de eerste twee cursussen vermeed ik deze regel, het gevolg was dat ik geen genezing kreeg. 3) Vernietig uw lichaam niet met sigaretten en alcohol. 4) Probeer een gezonde levensstijl te behouden en te sporten 5) Het is erg belangrijk om de tijd van medicatie in acht te nemen. Ik smeek je om jezelf niet te mediceren. En als u favoriete medicijnen neemt, onderhandel altijd alles met de arts, d.w.z. Wees voorbereid en ken je vijand in het aangezicht van "Trichomonas" en wees geïnteresseerd in welke behandelmethode de dokter je wil bieden! Veel succes met de behandeling, ik hoop dat mijn advies je zal helpen !! Maar nogmaals, ik vraag u om niet zelf medicatie te nemen. En ik wilde ook toevoegen: ik heb de hygiëne gehandhaafd. Elke dag veranderde ik slipje en waste alles met zeep met zeep! + Ik deed het wassen met Cycloferon) Element) En de dokters staken nog steeds een speld in de penis en hielden hem daar min. 5. Dit alles ging over 5 procedures van beide. laatste 4 wasbeurten deed ik thuis Sam voordat ik naar bed ging! + de eerste 10 dagen heb ik 'Viferon' kaarsen ingebracht in de ochtend en in de avond! Dat lijkt alles te zijn)

05/03/2014, Alexandra
Je bent goed klaar! True! meestal van de jongens horen alleen dat niets besmettelijk is en al deze rotzooi. En je bent zo serieus over de zaak! Ik hoop dat ik van deze ziekte af kan komen.

06.02.2012, medische hulp
Beschikbaar en beantwoordt alle vragen met betrekking tot trichomoniasis artikel http://03digest.ru/trihomoniaz_trihomonoz.html

11.11.2011, Anton
Hallo allemaal Ik heb last van chronische trichomen, heb alle medicijnen geprobeerd, de laatste cursus waarvan ik dacht dat die hielp. Vijftig dagen macamire en parallelle vijfentwintig dagen furamag en vijfentwintig dagen tinidazol, maar de laatste controle is opnieuw positief. Kortom: de beslissing om een ​​meisje met chronische trichomen te vinden om een ​​relatie te creëren. MEISJES MET INBREUKBREEKBAAR TRICHOMONIAS, IK WIL REKENING HOUDEN! (mail: [email protected]) Ik woon in de stad Astrakhan. Als iemand de mogelijkheid heeft om te helpen, zal ik zeer dankbaar zijn.

02.27.2011, Katerina
Ik behandelde mijn trichomoniasis met tiberal - alles ging soepel zonder excessen - tijdens de behandeling werden geen bijwerkingen onthuld dan ben ik helemaal tevreden, dit is niet de eerste keer dat ik ziek werd van deze infectie, het is goed dat dit keer alles veel beter ging

Alle pagina's met discussie over dit onderwerp:
1 2 3 4 5

Trichomoniasis [Deel 1]

Re: Trichomoniasis

# 4421 Bericht door redaktor »Fri 06 november 2015 9:44 am

Re: Trichomoniasis

# 4422 Bericht Sour »Fri 06 november 2015 10:18 am

Re: Trichomoniasis

# 4423 Post Trueborcyxa »vr 06 november 2015 14:14 uur

Re: Trichomoniasis

# 4424 Boodschap Oleg95 »vr 06 nov 2015 14:57 uur

Re: Trichomoniasis

# 4425 Bericht Sour »Fri 06 november 2015 16:15 uur

Re: Trichomoniasis

# 4426 Bericht door Oleg95 »Fri 06 november 2015 16:43 uur

Re: Trichomoniasis

# 4427 Boodschap Sour »vr 06 nov 2015 16:49 uur

Re: Trichomoniasis

# 4428 Bericht Oleg95 »vr 06 november 2015 16:58 uur

Re: Trichomoniasis

# 4429 Bericht door redaktor »Fri 06 november 2015 21:41 uur

Re: Trichomoniasis

# 4430 Bericht Sergei45 »za 07 november 2015 16:28 uur

Re: Trichomoniasis

# 4431 Bericht We zijn in de hel »Sun 15 november 2015 1:33 am

Re: Trichomoniasis

# 4432 Boodschap We zijn in de hel »Sun 15 november 2015 1:36 am

Re: Trichomoniasis

# 4433 Bericht van Becks21 »Zo 15 nov. 2015 6:57 am

Re: Trichomoniasis

# 4434 Bericht bububu »zo 15 november 2015 17:33 uur

Recensies van het medicijn Makmoror met zijn complexe gebruik

McMiror is een antimicrobieel middel en heeft een breed werkingsspectrum en is verkrijgbaar in drie verschillende vormen - tabletten, room, kaarsen en lokale vormen van fondsen kunnen zelfs tijdens de zwangerschap worden gebruikt. Dit laatste is echter geen directe contra-indicatie voor tabletten, maar alleen als er duidelijke aanwijzingen zijn.

Algemene informatie over het medicijn

McMiror is een antibacterieel medicijn met een breed antibioticum en is actief tegen bacteriën, protozoa en schimmels. De tool behoort tot de groep van nitrofurans, de internationale naam is Nifuratel.

Het medicijn kan zowel een bacteriostatische (blokkeren de verdere verspreiding van bacteriën) en een bacteriedodende (veroorzaken de dood van micro-organismen) actie - het hangt af van de concentratie en het type van de pathogene flora bereikt.

Net als andere nitrofurans heeft het medicijn een lage toxiciteit, remt het niet het immuunsysteem en de natuurlijke microflora.

Lokale medicijnvormen hebben een verhoogd antischimmeleffect en kunnen alleen worden gebruikt of de orale inname aanvullen.

Samenstelling en vrijgaveformulier

Verkrijgbaar in de vorm van tabletten, intravaginale crème of zetpillen.

Elke McMiror-tablet, 0,2 g, omhuld, bevat 200 mg van de werkzame stof - nifuratela, evenals hulpcomponenten.

Elke intravaginale zetpil bevat 0,5 gram Nifuratela en 200.000 IE Nystatine als actieve ingrediënten.

100 gram crème omvat 10 g Nifuratela en 4000 000 IE Nystatin.

Actie op het lichaam

De werkzame stof van de tabletten wordt geabsorbeerd in het maagdarmkanaal en vervolgens met het bloed in de lever en het skeletspierweefsel, waar het gedeeltelijk uit elkaar valt. Uitscheiding uit het lichaam wordt volledig door de nieren uitgevoerd, waarbij 30-50% onveranderd wordt uitgescheiden. De bereikte concentratie van nifuratel in urine veroorzaakt de antibacteriële werkzaamheid van het geneesmiddel in de strijd tegen ziekten van de urinewegorganen. De halfwaardetijd is 2-4 uur met een normale nierfunctie.

Het penetreert de hematoencephalic barrière (in het hersenweefsel) en de hematoplacentale barrière, wordt uitgescheiden tijdens de borstvoeding.

De werkzame stoffen van de lokale vormen van het medicijn worden langzaam geabsorbeerd en worden bijna niet door het bloed opgenomen.

Indicaties en contra-indicaties

Orale toediening wordt voorgeschreven door urologen en gynaecologen tijdens de therapie:

  • pyelonefritis of tubulo-interstitiële nefritis van niet-gespecificeerd beloop, cystitis of urethritis, veroorzaakt door gevoelige flora;
  • infecties van het lagere urogenitale systeem, veroorzaakt door chlamydia;
  • trichomoniasis;
  • vulvovaginale candidiasis;
  • ontstekingen van de vrouwelijke geslachtsorganen veroorzaakt door pathogenen die vatbaar zijn voor het medicijn (waaronder cervicitis).

De indicaties voor het gebruik van zetpillen en crèmes zijn complexe therapie van infecties van de uitwendige vrouwelijke geslachtsorganen veroorzaakt door bacteriën (chlamydia), trichomonas, Candida-schimmels en de preventie van schimmelinfecties als een resultaat van een specifieke behandeling van trichomoniasis.

Contra-indicaties voor orale McMiror zijn:

  • individuele intolerantie of overgevoeligheid voor de actieve of hulpstoffen;
  • Isomaltose / sucrose-deficiëntie, fructose-allergie, glucose-galactose malabsorptie.

Met zorg en alleen in het geval van acute behoefte tijdens de zwangerschap. Borstvoeding voor de duur van de behandeling wordt aanbevolen om te stoppen.

Aangezien het medicijn tot de groep van nitrofuranen behoort, moet de receptie worden gecontroleerd in aanwezigheid van neuropathieën, aandoeningen van de nieren of de lever.

Deze doseringsvorm bevat sucrose - dit moment is belangrijk in de aanwezigheid van diabetes in de geschiedenis van de patiënt.

Een contra-indicatie voor het gebruik van een crème of zetpil is slechts overgevoeligheid voor de componenten van het geneesmiddel, een relatieve beperking - zwangerschap (1 termijn) en borstvoeding (raadpleging van de arts is vereist).

Zetpillen zijn gecontraïndiceerd bij kinderen, indien nodig wordt bij de behandeling van deze categorie patiënten room gebruikt.

Instructies - aanbevolen doses voor volwassenen en kinderen

Bij de behandeling van infecties van de urinewegen houdt de instructie in dat aan de volgende aanbevelingen wordt voldaan:

  • voor volwassenen - het wordt aanbevolen om het schema te volgen: 3-6 tabletten (600-1200 mg) per dag, verdeeld in drie doses binnen 7-14 dagen;
  • voor kinderen - de dagelijkse dosis wordt bepaald aan het tarief van 30-60 mg per kg lichaamsgewicht van het kind. Verder is het verdeeld in 2 stappen.

Variaties van de dagelijkse dosis en de duur van de opname worden bepaald door de arts, op basis van de ernst van de pathologie.

Wanneer de urogenitale infectiemethode van toepassing is als volgt:

  • volwassenen - 1 tablet (200 mg) 3 keer per dag en gedurende 7 dagen (therapie moet worden uitgevoerd voor beide seksuele partners);
  • kinderen - de dagelijkse dosis is gedefinieerd als 10 mg / kg en is verdeeld in 2 doses. De cursus duurt 10 dagen.

Voor kinderen jonger dan 6 jaar bepaalt alleen de arts de dosering en de duur van de cursus.

Als McMiror wordt gebruikt als een actief middel bij de behandeling van vaginale infecties, moet de orale dosis worden verhoogd tot 4-6 tabletten per dag (800-1200 mg). Tijdens de therapie moet afzien van intieme intimiteit.

Als er bewijs is, kan de arts aanbevelen om de kuur te verlengen of te herhalen.

De standaardkuur van de suppositoriumtoediening is 8 dagen, terwijl kaarsen 1 keer per dag voor de nacht intravaginaal toegediend moeten worden.

De crème wordt 1-2 keer per dag ('s avonds en / of' s morgens) gedurende 8 dagen geïnjecteerd. Eenmalige dosis - 2,5 gram.

Indien nodig kan de cursus na de menstruatie worden herhaald.

Het gebruik van lokale vormen tijdens de zwangerschap en borstvoeding is mogelijk (er zijn geen contra-indicaties), maar overleg met een arts is wenselijk.

Overdosis en bijwerkingen

Specifieke bijwerkingen bij overdosering zijn vastgesteld.

Overmatige inname van de pil kan echter een toename van "officiële" bijwerkingen veroorzaken:

  • dyspeptische manifestaties - bitterheid in de mond, misselijkheid, epigastrische pijn, brandend maagzuur, braken, ontlastingsstoornissen;
  • huidreacties - jeuk, huiduitslag;
  • perifere neuropathieën, lethargie;
  • hoofdpijn, duizeligheid.

In geval van een gestoorde nierfunctie is de eliminatiehalfwaardetijd mogelijk, respectievelijk, is er een risico van een overdosis.

Het gecombineerde gebruik van McMiror met alcohol is ongewenst vanwege de verhoogde waarschijnlijkheid van bijwerkingen, algemene intoxicatie, overmatige stress op de lever en verminderde effectiviteit van de therapie.

Gezamenlijk gebruik van McMiror met Nystatine verbetert het antischimmeleffect van beide geneesmiddelen.

De kans op een overdosis crème of zetpillen is klein, maar een overtreding van de dosis en het regime kan de mogelijke bijwerkingen verergeren:

  • branden en jeuk in de vagina;
  • overmatige afscheiding;
  • gevoel van aanwezigheid van een vreemd lichaam;
  • lokale zwelling;
  • allergische jeuk en roodheid van de slijmvliezen en huid van de geslachtsorganen.

De interactie van crème en zetpillen met andere geneesmiddelen en therapeutische maatregelen is als volgt:

  • douching vermindert het therapeutische effect van lokale remedies door uitloging van het actieve ingrediënt;
  • gelijktijdige orale toediening van nystatine vereist dosiscontrole om de ontwikkeling van systemische bijwerkingen te voorkomen;
  • het gecombineerde gebruik van andere lokale antibacteriële en antischimmelmiddelen verhoogt het risico op vaginale dysbiose.

Beoordelingen van artsen en patiënten

Specialisten die McMiror voorschrijven, merken het medicijn als volgt op:

"McMiror wordt over het algemeen goed verdragen door het lichaam. De hoge concentratie van de werkzame stof in de urine maakt het mogelijk om cystitis ermee te behandelen - de vloeistof die zich opstapelt in de blaas geeft een antiseptisch effect.

  • breed spectrum van actie;
  • effectief bij chronische cystitis;
  • kan worden gebruikt bij kinderen en zwangere vrouwen.
  • in sommige gevallen is complexe therapie vereist, bijvoorbeeld McMiror plus Canephron om het antibacteriële effect te verbeteren;
  • hoge kosten van de cursus (wat vooral merkbaar is bij langetermijnbehandeling) "

Svetlov A.Yu.

"Nifuratel is actief tegen opportunistische flora, waaronder schimmels. Dit komt door de effectiviteit van spruw. In chronische terugkerende vorm is orale toediening noodzakelijk en in de longen voldoende kaarsen. Opgemerkt moet worden dat Nifuratel een internationale naam is, u kunt tabletten of kaarsen in een apotheek alleen in de vorm van McMiror of McMiror-complex kopen.

  • kan tijdens de zwangerschap worden ingenomen;
  • veroorzaakt geen lokale dysbacteriose.
  • met een neiging tot allergieën kan exacerbatie veroorzaken;
  • kaarsen moeten in een kuur (herhaaldelijk) worden toegediend, sommige patiënten hebben na de injectie ongemak "

Yuriev A.P.

"Ik voorschrijf Makmiror voor de behandeling van urogenitale infecties, evenals spruw en cervicitis veroorzaakt door opportunistische flora. In ernstige gevallen is het gebruik van het geneesmiddel oraal gerechtvaardigd tijdens de zwangerschap, maar in het 1 en 3 trimester moet dit met de nodige voorzichtigheid gebeuren. Maar kaarsen en crèmes zijn praktisch veilig en effectief voor ongecompliceerde infecties.

  • veiligheid tijdens de zwangerschap (voor zover mogelijk met een "sterk" medicijn);
  • kan worden gebruikt voor kinderen en adolescente meisjes (intravaginale crème).
  • hoge kosten;
  • enkele ongemakken die samenhangen met de introductie van zetpillen (het geneesmiddel kan vlekken op de was leggen);
  • gebrek aan informatie over de negatieve invloed op de foetus volledig »

Alferova I.E.

Maar wat waren de indrukken van de patiënten:

"Ik gebruikte het medicijn binnen met terugkerende lijster. Het was in mijn geval dat de pillen de voorkeur hadden, omdat het bovendien nodig was om de cervicitis te elimineren. Ze nam strikt volgens de instructies. Daarom moest ik twee pakketten kopen.

  • effectiviteit;
  • van bijwerkingen - alleen felgele urine.

Nadelen: de hoge verpakkingskosten en dienovereenkomstig de cursus "

Kristina, 33 jaar oud

"Zag het medicijn voorgeschreven door een arts om de infectie in de urinewegen te elimineren. Tijdens de eerste week ontmoette ik een overvloed aan bijwerkingen - duizeligheid, lethargie, misselijkheid. Op advies van de arts verhoogde ze het drinkresidu tot drie liter per dag, ze voegde een voedingsrantsoen toe. De infectie wordt echter verwaarloosd en mogelijk onwel door de dood van een uitgebreide pathogene flora.

  • effectiviteit;
  • handig voor het nemen van pillen.

Nadelen: manifestaties van bedwelming en de noodzaak om een ​​dieet te volgen "

Julia, 32 jaar oud

"Het was mogelijk kaarsen MacMiror-complex te gebruiken in de complexe behandeling van bacteriële vaginose na antibioticatherapie. Het ongemak verdween na drie dagen, maar ik werd gedurende 8 dagen behandeld, zoals aanbevolen door de arts en instructies.

  • snelle verlichting van symptomen;
  • gemakkelijk te gebruiken (lekkage van het geneesmiddel wordt niet opgemerkt).

Nadelen: niet geïdentificeerd "

Tatjana, 42 jaar oud

"Na een lange antibioticumtherapie ontwikkelde ik een sterke dysbiose, die tot uitdrukking kwam in urethritis, cystitis, vaginitis en vulvitis. Op aanraden van de arts zag McMiror de tabletten gedurende twee weken (kaarsen hielpen niet bij urineweginfectie), ik moest 4 verpakkingen met tabletten kopen. Toen dronk hij probiotica - de pijn en jeuk waren verdwenen, de microflora was normaal.

Voordelen: efficiëntie, spaarzame effecten op het lichaam.

Nadelen: de hoge kosten van de cursus met verwaarloosde en uitgebreide auto-immune ontsteking "

Elena, 28 jaar oud

"Ik heb geprobeerd om cystitis te behandelen door McMeer (voorgeschreven door een arts). Ik weet niet wat de redenen zijn, maar vanwege misselijkheid, braken en duizeligheid moesten de pillen worden verlaten. Veel later las ik dat je misschien misschien gewoon meer vocht moet drinken, meer eiwitten moet eten en koolhydraten moet beperken...

Voordelen: had geen tijd om te detecteren.

Nadelen: bijwerkingen - op de achtergrond van mijn overgevoeligheid of kenmerken van de ziekte... "

Oksana, 36 jaar oud

"Gebruikt voor gynaecologische infecties veroorzaakt door E. coli. Omdat beide partners therapie nodig hadden, werd het McMiror-complex aan mij voorgeschreven en werd de McMiror-pil aan mijn man gegeven. En die en anderen kunnen niet goedkoop worden genoemd, maar het effect van de behandeling is merkbaar. De enige "maar" - de dermatitis van mijn man verslechterde.

  • de aanwezigheid van verschillende doseringsvormen;
  • gebrek aan kritische bijwerkingen.
  • duur;
  • Als u vatbaar bent voor huidallergieën, kan jeuk of kraken optreden.

Alexandra, 44 jaar oud

Applicatietips op basis van feedback en instructies:

  • verminderen tot "nee" pogingen tot zelfbehandeling;
  • als u vatbaar bent voor allergieën - symptomatische behandeling is acceptabel in de loop van de therapie, als de verschijnselen ondraaglijk zijn - moet u een arts raadplegen om alternatieve geneesmiddelen voor te schrijven;
  • op het moment van therapie geen alcohol meer geven;
  • als urogenitale infecties optreden, moeten beide partners worden behandeld, soms is het raadzaam om het medicijn op een complexe manier toe te dienen - binnen en buiten;
  • tijdens de behandelperiode moet u zich onthouden van intimiteit;
  • lactatie op het moment van opname moet worden gestaakt - niet vanwege hoge toxiciteit, maar vanwege het risico op een overdosis van de werkzame stof voor de baby.
  • wanneer symptomen van intoxicatie verschijnen - braken, koorts, hoofdpijn, zwakte - moet u op het dieet letten en meer vloeistoffen drinken (water, sappen, vruchtendranken).

Prijs in Rusland en analogen

De kosten van één verpakking McMiror 200 mg tabletten bedragen 600 tot 900 roebel (retail en online apotheken). De prijs van de cursus zal afhangen van de aard van de ziekte, in de regel is het niet één pakket.

Intravaginale zetpillen kosten gemiddeld ongeveer 700-850 roebel voor een pakket met 8 stuks.

Cream McMiror-complex kost ongeveer 850 roebel voor een tube van 30 gram.

McMiror heeft geen structurele analogen (in Rusland is het het enige geregistreerde geneesmiddel dat nifuratel bevat), Nifuratel is een internationale niet-eigendomsnaam. De volgende tablet- en lokale formulieren hebben echter een vergelijkbaar effect:

  1. Metronidazol is een antiprotozoaal en antimicrobieel middel, het heeft lage kosten en een groot aantal contra-indicaties en bijwerkingen. Onverenigbaar met bepaalde medicijnen en meer toxisch. Gecontra-indiceerd in het eerste trimester van de zwangerschap.
  2. Fluconazol is een antischimmelmiddel, effectief voor candidiasis. Verschilt in lage kosten, is gecontra-indiceerd voor verzwakte patiënten en zwangere vrouwen. Het heeft complexe interacties tussen geneesmiddelen.
  3. Furazolidon is ook een derivaat van nitrofuraan, maar het wordt niet gebruikt voor de behandeling van urinaire en urogenitale infecties.
  4. Atsilakt is effectief bij de behandeling van vaginitis, vaginose, chlamydia, niet-infectieuze colpitis, ineffectief en kan leiden tot exacerbatie van spruw. Toegestaan ​​tijdens zwangerschap. Verkrijgbaar in drie doseringsvormen - kaarsen, pillen, lyofilisaat. Het is gemaakt door veel Russische bedrijven, dus de prijzen zijn redelijk. Lactonorm heeft vergelijkbare eigenschappen.
  5. Jodium is een zetpil die effectief is bij de behandeling van bacteriële vaginitis. Schimmel, viraal, gemengd, specifiek, veroorzaakt door chlamydia. De gemiddelde prijs in Rusland is ongeveer 300 roebel per pakket.
  6. Kolposeptin - kaarsen voor de behandeling van bacteriële en schimmelinfecties, bacteriële vaginose en candidiasis, preventie van herhaling van deze ziekten. Gezien de hoeveelheid in het pakket, is de prijs vergelijkbaar met het McMiror-complex.

Algemene voorwaarden voor opslag

Het medicijn moet worden bewaard in een donkere, droge ruimte buiten het bereik van kinderen. Houdbaarheid van tabletten - 5 jaar. Houdbaarheid van kaarsen of crème - 3 jaar.

McMiror-behandeling

Hallo meiden. 1.8 en we worden gekweld door constipatie. De behandeling ging door duphalac, de glycerinekaarsen, hofitol, baktisubtil en normobakt. toilet het vandaag als de derde dag 's avonds of een kaars of klysma

Eens heeft een gastro-enteroloog een behandeling voor ons voorgeschreven: MacGiror, Trimedat en Normobact. We hebben niets genomen. Heb lekarstva gekocht en verwijderd. Besloten om het dieet te volgen, caseïnevrij en glutenvrij. Maar de maag doet pijn en het doet pijn. 's nachts slapen we slecht. Hier denk ik dat ik nog steeds kan drinken wat de dokter heeft voorgeschreven. Laat uw feedback achter Heeft het kind MakMiror.

Meisjes, die bij de behandeling van ureaplasma werden voorgeschreven met MacMiror en antibioticum unidox solutab zetpillen? Was de behandeling met deze medicijnen effectief?

Meisjes, vertel het me. We behandelen trichomoniasis met mijn man, de arts schreef me de Naxojin-tabletten en de McMiror-zetpillen voor. Op de tweede dag van de behandeling steeg de temperatuur, kan het zijn van de pillen of ben ik gewoon koud? Ik wil gewoon niet zo een verzwakt lichaam met antipyretica vullen.

Meisjes, hallo iedereen!

Ik ben aan het schrijven om te raadplegen) Ongeveer een maand geleden stapte ik uit de lijst. Zoals ik het begrijp, tegen de achtergrond van een verkoudheid en een afname van de immuniteit. Er was geen seksueel contact totdat ik ongeveer een week ontslag en jeuk vond. De gynaecoloog schreef de kaarsen van MacMiror en het antibioticum Flucostat. Ik werd behandeld, alle symptomen waren verdwenen. Maar ik gaf de tests niet opnieuw. Mijn man is niet behandeld. En nu verscheen ze weer (((Ik besloot niet naar de gynaecoloog te gaan en kocht opnieuw kaarsen, wat de laatste keer was, ik zal geen antibiotica drinken.

Ik ben moe van alle zweren. 4 dagen gekwelde ontslag ging naar G en dan die voor ontsteking. voorgeschreven zachte behandeling zonder antibiotica alleen diclofenac en zetpillen macmioror en gynoflor E.

Meisjes, in grote hoop, we zijn op weg naar het protocol, maar in aanvulling op het sprongje TSH, kwam de lijsters weer terug. Ik probeer niet te huilen en niet van streek te raken. Meestal helpt het mij in dergelijke gevallen TERJINAN.

Goede avond, meisjes! Geslaagd voor het plannen van de zwangerschap (we willen starten in september), alles is in orde, behalve voor bac. Eerst vonden ze Enterococcus faecalis 10 in 4 graden en Klebsiella pneumoniae 10 in 5 graden (het was uitgehard). Na het verloop van de behandeling (amoxiclav, bifiform, terzinal, flucostat), kwam proteus mirabilis 10 tot 4 graden uit en Escherichia coli 10 tot 5 graden en Enterphoccus faecalis nog 10 tot 4 graden. Nu hebben ze citrollet, liveo 4, diflucan, macmorir-complex en polygynax benoemd. Alleen de laatste keer dat de behandeling 10 dagen duurde.

Goede dag! Mijn zoon is 1,9 jaar oud. Nu zijn we in onderzoek, we vonden lamblia en dysbacteriose van de 1e. Vandaag hadden we een gastro-enteroloog, we kregen de volgende behandeling voorgeschreven: - Creon 10000 1.5 cap / dag. 2 weken -Hofitol 10kap. r / d 1 maand - McMiror 200μg 1 / 3t. 3 r / d op de achtergrond van de receptie Hofitol, 7 anderen.Bifikol 5 doses van 2p / d 2-3 weken. Het lijkt begrijpelijk, maar ik heb de volgorde van het nemen van de medicatie niet gespecificeerd. Hoeveel geld moeten Hofitol en Creon bijvoorbeeld besteden aan het drinken voordat je een macrovrede begint te geven? Of je creon samen wilt geven.

De afgelopen anderhalve maand hebben we geneest. Pavlik eet alleen een mengsel van Friso Pep, niet-zuivelrijke maïspap en krijgt een groene appel en boekweitbrood als lekkernij. De behandeling bij de allergoloog bestond uit een dieet, enterosgel, zyrtek, vochtinbrengende crème en hormonale zalf. Er was geen verbetering. Alleen zalf maakte de uitslag een tijdje schoon. De analyse op dysbak geslaagd. We hebben z.stafilokokk, klebsiela en enterobacter gevonden. Het niveau van lacto en bifido is sterk verminderd. We zijn naar de gastro-enteroloog gegaan. Ze schudde haar hand op Staphylococcus Aureus. Ze zei dat we iets hebben, maar.

Na een miskraam met een zuivering zijn er zes maanden verstreken. Op de echografie in het begin van de zomer plaatsten ze "chronische endometritis". Volgende onder de kat

Na testen op dysbacteriose werden candida en Klebsiella gevonden. De arts schreef een hele behandelingskuur voor. Eerst worden we 14 dagen behandeld met Makmiror, daarna KIP + tank een maand. Buck ging onmiddellijk aan de slag met MacGiror of daarna? De man ging met de resultaten naar de dokter en kan deze vraag natuurlijk niet beantwoorden.

Meisjes, vertel me alsjeblieft wie tijdens de zwangerschap werd behandeld met vilprafen en kaarsen Makmiror. Zijn er gevolgen tijdens en na de behandeling? Ik ging vandaag naar een afspraak met een gynaecoloog en ze zei dat het tijd was om mijn ureaplasma en tuinman (waarvan de gardenel verscheen dat ik het niet erg vond) te behandelen voor de zwangerschap, alleen ureaplasma was! En ik heb deze medicijnen voorgeschreven! Ik ben heel bang om ze te accepteren, of ze de baby zullen schaden. Vooral schrikken me kaarsen Makmioror! Is het de behandeling waard om uit te voeren of niet zo eng?

Meiden, ik heb echt je advies nodig. Vorige week hebben we de behandeling voor Giardiasis met MacGiror beëindigd (kind 1.5). Op maandag hadden we een gastro-enteroloog, voorgeschreven verdere behandeling (dyscholia en vergrote lever): hofitol, enterosgel, bakset, pancreatine. Ik gaf Pancreatin niet, erg in verlegenheid gebracht door het feit dat hij 3 jaar oud is en niet kan worden afgeslacht, het kind zal niet in staat zijn om het hele ding te slikken. Vanaf de eerste dag van de behandeling, meer bepaald ongeveer 2 uur na de 1e toediening van de resterende medicijnen (behalve voor baxet, ik begin het morgen, het was niet bij de apotheek), zijn er gewoon een enorme hoeveelheid gassen.

Een uitstrijkje gedurende 12 weken toonde de aanwezigheid van ureaplasma, de dokter zei dat we niet tot 28 weken zullen behandelen, daarna heb ik Poliginax zetpillen gedurende 24 weken gedurende 24 weken voorgeschreven, na 26 weken nam ik een uitstrijkje, het resultaat was weer hetzelfde. eenmaal per dag en de kaarsen van het MacMiror-complex (niet duidelijk geschreven in het recept) gedurende 8 dagen. Aan wie kregen de meisjes dezelfde behandeling? Vertel me wat u heeft geholpen.

Alle zwangerschap heeft last van ontslag. Volgens de analyse onthulden ureorlazma en tuinman. De behandeling was anders, en antibiotica en bifidobacteriën voorgeschreven een aantal verschillende vaginale kaarsen: terginan, polyzhenax, macmorrho, neo-penotran.. alles gaf slechts tijdelijke verlichting... dan weer een nieuwe. Ik werd onlangs opnieuw behandeld met serzhinanom en levende bacteriën. Als gevolg hiervan zijn 4 dagen normaal en dan is de toewijzing groen (((Wat moet er gedaan worden? De ginya weet niet meer wat voor te schrijven.. en er is geen zin van haar aanbevelingen.. ((

Alle DV.Me plezier gaat verder. wat er eerder gebeurde Met al deze afscheidingen en pijnen ging ik eerst (3.06) naar de echo, waar ik niets veiligs kon zien en vroeg om mijn dokter. Ze keek me aan, voelde en nam uitstrijkjes voor de infectie. Voordien werden uitstrijkjes gemaakt van begin tot half mei en er werd niets gevonden.

In november zijn we voor de eerste keer geslaagd. Analyse van lamblia-antigeen door ELISA. bij beide kinderen, met een snelheid van 0 - 0,15, was het resultaat 1,5. het is zooooo veel. we werden behandeld. in het geval van de dimast kroop de chiry, parallel met de behandeling, op de knie en ze slaagden erin. Andrew 2 keer per maand consequent ziek. We hielden de GW, het kind met de buik kookte en we dronken de McMiror, maar het lukte. Sindsdien is Andrei niet ziek geweest. Kinderen hebben vooruitgang! Ik heb geen pritenzy voor Andrei (ik geloof zelfs niet wat ik schrijf))), omdat

Meisjes, kan iemand ureaplasma en mycoplasma behandelen of medicijnen begrijpen, vertel me of ik een normale behandelingskuur voorgeschreven had gekregen? Ik wil het echt niet opnieuw behandelen. Volgens dit schema worden we behandeld met haar man. Klacid 500 mg 2 maal daags - 7 dagen Metronidazol 500 mg 2 maal daags - 7 dagen Macromior-kaarsen 8 dagen Flucostat (nystatine) vanaf de 5e dag van de behandeling Linex

Vier maanden na de bevalling kwam ik eindelijk bij mijn G in een privékantoor. Ze keek me aan, met als resultaat dat de diagnose was: "Bacteriële vaginose na de bevalling en ectopie plus CMM", de behandeling was voorgeschreven: Candles McMiror No. 8, daarna Candles Femilex na hen, en de volgende waren Depantol. Het werd behandeld. De cursus duurde ongeveer een maand, dat wil zeggen, van het einde van M tot het begin van de volgende. Ze kwam aan bij de receptie, ectopia in dezelfde conditie, maar genezen vaginose, de microflora min of meer hersteld, smeren leukocyten 5-10. eerder was het 30. En nogmaals.

maagden, hallo. Over het algemeen duurde het 30 dagen na het schoonmaken, maar M niet. pannenkoek. alles schrijft dat op dag 40 kan komen. Ik ben bang dat ze op 7 september naar de bruiloft zullen komen. zo snel allemaal voor mij. Ik word gekweld voor jou. en je haast je snel 2 strepen. en nu voor de problemen van het heden. was vandaag op de echo. 2 folliculaire cysten op elke eierstok. endik 6,6 mm. de eisprong was dat niet. en M is niet voorzien. kortom, darm. maar al mijn infecties zijn weer bekend - mycoplasma, ureplazma, bac.vaginosis. de waarheid wordt nog steeds gevonden.

Hallo meisjes, ik heb twee vragen: 1) 1) Kan Ureaplasma de indicator veranderen in een concentratie van minder dan 10 ^ 4 kopieën in een steekproef van "meer" 10 ^ 4 na de behandeling van een infectie met RFP inclusief Ureaplasma. 2) 2) Waar kunt u proberen om de tests voor soa's en in Invitro opnieuw af te leggen, maar u bent getest op de nauwkeurigheid van de tests. (Moskou) Begin september ging ik naar een uitstrijkje voor SOA's: ik had Chlamydia trachomatis, Ureaplasma spp. (minder dan 10 ^ 4), Gardnerella vaginalis (meer dan 10 ^ 4), Cytomegalovirus. Waar komen ze allemaal vandaan?

Meisjes, wie weet, en waarom in de behandeling van Giardia, en specifiek Makmiror, een extra choleretic benoemen? (hofitol, galstena, allohol) en meer enzymen. Nou, enzymen zijn mogelijk, omdat vaak met de vertering van het probleem, maar met choleretic onbegrijpelijk. Heeft iedereen problemen met galstagnatie?

Ik besloot mijn ervaring met het drinken van Unidox Solutab te delen. Uiteindelijk dronk het. Ik adviseer hem, en niet de gebruikelijke Doxycycline, het wordt beter getolereerd, ze zeggen veel, ik heb normaal overgedragen. En in mijn verleden had de maagzweer langdurige problemen met het spijsverteringskanaal.

Meisjes, ik heb het helemaal versleten met deze Giardias, ik las dat nemazool niet effectief is. Nu ben ik op zoek naar een Makmiror, ze zeggen dat het niet langer in de apotheek is als een jaar. Misschien die onlangs gekocht hebben of van wie de behandeling overblijft, verkopen VOOR GOD.

We blijven doorgaan met testen, bij het zien van een dokter was ik al aan het trillen en mijn oog trilde - dit keer. Ik zal dit zeggen, vijgenzaak, ik was vreselijk van streek, Maska is jammer, ik zit 's nachts brullend met hem te brullen, ik zal de dokters om alles vragen wat kan worden gecontroleerd. Hij slaapt slecht 's nachts, schreeuwt, grijpt zijn handen op me, draait zich onmiddellijk om, duwt, kruipt op het bed, valt in slaap, wordt onmiddellijk wakker, scheten, kalmeert, neemt hem in slaap, zwaait in zijn armen om te kalmeren, vindt het heerlijk om op mijn buik in slaap te vallen. Dit was niet eens met LN. Gelukkig slapen is goed.

Meisjes, die kinderen hebben met uitslag op hun wangen na een jaar, was er iets dat vanzelf wegging? Of is er alleen een lange behandeling weggehaald? Ik was al moe van mijn sympathieke geschreeuw op het veld of in de kliniek. "Heb je een diathese, of wel? Heb je chocolade gegeten?" Nou, ik geef het kind geen chocolade of sinaasappels, maar mijn wangen hebben nog steeds rode pukkels! en niet een allergie die zeker is, want Noch fenistil noch zyrtek heeft geen invloed op hen. niet minder dan Advan. De enige crème die wordt verwijderd.

Goede middag Vóór de zwangerschap bezocht ze de gynaecoloog, het uitstrijkje en de conditie van de baarmoederhals waren normaal. Overhandigd een uitstrijkje aan een PCR-onderzoek - alle indicatoren zijn negatief. Ook, 4 jaar geleden, was ze drie keer gevaccineerd met Gardasil. Op het moment dat ik een zwangerschap van 22 weken heb, ben ik constant in het medisch centrum, ik sla alle noodzakelijke testen door. Toen ik het in de stoel bekeek, kreeg ik te horen dat de baarmoederhals enigszins geërodeerd was. Een uitstrijkje op de flora vertoonde een toename van leukocyten, de arts schreef de zetpillen van MacMiror voor en na de behandeling was het uitstrijkje ideaal. Mijn zorg gaat over.

Meisjes, ik besloot om te delen. We plannen een jaar, hebben onlangs deze zaak serieus genomen, de PCR gehaald, mycoplasma en urepl gevonden., T zei dat we zullen behandelen, het schema is als volgt: 1. Samengevatte tabel. 1 pakket (er lijken er twee te zijn) 2. kaarsen Makmiror 7dn. voor de nacht (alles is geel later, 's morgens stroomt het over mijn benen, onder de ezel leg ik een handdoek' s nachts) 3. Unidox soljutab (ik dronk twee verpakkingen) 4. Doxicylin en Linex (ik vergat te drinken voor altijd.) het is allemaal weg. De man overhandigde PCR niets werd gedetecteerd. kortere u.

Meisjes, een mooie dag verder, ik ben onlangs in de community geweest, ik heb berichten gelezen, ik ben heel blij dat ze me hebben geaccepteerd! Hier wil ik je raadplegen!

Voorbij femoflor uitstrijkje, alles is in orde, net gevonden ureoplasma, deel je ervaring die behandeld is en of hij behandeld heeft? Ik begrijp het voordat de hister noodzakelijkerwijs behandeld moet worden? In het algemeen, wat ik was voorgeschreven: 1-alokina alfa, injecties 2-moxifloxacine (antibioticum) 3-fluconazol (uit spruw) 4- metronidazol 5-macromior-kaarsencomplex. en ik vroeg ook naar mijn man, maar ze zeiden dat ze hem geen behandeling konden geven, omdat hij de analyse niet had gedaan, maar ik denk dat hij, nou, hij ook ureoplasma zou moeten hebben!

Behandeling werd aan ons voorgeschreven: Macmyrorum gedurende 7 dagen, op hetzelfde moment Primadophilus (enzymen) gedurende 1 maand, en na McMiror-Hofitol (choleretic) gedurende 1 maand. Dus ik heb gelezen en ik kan het niet begrijpen, er staat overal geschreven dat het onmogelijk is om meteen met antiparasitaire geneesmiddelen te beginnen, er kunnen toxicologische complicaties zijn en er is nog steeds een choler waar haalt het hen vandaan? Het blijkt dat we het medicijn drinken, en dan zullen we ze uit de galwegen verdrijven en waar? Misschien domme vragen, maar ik ben in de war en begrijp al niets, maar ik wil alles in mijn gedachten doen. Over het dieet weet ik wat ik eenvoudige koolhydraten moet uitsluiten en toevoegen.

de krachten zijn weg, kun je me iets vertellen. Klaar voor alternatieve geneeskunde, kan iemand me iets vertellen? Ze stopte met het drinken van allerlei medicijnen, misselijkheid was nog steeds., Misselijkheid werd ongeveer 9 maanden gekweld (meestal zonder braken). antrale gastritis, een hoge zuurgraad in de maag. Er is gal dyskinesie, echografie van de buikorganen in de rest is normaal. 5 maanden geleden toonde het caprogram giardiasis, dat werd behandeld met MacGiror. De rest van het kaprogram in.

Hallo allemaal! Kan iemand me vertellen of tegenkomen? Na de laatste M begon ze met de behandeling van ureoplasma volgens het schema van de arts, pillen (unidox, avelox, flucostat, Linex) en zetpillen (neo penotraal, terginan, vaginorm, macmorror-complex, kipferon). Kortom, een heleboel alles, alles onder het schema zag, installeerde, enzovoort. De dokter zei na de volgende M kwam. Al 5 dagen vertraging, de cyclus is meestal stabiel 27-28, het is nu 35 dagen na M. Zou het een mislukking zijn? De test werd 33 dagen leeg gemaakt, de PA's werden beschermd. De maag trekt lang, de borst is onwerkelijk groot.

Meisjes, de situatie is dit. In week 23 werden hechtingen genaaid om de nek te verkorten. Nu geef ik eens in de 2 weken bakposev terug voor controle en 1 op een week kaarsen Hexicon voor revalidatie. En nu komt de tweede achtereenvolgende bakposiv slecht (na de eerste schreef de arts de kaarsen 20 uur 's nachts voor, doneerde het gewas opnieuw, deed alles, gaf het over - opnieuw de slechte... Welke infectie ze niet vertelde, liet de resultaten achter op de kaart Benoemd opnieuw Makmiror 2 keer per week en alles.

de krachten zijn weg, kun je me iets vertellen. Ik stopte met het drinken van allerlei medicijnen, misselijkheid was nog steeds overeind en misselijkheid kweekte ongeveer 9 maanden (als geheel zonder over te geven). Sinds het begin van de klachten werden FGD's twee keer uitgevoerd: het vertoont een glijdende hernia van de slokdarm, lichte ontsteking in het onderste deel, gastro-intestinale antitritis, een hoge zuurgraad in de maag. Er is gal dyskinesie, echografie van de buikorganen in de rest is normaal. 5 maanden geleden toonde het caprogram giardiasis, dat werd behandeld met MacGiror. De rest van het caprogram is normaal. Het volledige bloedbeeld is ook normaal.

Goede dag! Is McMiror effectief bij de behandeling van candidiasis? Het feit is dat ik Terzhinan niet kan uitstaan, wat wordt aanbevolen door alle gynaecologen die ik ken, ik kan geen jeuk verduren.

meisjes die van plan zijn B, ik zal de medicijnen die ik over heb geven. Sommige van de pakketten zijn niet compleet, omdat genoot van zichzelf. Houdbaarheid is normaal, opgeslagen zoals verwacht - deel op een donkere, koele plaats, een deel in de koelkast. Dit is wat het is: 1. Het heeft 5000 IU, 2 verpakkingen, houdbaarheidsdatum opgeslagen tot 11/2017, ik bewaar het in de koelkast. Voor mezelf gekocht, maar niet nuttig. 2. Makmiror complex, niet genoeg 1 tabl, c g 05 2017 3. divigel, 18 sachets over, c g 03 17 4. cinnabsin, 58 tabletten Links, c g 09 17. homeopathie toegepast.

Meisjes die een Lublik-behandeling hebben meegemaakt? kind 3.9, vond Giardia voorgeschreven behandeling met MacGiror, gaf vandaag braken !! Wat te doen Hoe te behandelen? Drug past niet? Of gewoon de reactie van het lichaam (lamblia nauwkeuriger) Adviseer iets dat effectief is.

Lieve meiden, geef advies: ik begon ureaplasma te behandelen - ik gebruik antibiotica en zetpillen van MacMiror. In verband met de behandeling mislukt: M. ging 29 september, hoewel ze 4 oktober hadden moeten zijn. Ik had geen tijd om de laatste capsule te plaatsen (er waren 8 capsules in een verpakking: 7 gebruikt, 1 bleef). Wat nu te doen? Is het de moeite waard na M. om de laatste capsule in de vagina te gebruiken of niet? Zal ze het resultaat geven?

Meiden, ik heb het advies nodig van diegenen die de buizen hebben verwijderd vanwege de hydros. Mijn probleem was georganiseerd, en alleen nu begon het me te kwellen.. Sorry voor de details, maar zonder hen kan ik het probleem niet beschrijven. Ik heb voortdurend problemen met de flora.

Meisjes, vertel me alsjeblieft in welke week van de zwangerschap je dit medicijn kunt gebruiken (vaginaal). Zijn er nadelige reacties geweest? en hoe terzhinan de foetus beïnvloedt ?? G. zei dat vanaf 20 weken alles mogelijk is, maar het lijkt mij dat dit te vroeg is voor dergelijke medicijnen. Artsen martelden me met deze behandeling, ze boden me de keuze tussen een bougie of een vaginale pil Tersinan, ik weet niet wat ik hier uit moet kiezen !!

Meisjes, bedankt dat je me een trap gaf en ik kwam snel bij de dokter met een kitten. En dat zou naar deze fokker hebben geluisterd. Ik heb al afgesproken om MacMiror te drinken, maar toen ik hoorde dat ze het kitten 1/2 pillen wilde geven, begon ze te twijfelen aan de competentie van deze vrouw! Ik belde de dokter, voelde voor ons, maakte een analyse van de tankzaaiing, wat ik verder passeerde. Ze zeiden dat "de hele darm blaast", blijkbaar was de ontsteking het gevolg van het feit dat het zonder een behoorlijke registratie naar het toilet ging. Natuurlijk gezegd dat dit niet is wat.

McMiror met pinworms

Trichomoniasis bij vrouwen: behandeling en effecten

Bij seksueel overdraagbare aandoeningen komt trichomoniasis vaker voor bij syfilis en gonorroe. Elk jaar worden miljoenen mensen besmet met vaginale trichomonas, de meest pathogene voor mensen van de talrijke soorten van deze flagellated parasieten. In tegenstelling tot andere seksueel overdraagbare aandoeningen, heeft trichomoniasis een kleine, maar nog steeds de mogelijkheid van overdracht van infecties door huishoudelijke middelen, bijvoorbeeld in baden, omdat de ziekteverwekker kan bijna een dag overleven in een vochtige, warme omgeving.

  • Hoe wordt trichomoniasis behandeld?
    • Behandeling van trichomoniasis bij zwangere vrouwen
  • Wat zijn de effecten van trichomoniasis bij vrouwen?
  • Hoe de ziekte te voorkomen?

Bij vrouwen is trichomoniasis vaak langdurig asymptomatisch en komt opdagen voor tijdens bepaalde kritieke perioden van het leven (zwangerschap, abortus, enz.). Dit is geen dodelijke, maar zeer onaangename ziekte, die, indien onbehandeld, tot ernstige complicaties kan leiden. Gelukkig is de ziekte goed gediagnosticeerd en met succes behandeld.

Hoe wordt trichomoniasis behandeld?

Behandeling van trichomoniasis moet worden uitgevoerd door een arts, voor vrouwen is het een gynaecoloog of een venereoloog. Geneesmiddelen worden individueel geselecteerd afhankelijk van de ernst van algemene en lokale klinische manifestaties. Meestal duurt de therapie ten minste tien dagen met een herhaling in een maand. De effectiviteit van de cursussen wordt beoordeeld door drie negatieve uitstrijkjes na de menstruatie gedurende drie maanden op rij. Behandeling van trichomoniasis bij vrouwen moet plaatsvinden met strikte inachtneming van bepaalde regels:

  1. behandel gezamenlijk de infectie met uw partner;
  2. onthoud je van seks tot herstel;
  3. neem strikt antiparasitaire geneesmiddelen voorgeschreven door een arts volgens de regeling;
  4. individuele hygiëne - frequente verandering van ondergoed, gebruik van producten voor persoonlijke hygiëne, handdoeken, enz.;
  5. volledige genezing en preventie van geassocieerde ziekten van het vrouwelijke voortplantingssysteem.

De geneesmiddelen bij uitstek om met trichomonaden om te gaan, zijn een groep imidazolen. De meest populaire van hen is Trichopol en zijn goedkope binnenlandse analoge metronidazol. Dit medicijn wordt voorgeschreven voor inname in tabletten van 0,25 g. De arts bepaalt meestal individueel met elke vrouw de vraag hoeveel en hoeveel dagen trichomoniasis moet worden behandeld. Gewoonlijk voorgeschreven 0,25 tweemaal per dag gedurende tien dagen of 0,5 tweemaal op de eerste dag, de volgende dag 0,25 driemaal, daarna nog eens vier dagen 0,25 tweemaal.

Tegelijkertijd met geneesmiddelen voor lokaal gebruik - vaginale zetpillen met metronidazol. Contra-indicaties voor de behandeling zijn allergieën, idiosyncrasie van het geneesmiddel, zwangerschap en borstvoeding. Als de patiënt chronische trichomoniasis heeft, wordt de behandeling in het ziekenhuis dagelijks met een intraveneuze druppelinfusie van metrogyl (dit is een vorm van metronidazol in oplossing) gedurende een week uitgevoerd. 100 ml van deze oplossing bevat 0,5 g metronidazol.

Om de frequentie van bijwerkingen te verminderen, worden vaak andere preparaten van de imidazoolgroep, tinidazol of ornidazol gebruikt. Tinidazol is, vanwege zijn samenstelling, actief bij acute en chronische trichomoniasis, het wordt snel geabsorbeerd, bijwerkingen zijn verwaarloosbaar bij de meeste patiënten en herstel treedt eerder op. Het is mogelijk om een ​​patiënt te behandelen met tinidazol-tabletten eenmaal per dag in een dosis van 2 gram per dosis of wekelijks met de door de arts aanbevolen dosis.

Ornidazol neemt 0,5 gram tweemaal daags na een maaltijd gedurende vijf of zeven dagen, en gedurende de hele kuur kunt u geen alcohol en vet voedsel drinken om bijwerkingen te voorkomen. Voor lokale therapie wordt één vaginale tablet eenmaal per dag toegevoegd.

Er zijn andere geneesmiddelen voor de behandeling van trichomoniasis - Klion-d, MacGiror, nitazol, gebruikt voor zowel algemene als lokale effecten op de infectie. Klion-D heeft dezelfde hoeveelheid miconazol en metronidazol, dus het is effectief voor schimmel- en parasitaire ontsteking van het urinestelsel, het wordt topicaal toegediend in de vorm van vaginale tabletten. Macmiror is een geneesmiddel uit de groep van nitrofurans, het wordt onder meer gebruikt voor de behandeling van Trichomonas-infectie, 0,2 gram driemaal daags gedurende een tiendaagse kuur.

Behandeling van trichomoniasis bij zwangere vrouwen

Behandeling van trichomoniasis bij zwangere vrouwen met voorzichtigheid moet worden uitgevoerd met Atrican 250 gedurende vier dagen in een dosis van één capsule tweemaal daags.

Preparaten voor de lokale behandeling van trichomoniasis worden gelijktijdig met algemene effectgeneesmiddelen gebruikt om de effectiviteit van de behandeling te verbeteren, vooral in de chronische vorm van de ziekte.

Deze omvatten: kaarsen met metronidazol, ornidazol 0,5 g elk, vaginale tabletten Klion-d 0,1 g elk, die worden voorgeschreven in een vijfdaagse kuur. Atrik in kaarsen 0,1 g wordt één of twee keer per dag gedurende vier dagen voorgeschreven, het macmorir-complex wordt voorgeschreven voor vaginale toediening in de vorm van capsules en crème, en de crème kan zelfs bij meisjes worden gebruikt.

Het kan topisch worden behandeld met clindamycine als een crème van 2% dagelijks gedurende vier dagen op een rij.

De effectiviteit en kwaliteit van de behandeling tegen trichomoniasis is afhankelijk van de duur van de infectie, het aantal en de activiteit van Trichomonas in het lichaam, de aanwezigheid van bijbehorende ziekten, het correct voorgeschreven behandelingsregime en de strikte naleving ervan onder leiding van een bekwame specialist. Indien onbehandeld, kan de ziekte chronisch worden en tot complicaties leiden.

Wat zijn de effecten van trichomoniasis bij vrouwen?

Onder wetenschappers is er een mening dat trichomoniasis, waarvan de gevolgen gevaarlijk zijn voor vrouwen, moet worden beschouwd als de eerste fase van kanker, vanwege de ontdekking van clusters van Trichomonas in kwaadaardige tumoren. Andere wetenschappers zijn van mening dat de meest bedreigende complicatie van deze ziekte onvruchtbaarheid bij vrouwen is. We hebben het over verwaarloosde gevallen bij mensen met een belaste premorbide achtergrond.

De belangrijkste complicaties van trichomoniasis zijn:

  • ontwikkeling van ontstekingsziekten van de vagina, baarmoederhals en de binnenste slijmlaag van de baarmoeder (endometritis), die verder leiden tot de ontwikkeling van verklevingen, littekens, droge slijmvliezen, verminderd seksueel verlangen, moeite met zwanger worden en zwangerschap, kan uiteindelijk leiden tot onvruchtbaarheid, spontane miskramen;
  • Trichomonas hebben het vermogen om andere bacteriën te absorberen, in het bijzonder gonokokken, die niet doodgaan, maar samen van de seksuele partners naar elkaar worden overgebracht. Daarom is het vaak de combinatie van trichomoniasis met gonorroe, de behandeling is veel moeilijker, omdat gonorroe wordt behandeld met antibiotica, die alleen de gonokokken beïnvloeden die zich vrij in de weefsels bevinden, en niet die in trichomonaden;
  • het actieve bestaan ​​van Trichomonas in het lichaam van een vrouw vermindert de immuniteit aanzienlijk, wat leidt tot frequentere verkoudheden en andere ziekten, de toetreding van verschillende infecties (chlamydia, ureaplasmosis, genitale herpes, enz.) tot HIV;
  • de ontwikkeling van chronische intoxicatie van het lichaam als gevolg van de constante aanwezigheid van infecties in ernstige gevallen leidt tot uitputting, zuurstofgebrek, bloedarmoede, exacerbatie of het optreden van infectieuze foci in het urinewegstelsel (blaasontsteking, pyelonefritis, enz.);
  • bij zwangere vrouwen zijn vroeggeboorte en de geboorte van kinderen met een laag lichaamsgewicht niet ongebruikelijk, het kind kan besmet zijn wanneer het door het geboortekanaal van de moeder gaat. Bij het plannen van een zwangerschap moeten alle vrouwen zeker worden onderzocht en, indien nodig, van tevoren worden behandeld, dit geldt ook voor potentiële vaders.

Hoe de ziekte te voorkomen?

De effecten van trichomoniasis zijn veel moeilijker en duurder om te genezen, en soms zelfs onmogelijk. Helaas is er geen vaccin voor deze ziekte. U kunt uzelf echter tegen infecties beschermen door de volgende voorzorgsmaatregelen in acht te nemen:

  1. vermijd losse partners;
  2. condooms gebruiken;
  3. behandel na een losse communicatie de geslachtsorganen met miramistine door te douchen;
  4. bezoek regelmatig een gynaecoloog, met een preventief doel om tests af te leggen;
  5. aandacht te hebben voor hun gezondheid en de gezondheid van hun partner, niet om eventuele veranderingen in hun gezondheidstoestand te verwaarlozen, tijdig medische hulp in te roepen en de behandeling niet uit te stellen.

Trichomoniasis moet dus onmiddellijk na detectie worden behandeld, zonder te wachten op de volledige populatie van het lichaam door parasieten en de ontwikkeling van complicaties.

albendazole

Albendazole (Lat. Albendazole) - een medicijn tegen wormen. Het wordt gebruikt voor giardiasis, trichocephalose, filariasis, ascariasis en andere ziekten die optreden bij het verslaan van parasieten. Albendazole werd ontwikkeld in 1975 en is opgenomen in de hoofdlijst met geneesmiddelen "Wereldgezondheidsorganisatie". Het geneesmiddel is bedoeld voor gebruik door de mond.

Werkingsprincipe

Albendazol veroorzaakt degeneratieve veranderingen in de darmcellen van de worm. Wanneer tubuline-polymerisatie wordt onderdrukt, worden cellulaire cytoplasmatische microtubuli van het darmkanaal van de parasiet vernietigd. De werking van het middel is gebaseerd op veranderingen in biochemische processen: er is een vertraging in het gebruik van glucose en de remming van de ATP-synthese, waardoor de verplaatsing van secretoire korrels en andere organellen die aanwezig zijn in wormspiercellen wordt geblokkeerd. Als gevolg hiervan sterven de wormen.

Hoge efficiëntie wordt bereikt met betrekking tot nematoden en cestoden. Het hulpmiddel wordt gebruikt zoals bij poly- en mono-invasies.

farmacokinetiek

Het wordt aanbevolen om het medicijn met voedsel, met name vet, in te nemen, wat de opname uit het maag-darmkanaal helpt verhogen. Een klein deel wordt omgezet in albendazolsulfoxide, dat de primaire metaboliet is. Hij heeft ook een anthelmintische activiteit. Het medicijn is bijna volledig verspreid door het lichaam. Het komt in de urine, lever, gal, hersenvocht. De primaire metaboliet wordt omgezet in albendazolsulfon, evenals andere oxidatieproducten.

Het hoogste niveau van bloedconcentratie wordt ongeveer 2-5 uur na toediening waargenomen. Albendazol wordt voornamelijk in de gal uitgescheiden als de primaire metaboliet. Een kleine hoeveelheid wordt via de urine uitgescheiden.

Indicaties voor gebruik

Albendazol wordt gebruikt voor de behandeling van de volgende ziekten:

  • cysticercosis;
  • echinokokkose;
  • enterobiose (schade door pinworms);
  • trichocephalosis (whipworm-infectie);
  • toxocariasis;
  • ascariasis;
  • hookworm;
  • microsporidiosis;
  • strongyloidiasis;
  • giardiase;
  • filariasis;
  • neurocysticercosis (infectie van het CZS door de varkensketen);
  • opisthorchiasis;
  • gemengde helminten.

Het medicijn wordt overal gebruikt, inclusief de GOS-landen. In Afrika wordt het gebruikt voor de behandeling van lymfatische filariasis en voor de preventie van infecties. In deze regio wordt Albendazole gebruikt in combinatie met Ivermectin.

dosering

Het aantal en de duur van de behandeling hangt af van het type helminthiasis, de mate van invasie, leeftijd en lichaamsgewicht.

Voor mensen

De dagelijkse dosis voor een persoon wordt bepaald op basis van zijn gewicht.

Neurocysticercosis en echinococcosis

Bij neurocysticercosis en echinococcosis gebruiken patiënten met een lichaamsgewicht van niet meer dan 60 kg 15 mg per 1 kg gewicht. Genoeg twee recepties per dag. Patiënten met een lichaamsgewicht groter dan 60 kg, nemen 400 mg tweemaal daags in. Therapeutisch verloop van echinokokkose - 3 cycli van 28 dagen elk. Tussen hen, zou men een hiaat van twee weken moeten handhaven. Therapie van neurocysticercosis wordt uitgevoerd van 8 tot 30 dagen.

Ascariasis, trichocephalosis, enterobiosis en ankilostomidoz

Bij ascariasis, trichocephalose, enterobiasis en mijnworm nemen patiënten die meer dan 20 kg wegen, 400 mg van het geneesmiddel eenmaal in. Indien nodig wordt de ontvangst na 2-3 weken herhaald. Voor kinderen met een gewicht tot 20 kg is 200 mg voldoende.

filariasis

Bij filariasis wordt Albendazole 400 mg tweemaal daags gebruikt. Patiënten nemen het medicijn gedurende 10 dagen in deze dosering.

Enterkolit

Gebruik bij enterocolitis eenmaal daags 400 mg van het geneesmiddel. In het geval van toxocarose, wordt het medicijn gebruikt in een dosering van 400 mg 2 maal per dag. De therapeutische cursus is 5 dagen.

Sommige artsen beschouwen het als optimaal om toxocariasis-therapie gedurende een periode van 20 dagen toe te dienen.

strongyloidiasis

Bij strongyloidiasis wordt 400 mg van het geneesmiddel twee keer per dag gedurende een week aangebracht. Wanneer trichinose dezelfde dosering wordt gebruikt, varieert alleen de duur van de behandeling van 8 tot 14 dagen. Voor de behandeling van trichocephalose wordt 400 mg 1 keer per dag gedurende 3 dagen voorgeschreven.

Leverbotten

Bij laesies van de hepatische botten nemen de patiënten 10 mg van het geneesmiddel per 1 kg gewicht 1 maal per dag. De loop van de behandeling is 7 dagen.

cysticercosis

Om cysticercose kwijt te raken, gebruiken volwassenen 400 mg van het medicijn tweemaal daags. Kinderen wordt aangeraden om 15 mg van het geneesmiddel per kg lichaamsgewicht tweemaal per dag in te nemen. Therapeutische cursus is 8-30 dagen.

echinokokkose

Wanneer echinococcosis 400 mg van het medicijn tweemaal per dag gebruikt. De aanbevolen behandelingsduur is van 1 maand tot 6 maanden.

giardiase

Wanneer giardiasis 200 mg van het geneesmiddel 2 maal per dag wordt voorgeschreven. Kinderen wordt aangeraden om 10-15 mg van het medicijn per 1 kg gewicht te nemen. De loop van de behandeling is 1 week.

strongyloidiasis

Bij strongyloidiasis wordt 400 mg Albendazol 2 maal per dag gebruikt. De receptie wordt de hele week door afgenomen. Therapie van microsporidosis is om 15 mg van het medicijn per 1 kg gewicht te gebruiken voor kinderen (2 keer per dag) of 400 mg voor volwassenen (tweemaal per dag).

Voor dieren

Albendazol wordt ook gebruikt in de diergeneeskunde. De dosering wordt geselecteerd op basis van het type dier en het gewicht ervan:

  • honden en katten - 0,25 g / 8 kg;
  • vee - 0,5 g / 50 kg;
  • kleinvee - 0,5 g / 80 kg;
  • pluimvee - 0,5 g / 50 kg;
  • varkens - 0,5 g / 40 kg;
  • paarden -0,5 g / 100 kg.

Zie meer gedetailleerde instructies over het gebruik van albendazol voor dieren.

Contra

Het medicijn wordt niet aanbevolen voor patiënten van wie het lichaam overgevoelig is voor de componenten ervan. Gebruik Albendozol niet tijdens zwangerschap en borstvoeding. Voor kinderen jonger dan 2 jaar oud wordt het met voorzichtigheid voorgeschreven en alleen in extreme gevallen.

Bijwerkingen

Albendazol kan duizeligheid, koorts symptomen, misselijkheid, braken, kortdurend haarverlies, buikpijn veroorzaken. Soms komen aanhoudende keelpijn, convulsies, problemen met het gezichtsvermogen voor, de oogbollen of de huid worden geel, de urine donkerder, pijn in de buik wordt verstoord en de stemming verandert. Allergische reacties zijn mogelijk. Er zijn geïsoleerde gevallen van acuut leverfalen na inname van de medicatie.

Ongewenste effecten na gebruik van Albendazole zijn leukopenie, pancytopenie, agranulocytose, dyspepsie, meningeale symptomen, jeuk op de huid, verminderde nierfunctie.

Interactie met andere middelen

Fondsen Carbamazepine, fenytoïne en fenobarbital verminderen de hoeveelheid Albendazol in het plasma, evenals de halfwaardetijd. Cimetidine verhoogt de serumconcentraties van het geneesmiddel, verlengt de halfwaardetijd. Dit draagt ​​bij aan de hogere werkzaamheid van Albendazol, wat noodzakelijk is in ernstige gevallen van ziekte.

Handelsnamen en kosten

Handelsnamen van Albendazol zijn Nemozol, Zentel, Gelmadol, Sanoxal, Aldazol, Vormil. Al deze geneesmiddelen zijn synoniem, d.w.z. bevatten dezelfde werkzame stof.

Preparaten op basis van albendazol zijn verkrijgbaar in de vorm van tabletten (inclusief kauwtabletten voor kinderen), suspensies, capsules. De gemiddelde kosten variëren binnen 3-4 dollars. Maar het is erg afhankelijk van het land waarin het medicijn wordt verkocht. In dit geval kan hetzelfde geneesmiddel op basis van albendazol in het buurland meerdere malen duurder zijn.

Vergelijkbare Artikelen Over Parasieten

Tabletten "Nemozol" voor kinderen: instructies voor gebruik
Plaquenil
Trichopol - instructies voor gebruik