Behandeling van chronische cystitis

Totaal berichten: 541

09/03/2011, Lily
Inderdaad, het is ongelooflijk, maar de oefening op de spieren "daar" heeft mij voor altijd van dit probleem gered. Waarom voor altijd ¬¬ Ik zal het vertellen. Ik heb anderhalve maand anderhalf en anderhalf tot anderhalf jaar last van cystitis gehad. De pillen hielpen langzaam, maar toen begon alles opnieuw, de pijn was zo sterk dat het moeilijk voor me was om normaal te gaan zitten en staan. De artsen adviseerden verschillende pillen, maar de geringste bries in de zomerse hitte (temperatuurverschil) veroorzaakte deze verschrikkelijke sensaties - zo veel als ik het voelde. Ik las aanbevelingen op de forums, maar de meisjes klaagden dat na een behandeling, zelfs de meest kardinaal in klinieken, na een bepaalde tijd alles opnieuw begon. Er is geen wondermiddel! Dit alles zal het einde van mijn leven zijn! Er was zelfs een gedachte om je mentaal voor te bereiden op het feit dat wanneer dit voorbij is, men klaar moet zijn voor een nieuwe fase. Maar toen het begon, begreep ik dat het onmogelijk was me op dergelijke pijn voor te bereiden. Mijn zus, die over mijn probleem heeft gehoord, adviseerde me om "daar" te turnen, het kan zelfs worden gedaan wanneer ik met mensen communiceer, dit is niet waarneembaar, maar het effect is verbazingwekkend. In het begin vertrouwde ik dit niet echt, maar toen er geen kant op kon, deed ik dat op het hoogtepunt van mijn ziekte. Dit is een zeer onaangenaam moment, ik benadruk dat als je de ziekte begint en op het allerhoogste punt aan gymnastiek doet, het erg smerig en irriterend is en je het wilt stoppen, niet om het te doen, maar je zou het niet moeten doen, het is alleen dat je warmte begint te voelen. bloedstroming, en even stoppen, voel je andere pijn, d.w.z. je voelt je beter. Je moet niet stoppen, je moet doorgaan totdat het helemaal makkelijker wordt, en dan, net als in de sport, met verschillende benaderingen. Maar het meest verrassende is niet het punt. Zodra je de kou aanraakt, of een briesje waait en je de vertrouwde voorwaarden voor de ziekte voelt, doe dan meteen gymnastiek, geloof dat het niet zo onplezierig is als op het hoogtepunt van de ziekte, het is beter om het niet mee te nemen, dus deze actie kan met recht gymnastiek worden genoemd, zoals vóór het begin van de ziekte, wordt het gevoeld. Twee jaar zijn verstreken en ik heb nog nooit last gehad van dit probleem, waarschuwde het helemaal aan het begin van de ontwikkeling, als ik een vriend op iets kouds (maar niet heel veel - ervaring heb niet toegestaan ​​om te riskeren))) Ik ben tevreden met mezelf en met mijn leven en met horror Ik herinner me wat ik heb meegemaakt, mijn gevoelens waren zo sterk en periodiek dat ik geen tijd had om te ontspannen van deze pijn, ik herinner het me nog steeds!

11.11.2011, Nick
22 jaar, vertel me alsjeblieft wat voor gymnastiek. Bedankt!

23-10-2011, Mechta23
Lily, deel alsjeblieft de sportschool 'daar'. ZEER noodzakelijk. Alvast bedankt

22-09-2011, Alexandra
en wat is de oefening op de spieren "daar"?

13.09.2011, li
Hallo allemaal! Dit onderwerp is sinds 2003 besproken op een ander forum met het onderwerp: Tsistit heeft het net gekregen. op de middelbare school. Als u meer wilt leren van degenen die over dit probleem weten, zijn er veel mensen daar.

21-08-2011, Svetochka
Ik vergat te zeggen dat mijn diagnose cervicale cystitis is, de behandeling zal lang duren, dus het is noodzakelijk om geduld te hebben. Hoewel het al praktisch goed voor me is, ben ik nog steeds vastbesloten om gedurende 6 maanden te worden behandeld. Ik wil niet langer terugkeren naar deze verschrikkelijke sensaties. Een vrouw-uroloog, die ik al heel lang zoek en vind, raadt me nu aan om, na zoveel antibiotica, kruidenpreparaten onder druk te zetten, alle activiteiten uit te voeren die ik eerder heb beschreven en om meer aandacht te hebben voor de gezondheid.
In Minsk werkt de uroloog Antonova in het Vertrouwenscentrum. Misschien iemand die deze informatie zal helpen.

21-08-2011, Svetochka
Hallo Ik vond dit forum erg leuk, vooral omdat het voor mij belangrijk was om je berichten en aanbevelingen te lezen, collega's, toen ik helemaal wanhopig begon te worden. Nu wil ik ook mijn ervaring met u delen.
Ik ben 30 jaar oud. Ik kreeg op 15 juni cystitis. Het begon allemaal met het feit dat ik in een tocht zat: de maag begon pijn te doen en het aantal urinaties nam toe, de eerste nacht dat ik zeven keer naar het toilet ging, viel ik in slaap met een warme fles tussen mijn benen. Propyl-furamag, de pijn is weg, maar het veelvuldig urineren blijft, toen was er ciprofloxacine. Na 2 weken at ik gezouten haring, en allemaal op een nieuwe manier. Verder: furamag, ciprofloxacine, monural. Het werd nog erger door de behandeling met ciprofloxacine, ik viel meerdere nachten in slaap omdat ik constant naar het toilet wilde gaan, zelfs toen ik net ging, hielp het monural niet. Later maakte mijn urolesan en de urologische verzameling leers mijn toestand gemakkelijker. De uroloog bood aan de indruppeling een halsband te geven, maar dat deed ik niet, hoewel ik al bij de apotheek was voorbereid. Kortom, in de loop van twee maanden is mijn toestand ernstig verslechterd, de sterkste dysbiose begon. Ik trok mezelf bij elkaar en begon informatie te zoeken, dit is wat ik begreep: als je een soa hebt, moet je altijd worden behandeld met antibiotica, probiotica, antischimmelmiddelen en immuniteitsverhogende medicijnen. Als u geen infectie heeft, maar wel virussen vindt (herpes, papilloma, etc.), zullen antibiotica u niet helpen en zelfs verergeren: hier is het noodzakelijk om antivirale en immuniteitsverhogende middelen (cycloferon, genferon) in te nemen. Als u cervicale erosie heeft, is het noodzakelijk om het te behandelen en is het beter om het toe te passen. Na cauterisatie zal het veel gemakkelijker voor je worden, en misschien zal je blaasontsteking voor altijd voorbijgaan (zoals mijn uroloog zei), omdat met de ontwikkeling van de baarmoeder, de blaashals en de baarmoederhals van de baarmoeder worden gevormd uit één proces. Als u een cystitis heeft als gevolg van hormonale stoornissen (dit gebeurt tijdens de menopauze, maar niet alleen), dan zult u, nadat de hormonale niveaus weer normaal zijn geworden, geen problemen meer hebben met blaasontsteking. Interfereert niet met de bloedtest en suiker (blaasontsteking met diabetes).
Dus na alle onderzoeken vond ik geen soa, alleen het papillomavirus, het hielp bij de vorming van cervicale erosie, candida en staphylococcen. Antibiotica verslechterden de situatie, dus begon ik een andere behandeling te proberen: de lijn van cycloferon, zetpil kaarsen, zeer zwaar drinken (3 liter per dag). Trouwens, drinken is zeer effectief. Vervolgens: eens per week fluconazool en nog een uroloog, als ze nog Trichomonas vinden (nog niet eerder gevonden, maar het is moeilijk om ze te zoeken), dan eet ik een McMiror-cursus (je kunt furozalidone gebruiken). De dokter zei dat vrouwen vaak helpen met de ineffectiviteit van antibiotica, het is MacMiror. En nu aandacht: de Indonesische slechte heeft me al heel veel geholpen (ik kocht het in een groene apotheek op advies van twee urologen): PROLIT CEPTO. Ik beveel ten zeerste aan: vanaf de eerste dag dat ik me beter voel, zijn de symptomen na 5 dagen na inname bijna verdwenen, maar ik zal zeker eroderen en immunoprofylaxe doen, en alle opportunistische bacteriën zullen weer normaal worden. Mijn vriendin had al een half jaar last van onophoudelijke cystitis, maar toen ze met immunisatie begon, vergat ze de problemen voor altijd. Ik wens jullie allemaal een goede gezondheid. Spaar geen geld voor een volledig onderzoek, als u de oorzaak correct identificeert, kan cystitis één of twee keer worden behandeld. Alle artsen praten erover, en dit klopt, en als u te weinig wordt onderzocht, kunt u jarenlang niet effectief worden behandeld. Ik wens jullie allemaal een goede gezondheid. Ik schrijf zo veel, want ik wil je echt helpen, lieve vrouwen. En nog iets: een half jaar na elke geslachtsgemeenschap moet u 1 tablet furamag innemen (aanbeveling van een vrouwelijke uroloog).

08.26.2011, Arina
Ik heb dit probleem nu geconfronteerd en mijn kracht is weg. Ik ben nog steeds in het buitenland, ze schrijven antibiotica voor, ze helpen niet, het lichaam is zwak, ik ben bang om naar het toilet te gaan.

29/06/2011, Elena
Ik ben 51 jaar oud. De eerste manifestaties van cystitis waren in de kindertijd 11 jaar. Daarna werd periodiek cystitis vernieuwd. Om 45 uur, bij het eerste teken van de menopauze, schreef de dokter Femoston 1:10 aan mij voor. Sindsdien stopte de cystitis me niet meer. Maar begin dit jaar stopten de pillen me, de vloed kwam weer boven. Ik dacht dat dat genoeg zou zijn om ze te nemen. en geannuleerd. De staat begon geleidelijk te verslechteren en ik vond het medicijn Cyclim, dat ik nu drink. De getijden gaan door, maar niet zo verschrikkelijk als voorheen. De slaap is weer normaal geworden, de helderheid in het hoofd. Maar cystitis gemarteld. Ik voel me goed in de ochtend, maar om 12 uur. pijn, vaak naar het toilet rennen. Het doet zelfs pijn om te zitten. 'S Avonds lig ik met een verwarmingsmatras. Lieve dames, heb je zulke problemen? Merk je de afhankelijkheid van blaasontsteking en menopauze? Hoe kom je uit deze staat?

25.06.2011, Olga
Ik ben 30, de laatste 6 jaar hebben ik last van cystitis, mijn foto is zo, eerst een onaangename geur in de urine, daarna ontstond cystitis, het werd behandeld met antibiotica, het hielp een half jaar.Wie heeft hetzelfde beeld, probeer het volgende, stop 100% koolzuurhoudende dranken en drink water met citroen, gedurende 5 dagen, de volledige verdwijning van de symptomen ZONDER ANTIBIOTICA.

McMiror beoordelingen

Formulier vrijgeven: tabletten

Ekaterina (positieve beoordeling)

Bevrijd van chronische cystitis, die vijf jaar geleden heeft geleden!

McMiror I werd behandeld voor chronische cystitis - de belangrijkste indicaties van het medicijn zijn gewoon gerelateerd aan infecties van het urinewegstelsel. In dit veld is er geen gelijk aan dit medicijn - ik ben al lang ziek met cystitis en ik kan met vertrouwen zeggen dat iedereen zou moeten proberen, ondanks de hoge prijs, een chronische ziekte kan genezen! Makmiror is een antimicrobieel middel van de vierde generatie, wat betekent niet alleen de zijkant is kleiner, maar ook de efficiëntie is hoger - het dringt perfect door in de weefsels, dus met gecompliceerde, chronische blaasontsteking, wanneer de blaas en de leidingen worden aangetast, is dit het ding. Maar ik zeg meteen - je moet veel drinken en niet zo snel verdwijnt de ziekte. Ik dronk 6 tabletten (2 tabletten 3 keer per dag) per dag, dronk twee gangen - een week, rust, opnieuw een week. Ja, hou je zak hier breder, maar het hielp. Chronische cystitis is niet zo gemakkelijk te genezen, en de medicijnen die voor Makmirora waren, in het algemeen, hadden slechts een tijdelijk effect, hoewel ze het ook waard waren. Over het algemeen voelde ik me na de eerste opleiding al half beter, omdat de meest opvallende symptomen zoals branden tijdens het plassen, vol gevoel blaas. vanwege wat je honderd keer naar het toilet hebt gerend en het algemene ongemak onder de buik me heeft achtergelaten. Maar testen en echografie toonden aan dat het ontstekingsproces nog niet verslagen is, dus regelden ze een tweede cursus - de dokter zei dat het de moeite waard is om te proberen. En uiteindelijk, na de tweede cursus, was ik verrast om naar de resultaten van de enquêtes te kijken - ik ben gezond! God, vreugde - volle broek, heeft vijf jaar geleden geleden en is uiteindelijk kwijt geraakt! Het feit dat ik volledig hersteld ben. Ik besefte dat zelfs na een half jaar geen exacerbatie plaatsvond en de symptomen niet terugkeerden. Over het algemeen raad ik aan, maar na overleg met de arts - vergeet niet dat de dosis individueel is.

Maria (positieve beoordeling)

Een zeer goede remedie voor intestinale amebiasis, hoewel er ook bijwerkingen zijn.

Mijn man en ik gingen op vakantie en kwamen terug met intestinale amoebiasis. We hadden nog steeds geluk - de zuster van mijn man was een arts en ze klonk alarm toen ik alleen maar klaagde dat ik vijf keer per dag met diarree moest lopen om naar het toilet te gaan, maar dat ze geen effect hebben tegen diarree. Gezien de pijn in de onderbuik, die een trekkend karakter heeft, en zelfs vreemde krampen die ik op het toilet heb ervaren, ondanks het feit dat er al niets te doen viel, spijt het me, ze heeft zowel mijn man als haar man gedwongen om tests uit te voeren en tests te ondergaan. bevestigd, werden ze voorgeschreven om McMiror tien dagen te drinken, twee tabletten drie keer per dag. Het medicijn is niet goedkoop, maar waar te gaan, het is beangstigend - zelfs mensen sterven aan amebiasis. Daarom dronken ze als mooie vrouwen. Of ze nu lang werden behandeld, of veel dronken, laat de arts zeggen dat de bijwerkingen zelden en slechts lichtjes waren, ik kreeg het - het braaksel was een paar keer, erg ziek, mijn maag deed pijn en mijn mond met brandend maagzuur werd gemarteld de laatste dag van opname. Maar frequente diarree ging naar het midden van de behandeling - het gebeurde slechts een paar keer, en dan niet elke dag, en de pijn begon af te nemen, zodat aan het einde van de behandeling slechts een klein trekgevoel overbleef, de rest van de symptomen verdwenen, en het was ook een paar dagen na de voltooiing van de behandeling verdwenen. En de tests toonden aan dat Makmiror ons genas - ik en mijn man - ze stierven allemaal in slechts 10 dagen amoeben! Natuurlijk heeft zelfs het onaangename behandelingsproces ons begrip hiervan niet verduisterd en als je niet iets beters vindt, stop dan met het kiezen van dit product - de effectiviteit wordt persoonlijk bewezen door mijn ervaring.

McMiror - instructies voor gebruik, analogen, beoordelingen en vormen van afgifte (tabletten 200 mg, crème en kaarsen in het complex) van het geneesmiddel voor de behandeling van chlamydia, Giardia's en andere infectieziekten bij volwassenen, kinderen en tijdens de zwangerschap

In dit artikel kunt u de instructies voor het gebruik van het medicijn McMiror lezen. Gepresenteerde beoordelingen van bezoekers van de site - gebruikers van dit medicijn, evenals de mening van artsen van specialisten over het gebruik van McMiror in hun praktijk. Een groot verzoek om uw reactie op het medicijn actiever toe te voegen: het geneesmiddel heeft geholpen of niet geholpen om van de ziekte af te komen, welke complicaties en bijwerkingen werden waargenomen, die door de fabrikant mogelijk niet in de annotatie zijn vermeld. Analogen McMiror in aanwezigheid van beschikbare structurele analogen. Gebruik voor de behandeling van chlamydia, Giardia's en andere infectieziekten bij volwassenen, kinderen, maar ook tijdens zwangerschap en borstvoeding.

McMiror is een antimicrobieel geneesmiddel met een breed spectrum dat is afgeleid van nitrofuraan. Het heeft antibacteriële, antiprotozoale en antischimmel effecten. Nifuratel heeft een hoge werkzaamheid en lage toxiciteit, wat een groot aantal klinische toepassingen veroorzaakt.

Zeer effectief tegen Papiliobacter en Helicobacter pylori (vooral tegen metronidazol-resistente stammen van Helicobacter pylori), gram-positieve en gram-negatieve micro-organismen.

Het is het favoriete medicijn voor de behandeling van bacteriële darminfecties, incl. salmonella, shigellose. Actief tegen Trichomonas vaginalis; zeer actief tegen Candida-schimmels.

Volledig uitgescheiden door de nieren, met een sterk antibacterieel effect in de urinewegen.

farmacokinetiek

Nadat het medicijn in Makmiror was ingenomen, werd het snel uit het maagdarmkanaal geabsorbeerd. Het dringt door de BBB- en placenta-barrières en wordt uitgescheiden in de moedermelk. Gemetaboliseerd in de lever en spierweefsel. Volledig uitgescheiden in de urine (30-50% onveranderd).

getuigenis

  • chronische ontstekingsziekten van het bovenste GI-kanaal geassocieerd met Helicobacter pylori;
  • intestinale amebiasis;
  • giardiase;
  • vulvovaginale infecties veroorzaakt door gevoelige pathogenen (trichomonas, chlamydia, Candida-fungi, bacteriën);
  • urineweginfecties veroorzaakt door gevoelige micro-organismen (waaronder pyelonephritis, urethritis, cystitis, pyelitis).

Vormen van vrijgave

200 mg omhulde tabletten.

Vaginale crème (McMiror-complex) in tubes van 30 g bevat bovendien nystatine.

Candles vaginal (macmorir complex). Bevat bovendien nystatine.

Instructies voor gebruik

Voor infecties veroorzaakt door Helicobacter pylori worden volwassenen van Macmiror 400 mg (2 tabletten) 2-3 maal daags voorgeschreven; kinderen de aanbevolen dosis wordt 2 maal daags bepaald met een snelheid van 15 mg / kg lichaamsgewicht. Ontvangstduur - 7 dagen.

Bij intestinale amebiasis worden volwassenen 400 mg (2 tabletten) 2-3 maal daags gedurende 10 dagen voorgeschreven. Voor kinderen is de aanbevolen dosis 10 mg / kg 3

Bij giardiasis worden volwassenen 2-3 keer per dag 400 mg (2 tabletten) voorgeschreven; kinderen - in een dosis van 15 mg / kg, 2 keer per dag. Ontvangstduur - 7 dagen.

In geval van urineweginfecties bij volwassenen, afhankelijk van de ernst van de ziekte, wordt het geneesmiddel voorgeschreven op 600-1200 mg (3-6 tabletten) per dag gedurende 7-14 dagen. Voor kinderen is de aanbevolen dosis 30-60 mg / kg per dag in 2 verdeelde doses. Volgens de aanbeveling van de arts kan de behandeling worden verlengd of herhaald.

Voor vaginale infecties bij volwassenen, 200 mg (1 tablet) 3 keer per dag gedurende 7 dagen (beide partners moeten het medicijn innemen). Voor kinderen is de aanbevolen dagelijkse inname 10 mg / kg per dag in 2 verdeelde doses dagelijks gedurende 10 dagen.

1 vaginale zetpil wordt dagelijks toegediend in de avond voor het naar bed gaan gedurende 8 dagen of in overeenstemming met de aanbevelingen van de arts. Indien nodig kan de behandeling na de menstruatie worden herhaald.

Voor maximaal therapeutisch effect moeten zetpillen in het bovenste deel van de vagina worden ingebracht.

Zetpillen worden niet gebruikt voor de behandeling bij kinderen. Deze categorie patiënten wordt aanbevolen om vaginale crème te gebruiken, compleet met een applicator (afgestudeerd spuitje).

Wijs 2,5 g crème 1-2 keer per dag (ochtend of avond) gedurende 8 dagen toe.

De vereiste dosis crème moet worden ingevoerd met behulp van een gegradueerde applicator.

Gebruiksaanwijzing gegradueerde applicator

Schroef de gegradueerde applicator op de tube crème. Kies de gewenste hoeveelheid room (in overeenstemming met de lijnen van de schaal, met vermelding van het aantal in grammen), druk op de tube. Maak los van de buis, steek in de vagina, knijp de inhoud van de applicator uit en druk op de staaf.

Door de aanwezigheid van een speciaal mondstuk kunt u de crème binnendringen zonder het maagdenvlies te beschadigen. Om dit te doen, is het noodzakelijk om de canule van de bovenkant van de steel te verwijderen en deze vanaf de andere kant op de spuitkop te schroeven voordat u de crème in de vagina brengt.

Bijwerkingen

  • misselijkheid, braken;
  • bitterheid in de mond;
  • diarree;
  • brandend maagzuur;
  • gastralgia;
  • huiduitslag, jeuk.

Contra

  • overgevoeligheid voor het medicijn.

Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding

Gebruik van het geneesmiddel tijdens de zwangerschap is alleen mogelijk onder strikte indicaties, als het beoogde voordeel voor de moeder opweegt tegen het potentiële risico voor de foetus, aangezien nifuratel passeert de placentabarrière. Dus tijdens de zwangerschap is dit medicijn beter niet te gebruiken.

Indien nodig moet het gebruik van het geneesmiddel tijdens de borstvoeding beslissen over het stoppen met borstvoeding, omdat nifuratel wordt uitgescheiden in de moedermelk.

Er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik van het McMiror-complex tijdens zwangerschap en borstvoeding (borstvoeding).

Speciale instructies

Wanneer vaginale infecties met het orale McMiror-preparaat alleen worden behandeld, wordt het aanbevolen om de dosis van dit geneesmiddel te verhogen tot 800-1200 mg per dag (4-6 tabletten). Tijdens de behandelingsperiode moet afzien van geslachtsgemeenschap.

Invloed op het vermogen om motortransport en besturingsmechanismen te besturen

Er zijn geen schadelijke effecten vastgesteld.

Geneesmiddelinteractie

McMiror verbetert de antischimmeleffecten van nystatine bij gelijktijdig gebruik.

Analogen van McMiror-medicatie

Structurele analoga van het medicijn voor werkzame stoffen dat McMiror niet heeft.

Macmiror Kaarsen Cystitis

McMiror: gebruiksaanwijzingen, prijs, beoordelingen en analogen

Wat maakt deel uit van de medicatie?

BELANGRIJK OM TE WETEN! Middelen om parasieten van de hand te doen, die onmiddellijk in actie komen. Lees meer >>>

In de vorm van een effectief medicijn tegen parasieten adviseren artsen het medicijn "Gelmiton" te nemen. De middelen zijn gebaseerd op actieve elementen van uitsluitend natuurlijke oorsprong, ze werden alleen gekweekt op plaatsen met 100% pure ecologie, en hebben een bewezen effect dat je in staat stelt snel om te gaan met alle soorten wormen. Weg met parasieten. "

Dergelijke tabletten hebben een schaal, die uit suiker bestaat. Eén verpakking bevat 20 tabletten.

Wat is dit medicijn?

McMiror is een antibacterieel middel. Veel mensen vragen zich af of dit medicijn antibioticum is. In de samenstelling van het medicijn heeft de werkzame stof geconcentreerd, die zowel gram-positieve als negatieve bacteriën vernietigt. Bovendien helpt het deze remedie voor wormen en schimmels.

Na het innemen van het medicijn wordt de reproductie van amoeben, Giardia en andere parasitaire micro-organismen geremd.

Het medicijn kan worden gemetaboliseerd in de spieren en weefsels van de lever. Dit is erg belangrijk. Immers, als dit niet gebeurt, dan hoopt het zich op in het lichaam. En dit leidt tot het verschijnen van bijwerkingen.

Het is belangrijk! Het medicijn passeert de placenta naar de foetus, komt de baby binnen via de moedermelk. Daarom moet je voorzichtig zijn tijdens de zwangerschap.

Wanneer wordt McMiror aangesteld?

Dit geneesmiddel wordt in dergelijke gevallen voorgeschreven:

  • in het ontstekingsproces in de maag en darmen in een chronische vorm;
  • met intestinale amebiasis;
  • met giardiasis;
  • met vaginale infectieziekten die chlamydia, schimmels, trichomonaden en bacteriën uitlokten;
  • met infectieziekten van de urinewegen, bijvoorbeeld urethritis, cystitis, enz.

    Het is belangrijk! Schrijf zelf geen medicijn voor. Dit zou een arts moeten behandelen. Anders kunt u complicaties tegenkomen.

    Contra

    Het medicijn heeft vrijwel geen contra-indicaties. Het is verboden om het te gebruiken voor mensen die overgevoelig zijn voor de componenten van de tool. In andere gevallen kan Makmiror een aanvraag indienen als hij door de arts is aangesteld.

    Bijwerkingen

    Na het innemen van het medicijn kunnen er enkele bijwerkingen zijn. Ze manifesteren zich in de vorm van braken, allergieën en de patiënt kan zich ook ziek gaan voelen.

    Hoe de tool te gebruiken?

    Voor elke patiënt wordt de behandeling individueel voorgeschreven, rekening houdend met zijn toestand en het beloop van de ziekte. Regeling en dosis bepaald door de arts.

    De instructies bevatten de volgende regels voor het gebruik van McMiror:

    1. Als de patiënt wordt geconfronteerd met ziekten van de maag en darmen, dan moet hij 2-3 tabletten drinken. De receptie moet 2-3 keer per dag worden uitgevoerd. Het is noodzakelijk om 7-10 dagen zo te worden behandeld. Het hangt af van de ziekte die bij een persoon is vastgesteld. De dagelijkse dosering voor kinderen wordt bepaald, rekening houdend met het lichaamsgewicht van de patiënt. Op 1 kg gewicht is het noodzakelijk om 15 mg te nemen. De dosis is verdeeld in 3 doses. Kinderen worden ook 7-10 dagen behandeld.
    2. Als een persoon een besmettelijke ziekte van de urinewegen heeft, zou een dag 0.4 g van het geneesmiddel moeten verbruiken. De receptie wordt na de maaltijd uitgevoerd. Behandeling duurt 1-2 weken. Voor kinderen ouder dan 6 jaar, voorgeschreven 15 mg per 1 kg gewicht.
    3. Als vulvovaginale ziekte is vastgesteld, nemen volwassenen 3 maal 3 tabletten per dag in. Om het effect beter was, wordt de patiënt ontladen met een speciale crème. De dosering van kinderen wordt bepaald door het lichaamsgewicht in aanmerking te nemen. Per 1 kg toegewezen 0,01 g fondsen. Deze dosis is verdeeld in 2 doses per dag.

    Elke parasiet kan thuis worden verdreven. Vergeet niet om eenmaal per dag te drinken.

    Tot op heden zijn er geen gevallen geweest waarin de patiënt wordt geconfronteerd met een overdosis. Als u McMirror met Nystatine inneemt, neemt het effect van het tweede geneesmiddel toe.

    Ontvangst tijdens dracht en lactatie

    Artsen adviseren om het geneesmiddel niet te gebruiken tijdens de zwangerschap. Maar er zijn situaties waarin opvang nodig is voor de gezondheid van de toekomstige moeder. In dit geval moet de behandeling worden gecontroleerd door een specialist, om de toestand van de foetus te controleren. Dit komt door het feit dat McMiror gemakkelijk de placenta binnendringt.

    Als u het medicijn moet gebruiken als de vrouw de baby borstvoeding geeft, stopt de borstvoeding om de baby te beschermen. Het geneesmiddel komt immers in de moedermelk terecht.

    Speciale instructies

    Wanneer een medicijn wordt gebruikt in het geval van een infectieuze vaginale aandoening, neemt de dosering toe. Maar tijdens de therapie is het de moeite waard om te stoppen met geslachtsgemeenschap.

    Veel mensen vragen zich af of je achter het stuur kunt kruipen als je het medicijn gebruikt. Artsen voerden een onderzoek uit en ontdekten dat u tijdens de behandeling met een auto kunt autorijden.

    Als u medicijnen bij een apotheek wilt kopen, moet u een doktersrecept overleggen. Na de behandeling wordt het medicijn opgeslagen in het donker, op een droge plaats. Luchttemperatuur mag tijdens opslag niet hoger zijn dan 25 graden. Na 5 jaar na het loslaten van de pillen, moet Makmiror worden weggegooid. Daarna is het verboden om het te gebruiken.

    Kosten van het medicijn

    Macmiror is niet alleen beschikbaar in tabletvorm. In welke vorm dan ook, de prijs is vrij hoog. Maar je kunt je ogen sluiten voor dit minpunt, gezien de effectiviteit van het medicijn en de voordelen ervan. De kosten van het medicijn bedragen ongeveer 450-550 roebel. Maar zo'n prijs loont, want het resultaat van de behandeling zal elke persoon tevreden stellen. Gezondheid is immers belangrijker dan geld, dus u hoeft er niet op te besparen.

    Het is belangrijk! In sommige apotheken die dure medicijnen verkopen, kunnen de kosten van het medicijn oplopen tot 1,4 duizend roebel. Daarom is het beter om goedkopere apotheken te zoeken.

    Wat vervangt deze tool?

    Het is de moeite waard te onthouden dat McMiror een krachtig antibioticum is, dat zeer effectief is, nadat het is ingenomen, het gemakkelijk is om het medicijn uit het lichaam te verwijderen, er zijn geen bijwerkingen die niet ongedaan kunnen worden gemaakt. Daarom is het het meest redelijk om het medicijn te vervangen door producten die dezelfde werkzame stof bevatten, namelijk nitrofuraan. Dit antibioticum kan bijna alle soorten bacteriën, virussen en schimmels vernietigen. Het is ook effectief in de strijd tegen sommige parasitaire micro-organismen.

    Op de schappen van de apotheek vindt u geneesmiddelen op basis van dit antibioticum, die zowel uitwendig als inwendig worden gebruikt. Ze worden vaak gebruikt als substituut voor McMiror.

    Analogen van kaarsen

    McMiror is ook verkrijgbaar in de vorm van kaarsen. Ze hebben hetzelfde effect als de tabletvorm van het medicijn. Maar een ander belangrijk antibioticum, nystatine genaamd, werd toegevoegd aan het belangrijkste actieve ingrediënt. Als gevolg hiervan wordt de reikwijdte van het gebruik van het medicijn breder. Kaarsen noemden het McMiror Complex. Er zijn analogen van dit medicijn die vergelijkbare eigenschappen hebben bij de behandeling van verschillende ziekten. Deze omvatten dergelijke medicijnen:

  • Saflab;
  • Laktozhinal;
  • Trichomonas;

  • Osarbon en andere drugs.

    Alle analogen, die hierboven zijn opgesomd, kunnen worden gekocht met het voorschrift van een arts. Om deze reden moet u, voordat u naar de apotheek gaat, een arts bezoeken, een consult krijgen, een controle krijgen. Dergelijke medicijnen worden op recept verkocht, omdat elk van hen verschillende actieve ingrediënten heeft, veel beperkingen in gebruik. Ja, en alleen behandelen met dergelijke medicijnen kan dat niet, omdat je jezelf pijn kunt doen.

    Analoog tablet van McMiror

    Als de arts McMiror-pillen voorschreef, maar om de een of andere reden pasten ze niet bij de patiënt, dan werden ze vervangen door hun analoog. Alleen een arts doet dit. Vaak wordt het volgende behandelingsregime gebruikt:

    Maar als een persoon ziekten van het urogenitale systeem heeft, dan is dit schema niet geschikt. In een dergelijke situatie schrijft de arts een analoog van McMiror in tabletvorm voor. namelijk:

    Deze medicijnen hebben een sterk antibioticumeffect. Om deze reden is het niet ongebruikelijk dat deze geneesmiddelen worden gecombineerd met andere aanvullende geneesmiddelen die het immuunsysteem ondersteunen en de afweer versterken. Vaak worden deze fondsen gecombineerd met niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen.

    Beoordelingen van patiënten over dit medicijn

    Er zijn verschillende mensenrecensies over McMirror. Hier zijn enkele van hen:

    Galina Grinina, 42, Jekaterinenburg.

    Mijn nicht klaagde vaak over buikpijn. Bovendien werd ze gekweld door een zwellend, pijnlijk gevoel aan de rechterkant in het hypochondrium. We hebben niet lang nagedacht en brachten haar naar de dokter. Ze openbaarde lamblia. De arts raadde ten zeerste aan om onmiddellijk met de behandeling te beginnen en McMiror voor te schrijven. We werden gedurende 10 dagen behandeld. De arts heeft ook meer cholereticum voorgeschreven, zei dat deze micro-organismen moeten worden verwijderd. Ondanks het feit dat McMiror een duur genoegen is, hebben we geen spijt van de besteding van het geld. Na de behandeling vonden de artsen geen parasieten bij het meisje. Maar het is beter om een ​​volledige cursus te voltooien om Giardia zeker kwijt te raken.

    Kristina Maltseva, 28, Abakan.

    Hallo, ik wil iedereen adviseren over dit medicijn. Ik begon met de ontwikkeling van acute cystitis. Ik voelde me slecht, pijn werd gepijnigd tijdens het plassen. Ik kreeg McMiror toegewezen. Het medicijn heeft in korte tijd me van het probleem gered. Ik vond er geen negatieve kanten aan, behalve de hoge prijs natuurlijk. Maar omwille van het herstel was ze klaar om het geld uit te geven. Dit is echt een magische remedie.

    Makmiror is dus een zeer effectieve tool die vecht met verschillende kwalen. Maar neem het niet zelf. U moet eerst een arts raadplegen en de instructies lezen.

    Een beetje over de geheimen van de strijd tegen parasieten. Zegt de belangrijkste parasitoloog van het land!

    Als u deze regels leest, kunnen we concluderen dat al uw pogingen om parasieten te bestrijden niet succesvol waren...

    Heb je zelfs iets gelezen over medicijnen die zijn ontworpen om de infectie te verslaan? En dit is niet verrassend, omdat de wormen dodelijk zijn voor de mens - ze kunnen zich zeer snel vermenigvuldigen en lang leven, en de ziektes die ze veroorzaken zijn moeilijk, met frequente terugvallen.

    Slecht humeur, gebrek aan eetlust, slapeloosheid, disfunctie van het immuunsysteem, intestinale dysbiose en buikpijn. Natuurlijk kent u deze symptomen uit de eerste hand.

    Maar is het mogelijk om de infectie te verslaan en tegelijkertijd jezelf niet te schaden? Lees het artikel Dvornichenko Victoria Vladimirovna over effectieve, moderne manieren om parasieten effectief te bestrijden.

    Makmiror

    Macmiror - een antimicrobieel geneesmiddel met een breed werkingsspectrum met actief bestanddeel - nifuratel. Het heeft antibacteriële, antiprotozoale en antischimmel effecten. Nifuratel heeft een hoge werkzaamheid en lage toxiciteit, wat een groot aantal klinische toepassingen veroorzaakt.

    Vormen van afgifte en samenstelling

    Biconvex-tabletten, in een schaal, wit.

    1 tablet bevat:

    Werkzaam bestanddeel: nifuratel - 200 mg.

    Hulpstoffen: zetmeel; polyethyleenglycol 6000; talk; magnesiumstearaat; gelatine; arabische gom; sucrose; magnesiumcarbonaat; titaandioxide; E wax.

    Verpakking: 2 blisters van 10 tabletten per doos.

    Vaginal Cream: McMiror Complex

    100 g crème bevat:

    Actieve ingrediënten: nifuratel - 10 g, nystatine - 4 miljoen IE.

    Hulpstoffen: xalifin 15; natriummethylparahydroxybenzoaat; propylparahydroxybenzoaat natrium; glycerol (glycerol); sorbitol-oplossing 70%; propyleenglycol; carbomeer; triëthanolamine 30%; gezuiverd water.

    Verpakking: 30 g crème in een aluminium buis, compleet met een applicator (afgestudeerd spuitje) in een kartonnen doos.

    Vaginale zetpillen: McMiror Complex

    1 zetpil bevat:

    Actieve ingrediënten: nifuratel - 500 mg, nystatine - 200000 IE.

    Hulpstoffen: dimethylpolysiloxaan AK1000 (dimethicone)

    De samenstelling van de capsule: gelatine; glycerol (glycerol); Natriumethyl parahydroxybenzoaat; propylparahydroxybenzoaat natrium; titaandioxide; ijzeroxide geel.

    Verpakking: 1 blisterverpakking bevat 8 of 12 vaginale zetpillen in een kartonnen doos.

    farmacodynamiek

    Werkzaam bestanddeel Nifuratel - antimicrobieel middel uit de groep van nitrofuranen; heeft antiprotozoan, antischimmel en antibacteriële effecten.

    Zeer effectief tegen Papiliobacter en Helicobacter pylori, gram-positieve en gram-negatieve micro-organismen: met een minimale remmende concentratie (MIC) van 12,5 -25 μg / ml onderdrukt het 44,3 tot 93,2% van de culturen.

    Het vertoont een hoge activiteit in zowel aërobe als anaerobe pathogenen.

    Het spectrum van de actie bestaat uit: Enterococcus faecalis, Enterococcus faecium, Staphylococcus aureus, Bacillus subtilis, Escherichia coli, Shigella flexneri 2a, Shigella flexneri 6, Shigella sonnei, Salmonella typhi, Salmonella typhimurium, Salmonella enteritidis, Klebsiella spp. Enterobacter sph. Serratia spp. Citrobacter spp. Morganella spp. Rettgerella spp. Pragia fontium, Budvicia aquatica, Rachnella aquatilis en Acinetobacter spp. andere atypische enterobacteriën, evenals protozoa (amoebe, Giardia); minder actief tegen Proteus mirabilis, Proteus vulgaris, Pseudomonas aeruginosa.

    Het is het favoriete medicijn voor de behandeling van salmonella, shigellose en andere darmbacteriële infecties.

    Actief tegen Trichomonas vaginalis, zeer actief tegen schimmels van het geslacht Candida.

    Vooral effectief tegen stammen van metronidazol-resistente Helicobacter pylori.

    Gegevens zijn verkregen die wijzen op hoge activiteit van nifuratel (in vitro en in vivo) in relatie tot Atopobium vaginae, de belangrijkste marker voor bacteriële vaginose.

    Wanneer de opname snel wordt geabsorbeerd uit het maagdarmkanaal. Het penetreert de BBB en de hemato-placentale barrière en wordt uitgescheiden in de moedermelk. Gemetaboliseerd in de lever en spierweefsel. Volledig uitgescheiden door de nieren (30-50% - onveranderd), waardoor het een sterk antibacterieel effect heeft in de urinewegen.

    Indicaties voor gebruik

    Crème en kaarsen: McMiror Complex

    Gecombineerde behandeling van vulvovaginale infecties veroorzaakt door ziekteverwekkers die gevoelig zijn voor het medicijn: bacteriën, trichomonas, candida-schimmels en chlamydia.

    Doseringsregime

    Het medicijn wordt oraal ingenomen, volgens de aanbevelingen.

    Met vaginale infecties

  • volwassenen - 1 tabblad. 3 keer per dag na de maaltijd gedurende 7 dagen (beide seksuele partners moeten het medicijn innemen);
  • Aanbevolen dosis voor kinderen - 10 mg / kg lichaamsgewicht 2 keer per dag gedurende 10 dagen.

    Infecties van het maagdarmkanaal geassocieerd met Helicobacter pylori

    • volwassenen - 2 tabl. 2 keer per dag gedurende 7 dagen;
    • Aanbevolen dosis voor kinderen - 15 mg / kg lichaamsgewicht 2 keer per dag gedurende 7 dagen.

    De duur van de cursus kan variëren, afhankelijk van het gekozen uitroeiingsschema.

    Met intestinale amebiasis

  • volwassenen - 2 tabl. 2-3 keer per dag gedurende 10 dagen;
  • kinderen - 10 mg / kg lichaamsgewicht 3 keer per dag. De loop van de behandeling is 7-10 dagen.

  • volwassenen - 2 tabl. 2-3 keer per dag gedurende 7 dagen;
  • kinderen - 15 mg / kg lichaamsgewicht 2 keer per dag gedurende 7 dagen.

    Met urineweginfecties

  • voor volwassenen. afhankelijk van de ernst van het verloop van de ziekte, tabel 3-6. dagelijks gedurende 7-14 dagen;
  • Kinderen worden aangeraden 15 - 30 mg / kg lichaamsgewicht 2 keer per dag gedurende 7-14 dagen.
  • Op aanbeveling van de arts kan de behandeling van urineweginfecties worden verlengd of herhaald.

    Kaarsen en creme: McMiror Complex

    Intravaginaal, voor het slapengaan - voor 8 dagen, 1 supp. of 2,5 g crème 1-2 keer per dag (met behulp van een applicator). Herhaal indien nodig de behandeling na de menstruatie.

    Om het maximale therapeutische effect te bereiken, moet een zetpil in het bovenste deel van de vagina worden ingebracht.

    Zetpillen worden niet gebruikt voor de behandeling bij kinderen, het wordt aanbevolen om vaginale crème te gebruiken, compleet met applicator (afgestudeerd spuitje).

    Contra

    Overgevoeligheid voor het medicijn.

    Zwangerschap en borstvoeding

    De nitrofurator penetreert de hematopalcentrische barrière, dus het gebruik van het medicijn is alleen mogelijk onder strikte indicaties als het verwachte effect van de therapie opweegt tegen het potentiële risico voor de foetus.

    Nitrofumerator wordt uitgescheiden in de moedermelk, dus als u tijdens de borstvoeding een geneesmiddel nodig heeft, moet u beslissen om de borstvoeding te beëindigen.

    Urethritis en McMiror

    Chronische ziekten: 6 jaar geleden leed ze pyelonefritis in een zeer acute vorm met een temperatuur van minder dan 40, hoge niveaus van leukocyten en bloed in de urine. Sindsdien zijn de nieren "gevoelig" voor verkoudheid. Het begon allemaal met cystitis, die verscheen na ontmaagding. De tests voor de infectie werden gegeven onmiddellijk nadat de ziekte min of meer was hersteld (uitstrijk en bloed in verschillende laboratoria). Er werd niets gevonden (na de behandeling was de immuniteit behoorlijk sterk verzwakt en gedurende de volgende zes maanden ging ze met aanhoudende verkoudheden).

    Welkom! Vertel me alsjeblieft, is het redelijk om de loop van McMiror (zetpillen) te onderbreken om de PCR te doorstaan? (aangezien ik de infectie graag in de actieve fase zou willen vangen) Urethritis verscheen op de achtergrond van hypothermie en een milde verkoudheid. Toen slaagde ze erin de griep op te vangen, wat gepaard ging met hoge koorts en pijn in de nieren. De pijn ging over als de behandeling van influenza (werd gedwongen om antibiotica te drinken). Bovendien dronk hij voor nieren een kuur met Tsiprolet, Kanefron en thee (Brusniver en Ortosiphon). Nu begonnen aan een cursus McMiror. Na een kaars voelde meteen opgelucht. Urethritis pijn was episodisch en kortdurend (1-2 keer per dag, soms was het niet gedurende meerdere dagen), vreemde afscheiding, jeuk en brandend gevoel of pijn in de blaas waren afwezig. Tijdens de behandeling vermijd ik intimiteit met een partner. Als ik zo'n positieve dynamiek heb, is het dan de moeite waard om MacMiror aan mijn jonge man te drinken? Hij is klaar om de PCR te passeren. Analyses (uitstrijkjes en bloed) waren al minder dan een jaar geleden verstreken (het bewijsmateriaal werd bewaard, het werd gecontroleerd, inclusief op chlamydia, mycoplasma, enz.). Het was schoon. Bovendien storen geen symptomen hem.

    Echter, urethritis begon me na 2 weken letterlijk te hinderen toen de relatie de fase van intimiteit inging. Tegelijkertijd oefenen we beschermde seks. En in dit geval is het niet duidelijk wat de rol speelde: hypothermie of een soort van zijn "bagage".

    Zoek site

    Wat als ik een vergelijkbare, maar andere vraag heb?

    Als u de benodigde informatie niet hebt gevonden onder de antwoorden op deze vraag. of je probleem is iets anders dan het probleem, stel de volgende vraag aan de arts op dezelfde pagina, als het over het onderwerp van de hoofdvraag gaat. U kunt ook een nieuwe vraag stellen. en na een tijdje zullen onze artsen het beantwoorden. Het is gratis. U kunt ook zoeken naar de benodigde informatie in vergelijkbare vragen op deze pagina of via de pagina voor het zoeken naar sites. We zullen je zeer dankbaar zijn als je ons op sociale netwerken aan je vrienden aanbeveelt.

    Macmiror cystitis

    Geneesmiddelen die worden gebruikt om een ​​ontsteking van de blaas te behandelen, hebben veel bijwerkingen, waardoor het gebruik ervan wordt beperkt. Er is een acuut probleem van de behandeling van cystitis bij zwangere vrouwen en borstvoeding. Dit artikel stelt een oplossing voor het probleem voor door het gebruik van McMiror-vaginale zetpillen, waarvan de actieve stoffen geen negatief effect hebben op het kind en de spijsverteringsorganen sparen.

    structuur

    De werkzame stoffen zijn Nifuratel, dat de vitale activiteit van de eenvoudigste micro-organismen en pathogene bacteriën remt, evenals het antimycotische Nystatine. De olieachtige inhoud zit ingesloten in een capsule die in de vagina oplost.

    farmacologie

    De microben zijn niet in staat om immuniteit te ontwikkelen tegen de nitrofuranverbinding Nifuratel. Nystatine remt de ontwikkeling van pathogene schimmels. Twee actieve ingrediënten zorgen voor orde in de vagina, vernietigen ziekteverwekkers, remmen de gunstige microflora niet. De componenten van McMiror vallen door de urethra in de urethra en bereiken het urinereservoir en ontsmetten de wanden ervan.

    Een positief punt is de slechte absorptie van de actieve ingrediënten. Ze omzeilen de spijsverteringsorganen, overwinnen de placenta-lijn niet en worden niet in de melk uitgescheiden.

    De applicatie van McMiror

    Kaarsen Makmyror voorgeschreven voor blaasontsteking, urethritis, spruw, chlamydia, andere genitale infecties. Als bij een vrouw de ontsteking van de blaas is vastgesteld, is het noodzakelijk om de partner te behandelen met orale medicatie. De instructie beveelt aan om een ​​kaars diep in de vagina te steken voor het slapen gaan na het douchen. In dit geval kunnen de geslachtsorganen niet met water en zeep worden gewassen. Het is noodzakelijk om op de rug in slaap te vallen, zodat het medicijn niet naar buiten stroomt.

    Standaardbehandeling omvat het toedienen van McMiror gedurende 8 dagen op rij.

    Als de arts dat nodig acht, wordt de therapie verlengd tot twee weken. Het moet het begin van de behandeling bepalen, zodat er geen interferentie tijdens de menstruatie optreedt. De patiënt wacht tot het einde van de maand en bezoekt de gynaecoloog, die op basis van het onderzoek beslist of het nodig is om de behandeling voort te zetten met een tablet of een crème.

    Als cystitis voorkomt bij zwangere vrouwen, moeten kaarsen onder medisch toezicht worden gebruikt. Ondanks zijn lage absorbeerbaarheid, kunnen de componenten van het medicijn het embryo beschadigen in het stadium van het leggen van organen. Daarom wordt McMiror voorgeschreven in de tweede helft van de zwangerschap. In de vroege stadia van de zwangerschap manifesteert de ziekte zich zelden.

    Ondanks de relatieve onschadelijkheid in de behandeling van McMiror is het noodzakelijk om de baby te controleren. Mensen met allergieën kunnen overgevoelig zijn voor de actieve of hulpstoffen van het medicijn. In dergelijke situaties wordt het medicijn gestopt. Onderzoek naar vaginale zetpillen bij meisjes werd niet uitgevoerd, daarom worden zetpillen niet aanbevolen voor gebruik vóór de leeftijd van achttien.

    Bijwerkingen

    Waargenomen bij personen met overgevoeligheid voor de componenten van McMiror. Ze manifesteren zich door een branderig gevoel, hyperemie van de slijmvliezen, huiduitslag op de geslachtsorganen. Intieme levensstijl en alcoholgebruik tijdens het gebruik van het medicijn zijn gecontra-indiceerd. Als gevolg van een langdurige behandeling kan vaginale dysbiose ontstaan.

    beoordelingen

    Beoordelingen van patiënten over het gebruik van McMiror bij de behandeling van cystitis zijn positief. Ongemak veroorzaakt door een ontsteking van de blaas, over een paar dagen.

    De hieronder vermelde ongemakken worden genoteerd:

    • Na het plaatsen van de kaars moet je op je rug slapen, zodat de inhoud niet weglekt.
    • De zetpillen zijn helder geschilderd, de witte kleren worden vuil.
    • Duur, een kaars kost ongeveer 100 roebel.

    conclusie

    Vaginale zetpillen McMiror is een effectieve behandeling voor blaasontsteking en andere urogenitale ziekten. Het medicijn mag zwanger worden en borstvoeding geven onder toezicht van een arts. Tegelijkertijd elimineert McMiror comorbiditeiten.

    Aanstelling McMiror cystitis

    Kaarsen McMiror hebben antiprotozoale, antimicrobiële en antischimmel effecten, die het mogelijk maken om hoge resultaten te bereiken bij de behandeling van gynaecologische aandoeningen. Macmiror-cystitis kan tijdens de zwangerschap aan vrouwen worden voorgeschreven.

    Indicaties voor gebruik

    Zetpillen Makmiror voorgeschreven voor de behandeling van urineweginfecties, blaasontsteking, pyelitis, vulvovaginitis.

    Dosering en toediening

    Het behandelingsregime wordt door de arts geselecteerd, waarbij rekening wordt gehouden met de aard van het verloop van de ziekte, de algemene toestand van de patiënt. Het klassieke behandelingsschema omvat de introductie van 1 MacMiror-kaars per dag vlak voor het slapengaan.

    De kaars moet uit de verpakking worden gehaald en diep in de vagina worden ingebracht. Het overslaan van het geneesmiddel of ongeautoriseerde verhoging van de dosering kan complicaties veroorzaken in de chronische vorm van cystitis.

    Bijwerkingen

    De opname van McMiror in de therapeutische cursus kan de indruk wekken van:

    • misselijkheid, bittere smaak in de mond, brandend maagzuur;
    • depressie;
    • uitslag, jeuk op de huid.

    Alle veranderingen zijn reversibel, vereisen geen specifieke behandeling, verdwijnen vanzelf na stopzetting van het medicijn.

    Contra

    Macmiror is verboden voor gebruik door patiënten die lijden aan:

    • neuropathie;
    • diabetes;
    • intolerantie voor de stoffen waaruit het medicijn bestaat;
    • glucose malabsorptiesyndroom.

    Duur van de behandeling

    De aanbevolen duur van de cursus is 7 dagen. In geval van een acute vorm van cystitis of in geval van exacerbatie van een chronische ziekte, kan de behandelende arts besluiten om de behandeling met McMiror te verlengen.

    Interactie met andere drugs

    McMiror is niet compatibel met alcohol. In combinatie met zelfs een kleine hoeveelheid van een product dat ethanol bevat, kunnen hoesten, braken, tachycardie en hyperemie van de huid optreden.

    Het medicijn kan de werking van antischimmelmiddelen versterken. Het medicijn heeft geen remmend effect op het zenuwstelsel en heeft daarom geen effect op het rijden.

    overdosis

    Gevallen van overdosering zijn niet geregistreerd. Bij ernstige bijwerkingen wordt aangeraden om de therapie te annuleren en medische hulp in te roepen.

    Opslagcondities

    Op een donkere plaats op kamertemperatuur.

    Houdbaarheid

    Samenstelling en vrijgaveformulier

    Het werkzame bestanddeel van het medicijn is nifuratel. Hulpstoffen van de samenstelling zijn natuurlijke oliën en nystatit. Kaarsen bevatten 500 mg actief ingrediënt. Verkrijgbaar in verpakkingen met 8 of 12 zetpillen.

    Zwangerschap en borstvoeding

    Een kaarsvormige McMiror is toegestaan ​​voor de behandeling van blaasontsteking tijdens de zwangerschap. Een vrouw moet zich ervan bewust zijn dat het onmogelijk is om het risico op bijwerkingen volledig te elimineren, zelfs met lokale actie van het medicijn. In de 1 en 3 trimesters van de zwangerschap wordt Makmiror met voorzichtigheid voorgeschreven.

    Nifuratel kan in de moedermelk dringen, waardoor het onverdiend in het lichaam van de pasgeborene kan komen. Als er kaarsen worden voorgeschreven tijdens de borstvoeding, moet u deze gedurende de behandelingsperiode laten staan.

    Gebruik in de kindertijd

    Macmiror in de vorm van kaarsen voor de behandeling van cystitis bij kinderen is niet van toepassing.

    McMiror: reviews van pillen, kaarsen voor giardiasis, complex

    MacMiror-geneesmiddelen (pillen, crèmes en zetpillen) hebben bewezen een antimicrobieel geneesmiddel te zijn voor oraal en lokaal gebruik. Ze worden niet alleen gebruikt voor de behandeling van gynaecologische aandoeningen (vaginitis, vulvovaginitis), maar ook tijdens infectie van het menselijke urinewegstelsel (blaasontsteking, urethritis, trigonitis, pyelitis) en parasitaire infecties veroorzaakt door amoeben of Giardia. Beoordelingen van het medicijn voornamelijk positief, vanwege de lage toxiciteit van het medicijn, zoals in de vorm van kaarsen en room en tabletvorm.

    structuur

    Nifuratel (deel Makmiror en Makmiror Complex) verzekert vernietiging van bacteriën (Staphylococcus, Klebsiella, Bacillus, Shigella, Salmonella, enterococcen tsitobaktera, trichomonas, etc.), protozoa (bij amebiasis en giardiasis) en schimmels (infectie door schimmels van het genus Candida). In Makmiror Complex bijkomende ingrediënten inbegrepen nystatine, hecht aan het geneesmiddel antibioticum eigenschap en verhoogt drugdoeltreffendheid tegen bacteriën en schimmels (bekend om zijn schimmelwerende eigenschap).

    Gebruiksgemak

    Patiënten wijzen op het gebruiksgemak van het medicijn in de vorm van een crème: het is uitgerust met een speciale dispenser, die ook een applicator is (geeft introductie in de vagina van de medicinale samenstelling). Het is mogelijk om McMiror Complex te gebruiken in de vorm van een crème voor meisjes en maagdelijke meisjes - met behulp van een speciaal mondstuk kan de crème worden geïntroduceerd zonder de integriteit van het maagdenvlies te schenden. Het enige dat nodig is, is om de canule los te maken van de bovenkant van de applicator en deze op de kop te schroeven (aan de andere kant).

    Het medicijn, in welke vorm dan ook, vertraagt ​​de snelheid van psychomotorische reacties niet, dus u kunt het rijden niet opgeven en de professionele activiteiten die verband houden met het beheer van mogelijk onveilige mechanismen niet onderbreken. Niet gedetecteerd en significante reacties met andere geneesmiddelen, maar de arts moet worden geïnformeerd over de gelijktijdig gebruikte geneesmiddelen.

    Weinig bijwerkingen

    Een ander belangrijk voordeel van het medicijn is een klein aantal bijwerkingen. Alleen lokale reacties zijn mogelijk in de vorm van allergieën (huiduitslag, jeuk, roodheid) bij invaginaal toegediend, en sommige maagklachten als ze binnen worden ingenomen (tabletten van misselijkheid, ontwrichting van de darmen - diarree, lichte brandend maagzuur en gastralgie). Misschien een perversie van smaakreceptoren, uitgedrukt in het gevoel van bitterheid in de mond. Alle bijwerkingen verdwijnen snel na stopzetting van het medicijn, volgens patiëntbeoordelingen. Contra-indicatie is alleen individuele intolerantie voor de componenten van het medicijn en zijn derivaten.

    Draagtijd

    Volgens de getuigenis van de arts kunnen McMiror Complex-kaarsen tijdens de zwangerschap worden gebruikt. Het is echter noodzakelijk om rekening te houden met de mogelijke negatieve gevolgen voor de foetus (vanwege het ontbreken van speciale studies) en om de mogelijke voordelen voor de moeder adequaat te beoordelen. Misschien is er een veiligere manier om zich te ontdoen van gynaecologische ziekten terwijl je wacht tot het kind geboren is.

    De kosten van Makmiror in welke vorm dan ook zijn vrij hoog, maar dit kleine minpuntje compenseert meer dan de doeltreffendheid van het medicijn en het gewicht van de positieve eigenschappen van het medicijn. Het beoordelen van het resultaat van de behandeling, de prijs van 450-550 roebel (op de onderste grens) lijkt niet te hoog. Op het gebied van gezondheid moet je, zoals je weet, niet opslaan. In apotheken met een hoog markup-additief kan de prijs oplopen tot 1400 roebel. Daarom, als u echt geld wilt besparen, moet u op zoek naar een goedkopere apotheek, en niet een goedkoop equivalent. Eén pakket van het medicijn, of het nu een kaars, crème of pillen is, is genoeg voor een hele kuur, die gewoonlijk niet langer duurt dan 7-10 dagen.

    dosering

    De dosering van het medicijn en de duur van de therapie worden door de arts voorgeschreven. Een aantal factoren kan van invloed zijn op de hoeveelheid gebruikt product: leeftijd van de patiënt, gewicht, soort pathogeen proces in het lichaam en de ernst ervan. In elk afzonderlijk geval wordt uw behandeling toegewezen.

    Adviezen van patiënten over McMiror en McMiror Complex

    Anastasia, 35 jaar oud:

    Na langdurige behandeling van giardiasis met verschillende medicijnen slaagde ik er niet in de parasieten te verslaan. Omdat ze me geen ongemak bezorgden, besloot ik het niet nog een keer te proberen. Al snel werden lamblia echter gevonden bij mijn kind, een dochter van drie jaar oud. Ik ben één ding, maar Anya moest gered worden. Aanvankelijk steeg haar temperatuur en elke dag klaagde ze over pijn in de buik (bij de navel), waarna ze het meeste voedsel op het bord liet liggen en toen weigerde te eten. Toen ze de oorzaak van dergelijke veranderingen in de gezondheid van het meisje ontdekten, was ze al heel dun en zwak. Wel, dat de dokter ervaring kreeg. Onmiddellijk vroeg ik: wijs een goedkope behandeling of kwaliteit toe. Als ik was behandeld, zou ik waarschijnlijk een goedkope hebben gekozen, maar ik besloot om niet te besparen op de gezondheid van mijn dochter.

    "De moeilijkheid van de therapie is dat een groot aantal parasieten zijn als in een slapende fase - cyste. Duurzame omhulling beschermt ze tegen blootstelling aan alle medicijnen. Daarom moet u eerst om ze uit de schelp te lokken, en vervolgens een massale aanval medicijnen uit te voeren. "- legde me uit onze infectieziekte. Daarom begon de behandeling met een voorbereidende fase.

    Het hele preparaat nam precies 2 weken in beslag, het was noodzakelijk om Hofitol driemaal daags voor de maaltijd in te nemen (telkens 1,5 ml), drink een halve capsule Creon 10.000-medicijn tijdens de maaltijd en drink een kwart kopje mineraalwater voor het ontbijt en het avondeten (we werden geadviseerd door Yessentuki № 4).

    Dit werd gevolgd door een aanval met antiparasitaire middelen:

    Gedurende 10 dagen kreeg mijn dochter tweemaal daags onmiddellijk na de maaltijd een halve tablet van het medicijn McMiror. By the way, om het aandeel van de drug was zeer ongemakkelijke (bolle tabletten en het was moeilijk om ze op te lossen), maar als zorgvuldig "cut" ze met een mes, kun je aanpassen.

    Bovendien werd Enterol voorgeschreven aan het meisje (door capsule vóór de maaltijden 's morgens en' s avonds) om de darmmicroflora te normaliseren.

    Tijdens de herstelfase dronken we Smektu tweemaal per dag voor een sachet (verdund volgens de instructies) en tegelijkertijd begonnen we met het innemen van Creon 10.000 (een halve capsule voor elke hoofdmaaltijd) gedurende 2 weken. En de maand was precies Normobakt - één sachet per dag.

    Verrassend was dat op de derde dag na het begin van de receptie van McMiror de buikpijn verdween en de dochter normaal begon te eten. Voorafgaand aan de behandeling keek ik naar de reviews over het medicijn online: velen noemden de bijwerkingen - we hadden deze helemaal niet.

    De hele behandelingsperiode werd gevolgd door het dieet aanbevolen door de arts: uitgesloten witte bloemproducten; at helemaal geen snoep; Gediversifieerd dieet met verse groenten en ongezoet fruit. We keken uit naar het resultaat van de behandeling - driemaal geslaagd voor de analyse van feces (verrijkingsmethode). Alles is in orde: er zijn geen parasieten.

    Nu is het mijn beurt om Giardia kwijt te raken, ik zal ook McMiror gebruiken bij de behandeling, maar in de leeftijdsdosering (ik zal het geld niet sparen - het medicijn is echt goed en effectief). Veel geluk voor mij en iedereen die mijn voorbeeld volgde.

    Mijn verhaal van kennismaking met Makmiror Complex is banaal, zoals bij de meeste vrouwen - recidiverende lijster. De dokter wees me deze kaarsen toe (ik zou ze liever ballen of mini-eieren noemen) toen alle andere, minder dure, producten werden geprobeerd (Betadine, Terzhinan, Ginesol, Miconazole, Clotrimazole en anderen). Het effect van hun gebruik was natuurlijk, maar had niet eens de tijd om te eindigen en te beginnen (2-3 weken van remissie is de limiet).

    Toen ze naar de apotheek kwam, waren de kosten van het medicijn verbluft - het overschreed de prijs van de beproefde oplossingen 3-4 keer. Maar ik besloot het te proberen - misschien helpt het tenminste. Ze kwam thuis - en nog meer verrast door de vorm van de kaarsen: kleine gladde ballen met een soort bruine vloeistof. Nou, ik denk dat, zonder hier te liggen, gewoon niet kan. Verstandige ervaring met kaarsen (normale torpedovorm), besloot om hygiënisch te gebruiken (3 druppels).

    In totaal heeft de arts me 8 dagen van gebruik voorgeschreven (alleen al door het aantal kaarsen in een verpakking). Ik ervoer geen significant ongemak, zoals gewoonlijk: je staat 's ochtends op - de inhoud van de vagina (vloeistof van onbegrijpelijke kleur) stroomt naar buiten en dan later gedurende de dag bruine afscheiding (een dagelijkse voering beschermt het wasgoed tegen hen). Gedurende 4-5 dagen verdwenen de symptomen van spruw (jeuk en ongemak stopten).

    Ik was tevreden met het resultaat: de spruw verdween voor een lange tijd en verklaarde zich de volgende keer alleen tijdens de zwangerschap (hormonen, blijkbaar zeiden ze hun "woord") en nog een aantal keer (antibiotica nemen, zware stress). Elke keer werd ik behandeld met het medicijn Macmiror Complex (niet verslavend), hoewel artsen soms goedkopere analogen adviseerden, maar ik stond op mijn eigen, bewezen, middelen.

    Lang behandeld met antibiotica en de gehele microflora vernietigd (zowel in de darmen als in de vagina). Na succesvolle behandeling van een ernstige ziekte, reageerde ze niet goed op dysbacteriose en allerlei soorten vuilnis begonnen zich intensief in het lichaam te vermenigvuldigen (chlamydia en schimmels koloniseerden niet alleen de vagina, maar ook de urethra, bereikten zelfs bijna de nieren). De pijn begon toen de blaas werd geleegd, alles kriebelde vanbinnen, de schaamlippen en de vagina werden rood, over het algemeen was de foto vreselijk. Ik kan me niet eens voorstellen wat er in mij omging. Het is goed dat ik op tijd een goede dokter heb ontmoet en hij adviseerde mij McMiror de pillen. Hij zei dat de kaarsen lokaal werken en het hoofd bieden aan een infectie in de vagina, en dat de tabletten zelfs diepgewortelde bacteriën en schimmels aantasten.

    Ze gaven me een behandelingskuur voor 2 weken. Elke dag 's morgens,' s avonds en tijdens de lunch, dronk ik 2 tabletten. In totaal heb ik 4 verpakkingen van het medicijn gegeten, ik moet zeggen, niet goedkoop. Maar het was het waard, zelfs minder dan een week later begon ik me veel beter te voelen. Later heeft de arts probiotica voor me voorgeschreven, toen er geen schimmels in de uitstrijk werden gevonden. Een maand later was ik zo goed als nieuw, maar er was geen spoor van vreselijke gevoelens.

    Ik probeer altijd de regels na te leven: het is noodzakelijk om een ​​gynaecoloog te bezoeken voor de zwangerschap (in de planningsfase van de conceptie) - ik doe het. Dus ging ik naar mijn hoofd...

    Ik had in het verleden een mini-abortus, dus besloot ik om uit te checken. Ze kwam naar de receptie: de dokter keek me aan, nam allerlei uitstrijkjes en zei dat ik binnen een week moest komen voor het resultaat. Bij de volgende afspraak kondigde ze de resultaten aan: alles is in orde, maar het is wenselijk om de vaginale microflora te verbeteren en schreef me de kaarsen van de Macmioror Complex. Ik ging meteen naar de apotheek en rende, kocht deze dure "tijdbommen" en ging gelukkig naar huis.

    'S Avonds deed ik alles zoals het was geschreven: ik ging naar bed, ging naar binnen en ging onmiddellijk slapen, vroeg zelfs aan mijn man om het licht uit te doen. In de ochtend werd ik afgewacht door een onaangename verrassing: al het slipje was besmeerd met een vreselijke bruine vloeistof, het bed moest ook worden gewassen. Overdag werd het niet beter: ik voelde constant hoe de inhoud van de kaars uit me stroomde, ik moest de dagelijkse pakking verschillende keren vervangen. Wel, ik denk het wel. De volgende avond bereidde ik me serieuzer voor: trek mijn oude zwarte slipje aan en bevestig een maandverband (ik gebruik 4 druppels op kritieke dagen). Ze ging liggen, introduceerde een kaars en liep 's morgens naar de badkamer. Fuh, zoals het bed schoon is - het is gelukt (het wast af deze modder is moeilijk, en de kleur is zo onaangenaam).

    Over het algemeen wist ik mezelf op de een of andere manier aan te passen, maar op de vierde dag - nog een verrassing. In de ochtend werd ik niet wakker van de wekker, maar van het gevoel dat alles in mij brandde, jeukte, brandde. Ik riep om werk - ik vroeg om een ​​dokter. Ik moest naar een andere: er was geen melding bij mijn gynaecoloog. Terwijl ik in de rij zat, las ik de instructies voor het McMiror-complex: een allergische reactie, jeuk, branden, enz. Alles is duidelijk, blijkbaar ben ik allergisch. Onderweg las ik recensies op internet: het lijkt erop dat de meeste van hen prima zijn, zonder nevenreacties - waarom heb ik zoveel geluk? (Nou, dit is meer een retorische vraag).

    De dokter bevestigde mijn gok - een acute reactie op de componenten van de kaars. Ik heb allergiepillen voor mij voorgeschreven (zoiets als Fencarol) en verbood ze verder te gebruiken (er zitten nog 4 stuks in het pakket). Kwam thuis - en gooide dit spul. Zareklas: niets meer voor de preventie zal niet duren.

    Maar dit is nog steeds de helft van de moeite, nu onbegrijpelijke vertraging van de menstruatie - al 3 weken. Een reeks tests gemaakt - allemaal negatief. Mijn hoofd sluipt in de gedachte dat dit komt door het McMiror-complex. Ik ga niet naar de dokter - ineens zal ik iets schrijven voor preventie en het zal erger worden.

    Gedurende 13 jaar kreeg mijn tienerdochter plotseling een vreselijke jeuk in het kruisgebied en we gingen meteen naar de dokter. De gynaecoloog zei dat deze spruw een veel voorkomend verschijnsel is met hormonale veranderingen in het lichaam van adolescenten. Omdat de ziekte voor de eerste keer werd ontdekt, is het niet nodig om het met pillen te behandelen (te veel bijwerkingen, en de pillen beïnvloeden het hele lichaam als geheel). Daarom benoemde ze een lokale remedie Makmiror Complex in de vorm van een crème.

    Ik was bang - hoe het binnen te gaan, als de dochter nog een maagd is, zal het het kaf dan niet schaden tijdens de behandeling? De dokter kalmeerde me - een speciale bijlage op de applicator stelt u in staat om maagdelijkheid te redden en een behandeling van hoge kwaliteit uit te voeren. Bovendien is dezelfde applicator ook een dispenser, dus de vagina krijgt precies zoveel medicinale crème als nodig is voor de behandeling.

    En inderdaad - het is een handige tool die heeft geholpen op de derde dag van de introductie. Na een kuur van 8 dagen verdwenen alle symptomen en de testen lieten geen overmaat van het aantal zien in een uitstrijkje van gistachtige schimmels. De maagdelijkheid trouwens mijn dochter gered.

    Later werd ik zelf met dit medicijn behandeld, maar in de vorm van kaarsen. Een aangename verrassing was het feit dat ze geen handen vlekten - de harde schaal is als een schaal en laat geen sporen achter tijdens het leggen. Mijn gemengde infectie in de vagina is verdwenen. Een belangrijk voordeel van dit specifieke medicijn is dat het effect zich alleen uitstrekt tot pathogene microflora en helemaal geen gunstige bacteriën beïnvloedt. Daarom verloopt de herstelperiode snel genoeg en is het risico op terugkeer van de ziekte of daaropvolgende dysbiose minimaal. Ik raad het iedereen aan en laat alleen positieve feedback achter op de drug op de forums op het netwerk.

    Vergelijkbare Artikelen Over Parasieten

    Gelmintoks of Pirantel: wat is beter van wormen
    Folkmedicijn voor wormen bij kinderen en volwassenen - de meest effectieve behandeling thuis
    De beste wormenstabletten kiezen voor mensen