Klion d tijdens zwangerschapsoverzichten

Een gast op 13 mei 2013, zijn leven is gewoon ondraaglijk en geneest niet, maar verergert juist ((((1 april, april 2013) Op dit moment sterf ik aan brandende pijn. zelfs huilen. Het is al midden in de nacht, morgen is het maandag - ik gooi het eruit en zeg iedereen dat het nooit moet kopen. Gast 2 december 2013

Ik lijd ook. bracht een hele cursus door en nu is er een maand verstreken en de brandende sensatie blijft op 2 december 23, 2012 een kaars in, voor de volgende avond jeukende hand en voet. Nu gebruik ik dag 5, al aan de andere kant.. het jeukt niet, maar mijn handen zijn rood, droog staal en scheuren. Iemand had dat. Ik denk niet dat een dergelijke verkoudheid ReplyCommentsLi 9 juli 2013 zou kunnen zijn

Rina, ik heb precies hetzelfde als de jouwe, na 3 dagen opname, de huid op mijn handen is gebarsten als van een vrieskou, het jeukt verschrikkelijk, op de vijfde dag begon mijn hele lichaam te jeuken, gooide dit spul eruit. 1ChristinaOktober 19, 2012Klion-D werd voorgeschreven in complexe therapie voor HPV. Op de een of andere manier gebruikte ik andere vaginale zetpillen, alles wat ik had was nrmalno, en toen een soort nachtmerrie. 'S Avonds zette ik een kaars, viel in slaap en na een paar uur werd ik wakker van een verschrikkelijke jeuk en sliep ik niet tot de ochtend. Ik begon beoordelingen over Klion-D te lezen, ik was geschokt, 90% schreef dat het veel bijwerkingen veroorzaakt, dat het de vaginale mucosa irriteert. Ik heb ze helemaal weggegooid, dit is geen behandeling, maar andersom. 5 september 2012 Een verschrikkelijk medicijn, jeuk begon ook op de derde dag van toediening. Het lijkt erop dat ze in onze stadsziekenhuizen ons niet willen genezen, maar integendeel voor kreupelheid - ze werken alleen vanwege salaris en het maakt niet uit wat ze voorschrijven. ReplyCommentsOlga 28 maart 2013

Je hebt gelijk, het brandt verschrikkelijk jammer dat dokters hier niet voor waarschuwen. Ze hoeven alleen iets duurder te registreren. Hier is ons medicijn. maar ik moet nog behandeld worden. Ik weet niet wat ik moet doen op 3 september 2012 Ik heb, naast de jeuk, ook cystitis en ponooos na de derde pil, zo is het! 1Maryana 13 november 2011Schoonkaarsen zouden moeten helpen bij de behandeling van vrouwenziekten, maar in plaats daarvan kreeg ik een vreselijke jeuk. Hoe kan dit zijn en wat betekent het. Kan iemand een soortgelijk probleem tegenkomen? 1Maryan7 november 2011Geaankeerde Klion-D na de geboorte, ter preventie. De eerste paar dagen leek alles normaal, maar op de derde dag verscheen er een zeer onaangename verbranding en jeuk. Ze klaagde bij haar gynaecoloog over deze gevoelens, ze zei dat Klion dergelijke symptomen kan geven, maar als er irritatie is, is het beter om ermee te stoppen. Julia 12 juli 2013

Dit medicijn is redelijk bevredigend voor mij, PERFECTE BEHANDELINGEN, na 3 dagen begint de verbetering al. Gast 29 november 2014

Maandelijks is er waarschijnlijk niet hoe het zou moeten zijn wanneer u de druggast neemt op 30 oktober 2013

Ik steun !! Ik heb geen bijwerkingen, alleen een verbetering))) Gast29 november 2014

En ik steun alles goed zonder een branderig gevoel en misselijkheid. Super Antwoord 15 november 2013

Ik leed 5 van de 10 dagen die de dokter me toeschreef. Op dag 4 gingen de zenuwen voorbij !! Ja, ik zou liever de jeuk verdragen waarmee ik naar de dokter ging. Het is onmogelijk om te slapen als een jeuk, zodat ik gewoon in bed sprong en toen in het midden van de nacht trok ik deze onzin. Gast5 november 2013

En wat kan Klacid vervangen? Iedereen weet het, zeg me alsjeblieftMaria19 maart, 2014

Wilprafen lyuba 19 september 2014

Dit medicijn voor spruw heeft me absoluut niet geholpen. Anna2 januari 2015

Van spruw, kun je duindoornolie tampons doen

Comments

Maar waarom kijken naar bijwerkingen? ze werken in zeer zeldzame gevallen. Mijn grootmoeder gebruikte wat pillen, dus hier, en er zijn bijwerkingen waarvan ik niet zou dromen in een vreselijke situatie, een daarvan is gehoorverlies, en de lijst daar is hoo. nou, ze accepteerde ze. en godzijdank is alles in orde. Toen ik ziek was van spruw (voor de zwangerschap, tijdens de behandeling met kaarsen), dronk ik een pil met fluconazol (dit wordt medicijn genoemd) en na een pil als niets en dat was het niet. En je moet spruw behandelen, je wilt niet dat de baby later ziek wordt. Ik had onlangs iets als bronchitis, werd behandeld met antibiotica, en hier een week geleden had ik een ontsteking in de nieren, ik werd ook behandeld met antibiotica. Artsen (tenminste lokaal, Oekraïens) schrijven zulke pillen voor die niet werken op een kind. En je hoeft je helemaal geen zorgen te maken over deze kaarsen. Omdat in de eerste trisameer zelfs anesthesie onmogelijk is. net als de beginfase van de vorming van alles. dus je wordt behandeld)

Neta I was online 7 februari 2014, 10: 32Russia, Ramenskoye

Ik zal zeker proberen een spruw te genezen, maar ik zal niet worden gevuld met biaca, vooral met antibiotica. Ik heb een oudere zus "kind van antibiotica." Het eerste kind van de moeder, juist toen (30-35 jaar geleden) begon met massapropaganda en gebruik van deze drugs in alle peilingen. Door onervarenheid was Maman in de nasleep van de doktoren, en de man lijdt nu. Mijn zuster heeft helemaal geen immuniteit, geen lichte infectie, want haar dood is zoiets, ik weet niet dat ze geen allergie heeft, zwelt op, bloost en wordt dan blauw (oedeem-quinx), dan acne, en daarna schalen. Op zo veel uitgeput en verzwakt lichaam dat het kind nauwelijks verwekt was, en terwijl ze het droeg, was het beter om de tranen niet te vertellen. Maar in het begin was het kind normaal (een beetje pijnlijk), alles begon zich te manifesteren in hogere klassen en het instituut, toen een bepaalde stam ging. Maak geen grapjes. Ik ben niet tegen antibiotica, maar alleen als het lichaam zonder hen het niet 100% aankan.

Tatjana Ik was op de site 29 april, 06: 14Rusland, Samara

Ik kreeg kandidaat B6 toegewezen. Natuurlijk - 6 vaginale tabletten. Ik maakte er twee en spuwde. Ik zou niets benoemd hebben, er was geen vreselijke jeuk. En hij ging voorbij en ik spuugde. Dan zal ik met de dokter iemand baren, we zullen beslissen wat we moeten doen vóór de geboorte)

Maar in het algemeen. Dit is natuurlijk onwetenschappelijk, maar ik verwerkte alles buiten met kefir en begon meer kefir te drinken. Ik denk dat dit ook gedeeltelijk heeft geholpen.

Ik heb zoveel nare dingen gelezen over deze lijsters dat ik er meteen voor eens en voor altijd van af wilde. Denk je dat al deze gruwelverhalen over de verschrikkelijke schade aan de foetus - onzin?

Neta I was online 7 februari 2014, 10: 32Russia, Ramenskoye

Jeuk, godzijdank, deze keer maakt niet uit. Ik denk dat Byaka haar echtgenoot verstopte en 2 maanden met hem meeging. op zakenreis. Toen de eerste keer werd behandeld, behandelden we hem niet, en blijkbaar tevergeefs. Nu is hij pas aangekomen en begon alles op een nieuwe manier. Maar met kefir - dit is een idee, drink kefir

Tatjana Ik was op de site 29 april, 06: 14Rusland, Samara

En geef de link om te lezen. mijn dokter zou mijn spruw gewoon niet hebben behandeld, al was het niet voor de jeuk. Ik begrijp dat er iets belangrijks is vóór de bevalling om alles te verwerken. though. Kortom, wachtend op de link! we zullen verlicht en bang zijn!

Klion d tijdens zwangerschap

Hallo meiden, ik heb 21 weken zwanger van een ontsteking, ik kreeg de opdracht om kaarsen in te brengen, op te klaren 100. Wie stond hier tegenover? Is het gevaarlijk voor een kind?

Leukocyten verschenen herhaaldelijk in uitstrijkje 70-80..Terzhinan-voorgeschreven hand uitstrijkje, leucocyten 60-70-80 verschenen. heeft het medicijn niet geholpen. Ontladen Klion-D. en er is een contra-indicatie voor zwangerschap, die zich heeft aangemeld? Wat was de bijwerking, heeft het medicijn geholpen?

Ik begrijp dat het onderwerp honderd keer werd besproken. nooit was, maar nu is het verschenen met de zwangerschap en heeft het al genoeg, hoewel er geen bijzonder ongemak is. de arts voorgeschreven klion d (en er is een contra-indicatie van de zwangerschap) of nemromikon neo (er staat geschreven dat het mogelijk is vanaf het tweede trimester, maar als het voordeel voor de moeder groter is dan het risico van de foetus).. ja, en de dokter zei zoiets, nou, probeer dit of dat je lijkt al te zijn. meisjes die hebben gebruikt, geholpen of misschien wat is veiliger? Bedankt))

Meisjes, ik ben voorgeschreven door de gynaecoloog Clion D uit Ureaplasma, ik heb een periode van 16 weken.De annotatie is geschreven tijdens de zwangerschap is gecontra-indiceerd.meisjes kunnen iemand ze op tijd nemen, en hoe? En dan ben ik ongerust.

Ik heb een draagtijd van 22 weken. Lijsters gemarteld, geen privacy. De eerste behandelingskuur heeft niet geholpen. De arts heeft Klion D bij kaarslicht voorgeschreven, hoewel ze zei dat het gecontra-indiceerd is tijdens de zwangerschap. Kan ik Klion D in een dag gebruiken en de behandelingskuur reduceren tot 5-6 applicaties?

Meisjes, gynaecoloog volgens de resultaten van een uitstrijkje van Klion D-kaarsrecept. Ik besloot ze niet te plaatsen. Er waren twee verwondingen en jeuk begon. Ik ben vandaag deze kaarsen gaan kopen en nu zit ik boos. Wrohl, zo goed als toegestaan, maar het is geïndiceerd dat alleen in gevallen waarin het gebruik van de mater hoger is dan het risico voor de foetus. het is eng. Er zijn echte voorbeelden van wie ze tijdens de zwangerschap heeft gebruikt. Ik heb een goede verzorgende arts, ik vertrouw haar. verwart alleen de instructie.

Hebben meisjes tijdens de zwangerschap iemand met colpitis vastgesteld? Vandaag kwamen de resultaten van het uitstrijkje en de arts schreef een behandeling voor de KLION-D-kaars voor 6 dagen en BIFIFORM-tabletten voor 2 weken voor. Ik keek op internet dat KLION-D in het eerste en tweede trimester onmogelijk is. En ik weet niet wat ik nu moet doen.

Is er iemand genezen van spruw? ((((Ik kan niet meer pannenkoeken, ze komt elke keer terug (ze werd eerst behandeld met Polygenax, Hexion en Klion-d, dan alleen Hex-en Klion-D, dan is het Hex -ion, ze komt terug na de loop van kaarsen) een week maximum (((ik ben de kaarsen al moe van deze, alsof ze vanwege deze infectie geen geplande KS hebben geplaatst, naast haar is ureaplasma weer uitgekomen. nou, waarom kwam de eerste, gewenste zwangerschap zo hard voor me, por alles wat ik kon het lijkt erop (((aaaaaaaaaaaaaa ik ben al begonnen chloorhexidine in te dopen, en ongeveer van alle beklimmingen en beklimmingen

Meisjes, vertel me 12 weken, na het nemen van uitstrijkjes, die slecht bleek te zijn, zei de dokter om Klion te krijgen. Ik heb het gekocht, maar de annotatie zegt dat het onmogelijk is voor zwangere vrouwen, nu zit ik en ik ben bang dat ik het beter kan vervangen door iets anders? Wie is er aangesteld?

Meisjes, hallo !! Er is een vermoeden dat ze zwanger is en deze maand heeft ze spruw behandeld. Zag nystatine en ingevoegde kaarsen Klion D. Nu maak ik me zorgen of er enige invloed was op de ontwikkeling van de foetus. Als plotseling bevestigd B.

Meisjes, ik belde de dokter, ze zei me om Klion D op de kaarsen te doen. Niet spontaan die conkreino in een uitstrijkje, zei ze dat de veranderingen in het uitstrijkje. Bij de eerste zwangerschap was er vaginose, maar ik deed niets, ik ging alleen naar 30 weken. wie gebruikte deze kaarsen en om welke reden?

Hallo meiden Help kalmeren ((in een uitstrijkje van het cervicale kanaal vonden ze stafylokokken en streptokokken (de dokter zei niet hoeveel, ze zei net in een ander, gebruikelijke uitstrijkje op de flora, ze hebben ook, maar in een kleine hoeveelheid met spruw), plus spruw (blijkbaar al chronisch, omdat het niet de eerste keer is dat het verergert.) De dokter zei dat spruw uit de achtergrond kan kruipen, dus om elke week na de behandeling een kaars te voorkomen, is het goed, maar de arts heeft Amoxiclav 1000 MG 2 keer voorgeschreven.

Over het algemeen is de situatie dit. Ging naar de dokter, ze schreef vaginale pillen Klion D voor, zei dat je de vagina moest scannen om het risico op breuken te verkleinen. Ik begon ze te plaatsen, ik had een soort vloeistofontlading, maar theoretisch gezien kan dit niet omdat het geen kaarsen zijn. Heeft iemand deze pillen tijdens de zwangerschap gelegd? Hebt u de consistentie van afscheiding veranderd? Of het is al een voorbode van snelle levering, ze zeggen dat er meer kwijting voor hen is. Een andere nieuwe sensatie trekt 's nachts de maag.

Meisjes, adviseer iets van spruw en kokken. Hoeveel cocci, wat precies - ik weet het niet (((ik lees de instructies - Klion-D contra-indicatie tijdens de zwangerschap. Pimafucine al van de lijsters gezet) heeft niet geholpen toen het gebeurde.

Meisjes, hallo iedereen! Ik heb een periode van 26 weken en 6 dagen (het tweede trimester is nog steeds) en de dokter tegen spruw * benoemde Klion D No. 10 tot mij. Ik lees in de beschrijving - dus het kan niet zwanger zijn! Ik klom op de forums van verschillende - in één staat geschreven dat veel artsen hem in het derde trimester toestaan, en ergens schrijven ze dat ze waren voorgeschreven aan 12 van hen. In het algemeen, zoals ik begreep, is deze Klion D. niet erg veilig en bovendien wordt hij om de een of andere reden overal Klion-100 genoemd, en voor mij Klion D.

Meisjes, ik heb een klion q gekregen (kaarsen), en ze kunnen niet in het eerste trimester van de zwangerschap zijn, dus ik wil ze starten bij 6 dz, ik moet 10 dagen stoppen. Belegt de vraag, kunnen ze bij O zijn? Ik heb het meestal op 14-15-16 ds, of mag ik maar 8 kaarsen plaatsen, tot 13 ds? Wat denk je?

Hallo meiden! Vertel me wat er gisteren gebeurde. Bij G, de resultaten van tests voor bacterieel zaaien kwamen om enterococcen te vinden, de arts schreef een kaars voor Clay D 10 voor, ik lees contra-indicaties tijdens de zwangerschap. Vertel me wie deze byaku heeft behandeld? Misschien heeft iemand deze kaarsen gebruikt?

37 weken, en de spruw dacht niet te herstellen. Een arts in het ziekenhuis (die de zwelling verdreef) zei dat ze Klion D-kaarsen moest gebruiken of een pil met fluconazol moest nemen voor de bevalling. Het is gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap, maar, zoals ze zei, vlak voor de geboorte is mogelijk. Morgen ga ik naar mijn district om te overleggen wat beter is - kaarsen of griep. Heeft iemand het genomen voor de bevalling? Helpen? Baby is niet gewond?

Vorige maand was 26 juli. Nu heb ik een vertraging van 8 dagen! Twee keer deed de test, het is negatief. Maar de symptomen verwarren me.

Het plassen nam toe. En er zijn meer afscheidingen. En toen kwamen de penseelstreken en opeens waren ze slecht, omdat ik zo slecht was geworden dat ik niet aan mijn hoofd zou denken, ik ben een beetje beschermd tegen alles. De dokter vanwege Iazh 210 en vanwege de uitstrijkjes benoemd tot Flemoklav en Klion D. Eh, zal moeten nemen. Ik hoop dat de lyalechka niet zal worden weerspiegeld. Nog steeds laag hemoglobine 108. Slaperigheid vreselijk en verstrooidheid. Fibrinogeen na wekelijkse annulering van Fraxiparin en 4.6 op het klokkenspel is voor mij niets. Ik kreeg in totaal 9 kg en de laatste tijd heb ik geen 2-3 weken meer gekregen.

Vertel me, alsjeblieft, alsjeblieft, had je dat bij 39 weken zwangerschap de groenige afscheiding afging, ze waren reukloos, de spruw leek nog steeds te verschijnen, ik had dit iets eerder, maar ik werd behandeld met colpit en behandeld met kaarsen, zou het een file kunnen zijn? Het zijn de groenige stukken die verschenen na de pijn in de onderrug en onderbuik als tijdens de menstruatie, naar de dokter om de andere dag, en het uitstrijkje is niet bekend of het klaar zal zijn voor deze ontvangst. Wat zou het kunnen zijn? Of het weer kaarsen worden.

Ik heb 32 weken zwangerschap, een zeer moeilijke zwangerschap, altijd in ziekenhuizen.

Omdat ik niet zulke vragen stel, maar ik ben al aan het klimmen. Onlangs verliet ik het ziekenhuis, smeerde op kwijting - alles is in orde. Buck zaait het resultaat morgen. Na een paar dagen (er was een plotselinge sekas, zonder mogelijkheid dan in de douche.) Jeuk, branden, ontslag was niet sterk, maar het was. Na 3 dagen klim ik al tegen de muur. Ik keek in de spiegel en ik voel het met mijn vinger. Daar was alles ontstoken, opgezwollen. Binnenin is de wrongellossing erg sterk. Eerst dacht ik dat het een soort zweren was, en toen zag ik wat.

Meisjes, vertel eens, kan iemand spruw hebben na de bevalling? Hoe werd je behandeld? Ik heb het waarschijnlijk: alles is rood, jeuk en afscheiding zijn wit ((ik weet niet hoe ik het moet genezen, wat kaarsen, pillen om te kopen? Tenslotte, ik ben op GV.) Tijdens de derde trimester zwangerschap, de dokter voorgeschreven vaginale tabletten Klion D-100, maar er zijn trouwens ook contra-indicaties voor zwangerschap en HB.Hulp Er is geen tijd om naar de dokter te gaan (((

meisjes gingen na 23 weken naar de dokter en zeiden dat er ongemak in de vagina was (niet altijd) alsof ze daar wreef, ze zocht zelfs niet naar Klion D. Op de tweede dag strekte ik me uit en ging in mijn buik liggen en kwam onmiddellijk over en de volgende dag verscheen dikke afscheiding, echt een beetje, vergeef me als een snot, nog dikker, was bang dat het een test was, het volgende bezoek vertelde de dokter erover, ze zei dat het onzin was, geen file, keek niet eens naar mij, en ik drong niet aan Nu weer zijn deze dikke ontladingen geflopt, en al meer, en op de foto op het internet.

Een paar dagen na de eisprong begon de lijsters, zonder er lang over na te denken, plaatste ik een Klion-D-kaars en toen las ik dat ze tijdens de zwangerschap CONTRAINDICATED is. nu ben ik overgestapt op Pimafucin en gisteren waren er wat roze afscheiding (6-7 Dpo), ik ben in de war, of is het een reactie op de kaarsen of de geliefde innesteling van de implantatie, en hoe kan dit in dit geval de baby beïnvloeden?

Hallo iedereen, meiden! Ik schrijf mijn berichten "van voren".

Mijn bacteriële vaginose, hexicon hielp niet, ook clathrimozol. Nu benoemd Klion D, en daar in de contra-indicaties zwangerschap. En de trimesters zijn niet toegewezen. Het is veilig of niet. G. vertelde me dat er geen kwaad zou zijn, maar toch op een of andere manier dom.

Meisjes, na een succesvolle planning en zwangerschap waren er medicijnen. Het is zonde om weg te gooien, het geld waard. Ik zal het samen of apart geven: 13 papaverine. Geldig tot: 07.15 (1 volledige verpakking en 3 van de andere, dezelfde term) Cyclodynon 31 stuks tot 01.16 Duphaston 12 stuks 07.18 Indometacin 5 stuks 07.16 Ferlatum 800 mg / 15 ml 9 stuks 05.15 Bion-3 volledig 06.15 Klion-d 100 6 stuks tot 06.18 Er is ook Bebikalm 1pc - een volle, onaangetaste, een andere fles werd geprobeerd, we pasten niet. Wie heeft er nodig - schrijf. Pickup m.Krasnogvardeyskaya.

Goedemiddag, meiden, vertel het me alsjeblieft. Op deze basis heb ik nooit spruw, zwangerschap en spruw gehad en toen werd het alleen door smeer aangetroffen. Omdat jeuk ook geen ontlasting is, zijn er geen tekenen. De arts benoemde Klyon D. Candles, ik ga nu door de cursus. Ik lees veel verhalen, dat nu lijsters voor altijd zijn en dat interne uitbraken tijdens de bevalling mogelijk zijn.

1. Ik heb een dergelijke situatie: in een uitstrijkje gevonden schimmels en coca. Mijn zwangerschap is 23 weken, de arts heeft Klion D voor mij voorgeschreven, het is mogelijk op dit moment en deze kaarsen zullen geen schade aanrichten. Maar de instructies hebben een contra-indicatie - zwangerschap. Wat te doen Immers, schimmels en cocci kunnen een kind schaden wat te doen? Bedankt.

Hallo, puzatik en moeders! Is het zinvol om spruw te behandelen als niets helpt? Het resultaat duurt 2-3 dagen, daarna begint de selectie opnieuw! Ik kreeg Pimafucin, Klion D, Hexicon voorgeschreven. nu Kanesten. Ik betwijfel dit medicijn. Ik heb 32 weken zwanger dan gespaard? Ik weet niet wat ik moet doen: blijf zoeken naar mijn enige (medicijn) of accepteer het. Er is geen jeuk en ongemak, alleen de afscheidingskwellingen. Dit is weer een spruw 100%, ik gaf een uitstrijkje. Postscriptum Mijn man was behandeld!

Meisjes vertellen mij wie weet G. heeft Klion D vaginale tabletten voorgeschreven van spruw, en zijn er contra-indicaties zwangerschap? Wie heeft ze gebruikt? Kan ik ze gebruiken?

Welkom! Ik heb een draagtijd van 13 weken. Ontdekt Ureaplasma 10 in 3 graden. Bezorgd over de selectie. De arts heeft Klion-D voorgeschreven. Maar ik was in de war dat bij contra-indicaties - zwangerschap. Vertel me alsjeblieft, is dit medicijn gevaarlijk voor de foetus? Hoe beïnvloedt het? Moet ik me aanmelden? Bedankt!

meisjes, hallo allemaal. Ay Nid Help. We bereiden ons voor op zwangerschap, ze hebben mijn poliep verwijderd door hysteroscopie en nu controleren we de gynaecologie en brengen deze tot leven. Dus hier. Volgens de analyse had ik HPV, al het andere is schoon en mooi. Er is een kleine erosie, die door alle artsen met één stem niet wordt aangehaald. tegelijkertijd heeft de arts Klion D. mij voorgeschreven en ik ben in de war: geen woord over HPV in de handleiding, maar veel bijwerkingen, allerlei irritaties van het slijmvlies, jeuk, enz. En iets is zo beangstigend voor mij.

meisjes dan om lijsters te behandelen? tijdens de zwangerschap werd Klion D voorgeschreven, maar ik herinner me helemaal niet wat ik moest doen. wie behandelt wat?

Meisjes, noteer wie de hele zwangerschap doormaakte met deze infectie. Ik kreeg hier de diagnose voor 5 maanden. na de dia, de diagnose van ganderellose (((en voorgeschreven door G. Klion-D. Ik heb meteen gerend en gekocht, maar voordat ik deze dubieuze kaarsen plaatste, las ik reviews over hen en durfde ik niet zo vroeg in te zetten, allemaal hetzelfde 5. de baby is nog steeds klein en dit is een type een antibioticum en leefde tot 8 maanden met deze ramp. En nu besloot ik om het te behandelen, maar ik wil absoluut niet deze medicijnen naar binnen duwen. Ik ben bang voor de baby. Dus ik ga nadenken welk alternatief kan ik dit middel vinden? LAKTOBAKTERINOM..tak.

Meisjes, voor de tweede keer in de zwangerschap behandel ik spruw (alleen vorig jaar ben ik van haar af.). Ik werd nu voorgeschreven op de 31ste week door Klion D. Ik begon de instructies te lezen, en daar is het gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap, maar het gebruik kan gerechtvaardigd zijn in gevallen waarin het beoogde voordeel voor de moeder groter is dan het risico voor de foetus. En wat te doen.

Ik weet niet of ik me zorgen moet maken of niet. Het is een feit dat ik voor de zwangerschap, gedurende 2 jaar, werd gekweld door afscheiding, die ik behandelde met terginanum en clion D. Maar na een paar maanden kwamen ze weer tevoorschijn. Ten slotte gaf ze de tests in een betaald laboratorium door en vond ze stafylokokken (st.epidermalis). Ze schreven antibiotica voor, maar ik had geen tijd om de behandeling te voltooien, er was een vertraging. Nou, tijdens de zwangerschap kunnen al deze antibiotica niet worden gedronken. De eerste maanden van de zwangerschap was er geen ontslag, omdat Ik heb wat medicijnen kunnen drinken. En de uitstrijk was respectievelijk goed. Maar hier.

Girls! Na de zwangerschap - de eerste paar maanden zijn er medicijnen over - neem weg voor een symbolische beloning)) 1. Sub Simplex 30 ml. bottelen. Het is geldig tot 09/2017. Een paar druppels gebruikt. 2 Hofitol-oplossing 120 ml. Geldig tot 03/2018. Percentage 10 gebruikt. 3. Hofitol-tabletten. Het is geldig tot 10/2016. Nog 18 pillen over. 4. Magne B6 forte. Het is geldig tot 12/2015. Er zijn nog 11 pillen over. 5. utrozhestan 200 mg. Geldig tot 01/2017. 2 capsules over. 6. Phlebodia 600. Geldig tot 04/2017. 6 pillen over. 7. Kaarsen Klion-D 100. Geldig tot 06/2019. Geheel.

Meisjes die tijdens de zwangerschap werden behandeld voor spruw? Ik heb Klion-D voorgeschreven. over hem zulke uiteenlopende beoordelingen. Heeft het Masika 34 weken pijn gedaan?

Hallo, vertel me alsjeblieft, ik deed tests (UIF) voor chlamydia en Trichomoniasis (cultureel), ze lieten een positief resultaat zien, ik ben zwanger en de arts nam een ​​uitstrijkje en stuurde me naar een ander laboratorium waar alle resultaten negatief waren.Ook is de bloedtest ook negatief. En de dokter zegt dat ik nog steeds een antibioticabehandeling nodig heb nu ik 19 weken heb en ik maak me zorgen over hoe het kind kan worden beschadigd.De echografie liet zien dat al het goede glijmiddel op leukocyten normaal is.Vertel me wat ik moet doen.De arts schreef vilprafen, flagil, klion d (kaarsen) voor

Ik heb al 2 zonen, 13 en 9 jaar oud, dus ik zou graag zwanger willen worden, maar om de een of andere reden wanneer ik dit tegen mensen of artsen zeg, hebben ze een soort verpletterende reactie, zelfs een dokter zei. En waarom heb je 2 kinderen, en mijn gynaecoloog negeert dit over het algemeen.

Hallo meiden! In het uitstrijkje vonden ze de leukocyten 18-22, zoals ik het begrijp, tot 20. De dokter zei dat er in principe niets aan de hand was, maar ze had kaarsen voorgeschreven om Klion-D te verwijderen. Ik heb over deze Klion gelezen - er zijn zwangerschaps-contra-indicaties, ik zie dat veel mensen het voorschrijven, maar dichter bij de bevalling, en ik heb maar 31 weken. Ook was mijn gynaecoloog op vakantie, vervangen door een andere, en ik vertrouw haar niet echt. Wie heeft leukocyten verhoogd, wat is aan jou voorgeschreven en heeft het geholpen? Veel over pimafutsin, hexicon schrijven.

Kaarsen Klion-d 100

Mobiele applicatie "Happy Mama" 4.7 Communiceren in de applicatie is veel handiger!

Na een niet erg goede analyse registreerde Klion D100 mij. Gevoelens zijn taai: jeuk, brandend afgrijselijk... 's Nachts klom ik' s ochtends de muur op en de hele dag wrong ik, dus het komt eruit. Dus ik probeerde 3 dagen en stopte. Ik heb de dokter gebeld en gevraagd om voor te schrijven kan duurder zijn, maar een meer adequaat medicijn. Als gevolg daarvan ging Neo-Penotran forte met een knal. Geen van bovenstaande was er. Houd in gedachten, maar doe niet zelfmedicatie!

en ik had niets van een klion, het heeft me goed geholpen

Klion D tijdens zwangerschap

Voor elke vrouw is zwangerschap niet alleen een magische periode, maar ook een zeer verantwoordelijke periode. Elke dag groeit er een nieuw leven in de baarmoeder van de toekomstige moeder, die na een bepaalde tijd zeker aan de wereld zal verschijnen. Is dat niet magie? En dit kleine leven is erg kwetsbaar en kwetsbaar, in verband waarmee Mama eenvoudig voor haar moet zorgen op alle mogelijke manieren.

Helaas is niet alle zwangerschap kalm en soepel. Vanwege bepaalde omstandigheden kan de gezondheidstoestand van de zwangere vrouw verslechteren. Een van de meest voorkomende problemen van dit soort vandaag kan worden beschouwd als candidiasis van de vagina, hij is een spruw. Wanneer deze ziekte voorkomt bij een zwangere vrouw, schrijft de arts het medicijn Klion D. vaak voor als een behandeling, maar het gebruik van drugs is immers uiterst ongewenst tijdens het dragen van een kind, dus hoe te zijn?

Klion D verwijst naar geneesmiddelen met antimicrobiële en antischimmeleffecten en is verkrijgbaar in de vorm van vaginale tabletten. De belangrijkste actieve ingrediënten zijn metronidazol en miconazol. Metronidazol is verantwoordelijk voor het verschaffen van antiprotozoale en antibacteriële werking, en miconazol heeft op zijn beurt een antischimmeleffect. Klion D is in staat om effectieve hulp te bieden bij de bestrijding van candidiasis en alle onaangename symptomen te elimineren.

In de instructies voor het medicijn is er een vreselijke waarschuwing voor veel aanstaande moeders: Klion D is gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap, maar het gebruik kan gerechtvaardigd zijn in gevallen waarin het beoogde voordeel voor de moeder groter is dan het risico voor de foetus. Klion D voor de behandeling van spruw bij zwangere vrouwen mag niet eerder dan het derde trimester, hoewel het soms in de tweede wordt gebruikt.

Feit is dat in het eerste trimester de basisformatie van alle organen en systemen van de baby optreedt en daarom is hij dan het meest vatbaar voor het negatieve effect van medicijnen. Het gebruik van medicijnen door een zwangere vrouw in een vroeg stadium van de zwangerschap kan een zeer slecht effect hebben op de ontwikkeling van de foetus, meestal stopt het bevruchte eitje gewoon met ontwikkelen. In het tweede trimester is de baby nog steeds kwetsbaar voor vele "chemische" gevaren, waaronder medicamenteuze behandeling. Om onvoorspelbare gevolgen van het gebruik van geneesmiddelen, waaronder Klion D-kaarsen, te voorkomen, is het daarom beter om u tijdens de zwangerschap te onthouden.

En toch gebeurt het ook dat de ziekte niet alleen tastbare ongemakken met zich meebrengt voor de moeder, maar ook ongewenste gevolgen voor de baby kan hebben. De constante aanwezigheid van een infectie in het lichaam van een zwangere vrouw is absoluut niet gunstig voor de foetus. Daarom heeft Klion D, om de voor- en nadelen te vergelijken, nog steeds een reden om zijn toevlucht te nemen - alleen op een bepaald moment en op aanbeveling van een arts.

Volgens artsen is Klion D in het tweede en derde trimester met voorzichtigheid mogelijk. Zowel metronidazol als miconazol behoren tot de groepen A en B volgens de classificatie van geneesmiddelen tijdens de zwangerschap. Dergelijke stoffen leiden niet tot schendingen van de embryonale ontwikkeling en kunnen daarom tijdens indicaties worden gebruikt tijdens de zwangerschap. Klion D wordt alleen voorgeschreven na 12 weken zwangerschap, de behandeling kan tot ongeveer drie maanden duren, afhankelijk van de mate van de ziekte en de algemene toestand van de zwangere vrouw.

Als de toekomstige moeder echter twijfelt aan de veiligheid van de voorgeschreven behandeling met Klion D, heeft zij altijd het recht om dit medicijn te weigeren. In dit geval dient de arts alternatieve geneesmiddelen met een vergelijkbaar effect voor te stellen voor de behandeling van de desbetreffende ziekte.

registratie

GAU NAAR "Regionaal centrum voor preventie en rehabilitatie"

Specialistisch advies over kwesties in verband met het gebruik van psychoactieve stoffen

Het verstrekken van gratis land aan grote gezinnen - 12 juli 2017

Hoofd van het departement voor het werk met grote gezinnen van de Schatkist van de regio Tyumen "Vastgoedfonds van de regio Tyumen"

Entertainment, ongewone en matige ledematen die meer dan beloond worden met positieve emoties, een soort kinderlijk genoegen!

Klion d zwanger

Kinder- en familiefotograaf LeonidEvteev.ru +7 (963) 7779603.

Typen fotografie. Ik fotografeer: - Verjaardagen voor kinderen (fotostudio, café, thuis, in het park, bij het huisje) - Doop, doop (Moskou en de regio - Vakantie in het land en in de stad.) - Familiefotografie (fotostudio, thuis, in het park, in het huisje) - Familieportretten in een fotostudio - Kinderportretten in een fotostudio - Portretten van vrouwen (fotostudio, kantoor, park - Bedrijfsportret (fotostudio en kantoor) - Fotosessie van zwangere vrouwen (fotostudio, thuis, in het park, op het platteland) - Ontslag uit het ziekenhuis, de eerste uren van het kind thuis. - Tieners.

Wat en wanneer werden spruw behandeld? Zwangerschap en bevalling.

Wat is de behandeling van spruw? Ik werd op de 22e week ontslagen door Klion D N10. Het is niet duidelijk wat nu het nut is om te behandelen, hoewel er dan zeker nog een terugval zal zijn voor de bevalling en opnieuw behandeling. Wat denk je?

"Elevit Pronatal" - vitamines voor zwangere vrouwen

"Elevit Pronatal" - een complex van vitamines, mineralen en sporenelementen, ontworpen voor vrouwen in de planningsfase van de zwangerschap, tijdens de zwangerschap en na de bevalling tijdens de periode van borstvoeding. • Vandaag is Elevit Pronatal het enige vitamine-mineralencomplex (IUD) waarvan klinisch bewezen is dat het effectief werkt tegen de preventie van aangeboren afwijkingen. • Eén tablet Elevit Pronatal (dat de dagelijkse dosis is) bevat 800.

Jeuk. Zwangerschap en bevalling

Meisjes vertellen het me. Op week 21 martelde jeuk in de geslachtsorganen.. verschrikkelijk om een ​​dokter alleen op donderdag te zien. Tegenwoordig zijn allerlei soorten infecties getest - negatief. Zodat het zou kunnen zijn? Hoe jeuk te verlichten voordat je naar de dokter gaat? Alvast bedankt.

spruw. Zwangerschap en bevalling

Vertel me, is het nodig om lijsters alleen voor mij of voor een partner te behandelen? en hoe zou hij het moeten doen? maar het is aangebroken en de dokter zal het niet vragen.

spruw. Zwangerschap en bevalling

Ik vergat - een vraag over een kleine spruw. Ik was niet van plan om het te behandelen (er is nog steeds geen effect). Na de laatste slag (met melkdetectie), spoel ik gewoon de frisdrank af en verwerk ik deze soms met borax in glycerine. En de dokter zei dat het noodzakelijk is om met kaarsen behandeld te worden. Pimafucin heeft me niet geholpen (in Dober's tijd). Welk advies. Terzhinan mogelijk? Wat is effectiever?

Behandeling van spruw. Zwangerschap en bevalling

Ik werd gemarteld door een spruw (jeuk, afscheiding), hoewel ik in het 2-trimester van Klion-D werd behandeld, maar nu (33 weken) net iets ondraaglijks: ze zei de dokter op het LCD-scherm, ze schreef polygynax voor en zei dat ze gedurende 12 dagen zou worden behandeld. Allereerst schaam ik me een beetje dat zwangerschap daar wordt geschreven op hetzelfde moment als een contra-indicatie en dat polygynax wordt gebruikt als een profylaxe voor de bevalling (hoe te begrijpen?) En een andere vraag rijst: kan mijn man ook iets drinken (nystatine?) En gebruiken zalf.

Lijster. Zwangerschap en bevalling

Help alsjeblieft! Ik ben in de 5e maand van de zwangerschap. Ik vond spruw. De arts heeft pimafucine Nr. 6 kaarsen voor mij voorgeschreven, evenals nystatine 0,5 x 4 p. op dag 6 dagen. Ze zei dat nystatine antischimmel is. Ik kocht en zag dat het een antibioticum is, en ook gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap. Wat moet ik doen? Is het allemaal een kwestie van een lage kwalificatie van een arts of is het niet nodig om bang te zijn en rustig een behandeling te ondergaan?

Lijster. Zwangerschap en bevalling

De meest vervelende diagnose: lijsters. Ik lees bijna alles. De dokter eergisteren schreef me het medicijn Klion D. voor. Maar ik vond informatie dat het niet veilig is, omdat, ten eerste, het hoofdbestanddeel van metronidazol is, en dit is een antibioticum, en ten tweede heb ik nog steeds alleen de 12e week. Misschien weet iemand iets, ik ben bang om dit medicijn te nemen.

Eh, lijsters, "vriendin" zwanger: (.) ​​Zwangerschap en bevalling

Wie gebruikt wat om van deze vuilnis af te komen? Ik dokter schreef 3 namen. De ene is een policenax, maar ik vond het niet leuk, het was een branderig gevoel. En 2 anderen zijn vergeten en de man gooide die bijsluiter. Gekeken naar de apotheek Klion D, maar het kan niet worden genomen!

Klion D. Zwangerschap en bevalling

Vertel me, idioot, heb iemand iemand toegewezen om deze pillen te gebruiken? daar staat het geschreven in contra-indicaties: zwangerschap: (gisteren was ik voorgeschreven, de dokter zei: infectie, moet worden behandeld.) Wat zeg je? En, ik lees op het internet ergens dat er alleen in het eerste trimester onmogelijk is.

Klion D. Zwangerschap en bevalling

Meisjes, vertel me, deze pillen werden vaginaal aan iemand voorgeschreven. In de annotatie staat geschreven dat zwangere vrouwen gecontra-indiceerd zijn, maar de dokter verzekert me dat alles in orde is. Wat zeg je ervan?

Oh god Waarom allemaal tegelijk. Zwangerschap en bevalling

Stel je voor, tot 30 weken ging alles goed, en toen begon het! Het oog ziet slecht, hemoglobine is gevallen en het lijkt erop dat een spruw is begonnen, dit is mij nog niet overkomen! Girls sos! Ik heb 32 weken. hoe deze lijster te elimineren? Ik heb Klion D, ik gebruikte één pil voor de nacht! Juist of niet.

Borax in glycerine (spruw). Zwangerschap en bevalling

Vertel me hoe het te behandelen en welke duur? Is het logisch in 36 weken of beter met kaarsen?

hoe wordt mycoplasmose behandeld? Intieme zaken

wie had het, vertel me hoe snel ze waren genezen. (Ik, blijkbaar, was hij vaak behandeld voor cystitis, maar de reden bleek anders te zijn: () hoe snel het mogelijk zou zijn om lief te hebben zonder condoom om niet te infecteren.

Thrush: Clotrimazole. Zwangerschap en bevalling

Meisjes, we hebben 21 weken, zei de dokter - het is tijd om spruw te behandelen en voorgeschreven clotrimazol en bifidumbacterin. Als ik geen zorgen heb over bifidumbacterine, zegt de instructie voor dit clotrimazol dat "niet is vastgesteld dat het een negatief effect heeft op een vrouw of foetus (tijdens het nemen of borstvoeding geven), maar de vraag of het geschikt is om clotrimazol toe te dienen. individueel na het raadplegen van een arts. " ie als ik het begrijp, neem het voorzichtig, met de nodige voorzichtigheid, als de dokter.

Mlochnitsa en "Zalain." Zwangerschap en bevalling

De eerste maand van de zwangerschap - er was een spruw (niet sterk), het was niet vóór de zwangerschap! Wie heeft het probleem van spruw tijdens de zwangerschap gezien, vertel alsjeblieft aan wie wat genas? Ik werd tot Zalain benoemd, als iemand hetzelfde gebruikte, vraag ik om feedback! Bewaakt de zin in de gebruiksaanwijzing dat het gebruik van het geneesmiddel mogelijk is als het beoogde gebruik van de voordelen voor de moeder het waargenomen risico voor de foetus overschrijdt.

gynaecoloog niet delen? of advies hoewel b.

iedereen vandaag wordt geadviseerd zoals ik kan zien. Mijn excuses voor de delicaatheid van het onderwerp. in het algemeen zijn er problemen: (enige ontsteking, vandaag ging ik naar de mijne, ik passeerde een uitstrijkje, de resultaten - ze zullen in een week zijn. Ze heeft tot nu toe gezegd met de prins van kamille en - ofwel Trichopol of Klion D. maar op een of andere manier onzeker zei ze het. ze zei dat lokale middelen normaal zijn en ik ben in de annotatie terechtgekomen, en daar: "tijdens de lactatieperiode moet het probleem van het stoppen van de borst worden opgelost.

Klion - vertel het! Zwangerschap en bevalling

Heeft iemand het gebruikt? Ik heb een arts voorgeschreven. Vanwege ontslag. Eerste ontladen clotrimazol, neergelegd, zonder effect. Een uitstrijkje vertoont leukocyten "in zicht". Ik kocht deze Klion, maar nu lees ik dat een van de contra-indicaties zwangerschap en borstvoeding zijn. En ik heb eigenlijk al 23 weken. Wat te doen of lijkt het op clotrimazol voor vroege periodes?

Geheimen van ongestoorde slaap. Zwangere gezondheid

Aanbevelingen voor zwangere vrouwen die hun vakantie organiseren.

Tegenwoordig is zwangerschap geen reden om entertainment, reizen, recreatie te weigeren. Omdat elk vrouwenmagazine of vrouwenforum tips en advies kan geven aan zwangere vrouwen die het niet eens zijn om reizen en entertainment voor een korte tijd te vergeten. Vasthouden aan redelijke eisen, kan men dagelijks plezier ontvangen, zelfs tijdens de zwangerschap, praktisch zonder zich te beperken. Wanneer u uw vakantie organiseert, moet u allereerst rekening houden met welke maand u bent.

Medicijnen voor zwangere vrouwen. Ziekten tijdens zwangerschap

Kenmerken van het gebruik van medicijnen op tijd.

. Bovendien kan de negatieve invloed van drugs pas optreden na de geboorte van een kind of op een later tijdstip. Vaak hebben comorbiditeiten tijdens de zwangerschap een schadelijk effect op de foetus, waarvoor verschillende middelen nodig zijn. Verschillende medicijnen voor zwangere vrouwen worden ook voorgeschreven voor het doel van specifieke therapeutische effecten op de foetus. In deze gevallen wordt allereerst de verhouding tussen voor- en nadelen van het gebruik van bepaalde medicijnen voorgeschreven en deze worden alleen voorgeschreven als de kans op een therapeutisch effect voor de moeder opweegt tegen het risico van ongewenste effecten op de foetus. Gewoonlijk worden alleen die geneesmiddelen voorgeschreven, in verband waarmee.

Zwangerschap en SARS. Ziekten tijdens zwangerschap

. Volgens verschillende auteurs worden acute respiratoire virale infecties gevonden bij zwangere vrouwen met een frequentie van 55 tot 82%. Wat is SARS? Acute luchtweginfecties zijn een algemene naam voor een aantal infectieziekten die worden veroorzaakt door virussen en bacteriën en die voorkomen met symptomen van de slijmvliezen van de luchtwegen (neus, strottenhoofd, luchtpijp, bronchiën) en soms met schade aan de conjunctiva van de ogen. Acute luchtweginfecties omvatten ARVI, gr.

Coagulatie. Analyses en onderzoeken tijdens de zwangerschap

. Het coagulogram maakt het mogelijk de kenmerken van een stollingsstoornis bij een zwangere vrouw en enkele complicaties van de zwangerschap te identificeren en daarom de juiste behandeling uit te voeren. In de normale loop van de zwangerschap neemt de activiteit van het bloedstollingssysteem als geheel toe. Dit is een natuurlijk proces dat samenhangt met het verschijnen van de uteroplacentale circulatie. Het is te wijten aan het feit dat het lichaam van de zwangere vrouw zich voorbereidt op het verhogen van het bloedvolume tijdens het dragen van het kind en op mogelijk bloedverlies tijdens de bevalling. ASC.

Prenatale virale infectie. Gezondheid en ontwikkeling van kinderen.

. Rekening houdend met het hoge risico van ontwikkelingsstoornissen in de ziekte tijdens de eerste 2-3 maanden van de zwangerschap, moet het worden onderbroken. Een kind dat is geboren uit een vrouw die tijdens de zwangerschap een rubella heeft gehad, is zelf een virusdrager en daarom is isolatie noodzakelijk. In het geval van contact van een zwangere vrouw met een rubella-patiënt, als ze dit nog niet eerder heeft gehad, is vaccinatie noodzakelijk, maar niet eerder dan 8-10 weken zwangerschap, omdat ze voor dit doel een levend, verzwakt vaccin en mogelijk een negatieve impact op het embryo gebruiken. Cytomegalovirus (CMV) Cytomegalovirus (CMV) is een van de meest voorkomende virussen die aan de foetus worden overgedragen. Bij infectie met CMV is de kans groot dat de zwangerschap zich niet ontwikkelt, de spontane onderbreking ervan, de voortijdige geboorte.

Klion - D. Zwangerschap en bevalling

Help, pl. advies, collega's! De arts heeft Klion-D voorgeschreven tegen spruw en er zijn contra-indicaties - zwangerschap. Zoeken heeft veel links, lees alles. Artsen schreven dit medicijn voor zwangere vrouwen, maar al in de latere periodes (3e trimester), en ik ben pas begonnen met de tweede! Om eerlijk te zijn, ik heb grote twijfels over de juistheid van de afspraak, gewoon - ik ben bang! Wat was je op dit moment behandeld?

stond op het LCD-scherm. Zwangerschap en bevalling

hallo allemaal met de laatste vakantie! Terwijl ik thuis zat met een beschadigd ligament, ging ik met de hulp van mijn man naar een geplande receptie op het LCD-scherm. Een vat honing: ze zeiden dat ik een voorbeeldige zwangere vrouw was - ik liep rond alle specials (het lijkt een zeldzaamheid te zijn) en herstelde niet en de druk was normaal. Lepel teer: klaagde over jeuk en afscheiding, maar om een ​​of andere reden wilden ze geen uitstrijkje nemen en Klion-D-kaarsen uitschrijven. Gekocht, gelezen - er is metronidazol en het is absoluut gecontra-indiceerd voor zwangere vrouwen. Vertel me, wie weet, ik ben iets niet.

Klion D tijdens de zwangerschap 3 trimester

Klion D tijdens zwangerschap

Voor elke vrouw is zwangerschap niet alleen een magische periode, maar ook een zeer verantwoordelijke periode. Elke dag groeit er een nieuw leven in de baarmoeder van de toekomstige moeder, die na een bepaalde tijd zeker aan de wereld zal verschijnen. Is dat niet magie? En dit kleine leven is erg kwetsbaar en kwetsbaar, in verband waarmee Mama eenvoudig voor haar moet zorgen op alle mogelijke manieren.

Helaas is niet alle zwangerschap kalm en soepel. Vanwege bepaalde omstandigheden kan de gezondheidstoestand van de zwangere vrouw verslechteren. Een van de meest voorkomende problemen van dit soort vandaag kan worden beschouwd als candidiasis van de vagina, hij is een spruw. Wanneer deze ziekte voorkomt bij een zwangere vrouw, schrijft de arts het medicijn Klion D. vaak voor als een behandeling, maar het gebruik van drugs is immers uiterst ongewenst tijdens het dragen van een kind, dus hoe te zijn?

Klion D verwijst naar geneesmiddelen met antimicrobiële en antischimmeleffecten en is verkrijgbaar in de vorm van vaginale tabletten. De belangrijkste actieve ingrediënten zijn metronidazol en miconazol. Metronidazol is verantwoordelijk voor het verschaffen van antiprotozoale en antibacteriële werking, en miconazol heeft op zijn beurt een antischimmeleffect. Klion D is in staat om effectieve hulp te bieden bij de bestrijding van candidiasis en alle onaangename symptomen te elimineren.

In de instructies voor het medicijn is er een vreselijke waarschuwing voor veel aanstaande moeders: Klion D is gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap, maar het gebruik kan gerechtvaardigd zijn in gevallen waarin het beoogde voordeel voor de moeder groter is dan het risico voor de foetus. Klion D voor de behandeling van spruw bij zwangere vrouwen mag niet eerder dan het derde trimester, hoewel het soms in de tweede wordt gebruikt.

Feit is dat in het eerste trimester de basisformatie van alle organen en systemen van de baby optreedt en daarom is hij dan het meest vatbaar voor het negatieve effect van medicijnen. Het gebruik van medicijnen door een zwangere vrouw in een vroeg stadium van de zwangerschap kan een zeer slecht effect hebben op de ontwikkeling van de foetus. meestal houdt het bevruchte ei op zich te ontwikkelen. In het tweede trimester is de baby nog steeds kwetsbaar voor vele "chemische" gevaren, waaronder medicamenteuze behandeling. Om onvoorspelbare gevolgen van het gebruik van geneesmiddelen, waaronder Klion D-kaarsen, te voorkomen, is het daarom beter om u tijdens de zwangerschap te onthouden.

En toch gebeurt het ook dat de ziekte niet alleen tastbare ongemakken met zich meebrengt voor de moeder, maar ook ongewenste gevolgen voor de baby kan hebben. De constante aanwezigheid van een infectie in het lichaam van een zwangere vrouw is absoluut niet gunstig voor de foetus. Daarom heeft Klion D, om de voor- en nadelen te vergelijken, nog steeds een reden om zijn toevlucht te nemen - alleen op een bepaald moment en op aanbeveling van een arts.

Volgens artsen is Klion D in het tweede en derde trimester met voorzichtigheid mogelijk. Zowel metronidazol als miconazol behoren tot de groepen A en B volgens de classificatie van geneesmiddelen tijdens de zwangerschap. Dergelijke stoffen leiden niet tot schendingen van de embryonale ontwikkeling en kunnen daarom tijdens indicaties worden gebruikt tijdens de zwangerschap. Klion D wordt alleen voorgeschreven na 12 weken zwangerschap, de behandeling kan tot ongeveer drie maanden duren, afhankelijk van de mate van de ziekte en de algemene toestand van de zwangere vrouw.

Als de toekomstige moeder echter twijfelt aan de veiligheid van de voorgeschreven behandeling met Klion D, heeft zij altijd het recht om dit medicijn te weigeren. In dit geval dient de arts alternatieve geneesmiddelen met een vergelijkbaar effect voor te stellen voor de behandeling van de desbetreffende ziekte.

Vooral voor beremennost.net - Tatiana Argamakova

Klion D tijdens zwangerschap: beoordelingen

Ik had een slechte vlek voor de bevalling, de dokter zei dat de spruw en voorgeschreven klion-d 100, en er was een zwangerschap in contra-indicaties, ik ging naar de dokter met deze instructie en hij legde me uit dat deze kaarsen niet zijn toegestaan ​​in het eerste trimester, en in de tweede en derde, en ik zal binnenkort moeten baren en het is onmogelijk om niet te worden behandeld, ik zet de kaarsen van klion-d voor gebruik, het is noodzakelijk om ze te bevochtigen met gewoon water, de eerste keren mijn jeuk geïntensiveerd en dan was alles in orde, 10 dagen geplaatst en 10 dagen later bevallen, alles oké, en herinnerde zich wat de dokter zei na klion gewoonlijk herhaalde spruw dat slechts een reeks behandelingen

deze klide d volledige d... Ik had zo'n allergie voor hem, het was slechts een nachtmerrie, hoewel ik tot nu toe kaarsen met metronidozol gebruikte, en mijn vrienden helemaal niet, mijn lijster begon aan het einde van het tweede trimester en de dokter schreef deze clion voor, trouwens, ik weet niet waarom er een mis is andere effectieve medicijnen, vooral niet erg veel en worden aanbevolen voor zwangere vrouwen, misschien ben ik alleen met dergelijke bijwerkingen, maar ik veranderde de dokter des te meer omdat ik werd geholpen door banale pimafucine, ik denk dat als je een keuze hebt, je geen wig moet gebruiken

Klion D - gebruik tijdens zwangerschap

Medische observatie van vrouwen tijdens de zwangerschap is een gecompliceerde zaak, omdat chronische ziekten en infecties die "slapende" zijn in het toekomstige moeders lichaam, beginnen te merken.

Deze taak compliceren is dat het verwijderen van infecties zeer zorgvuldig moet gebeuren om schade aan de vrouw en de foetus te voorkomen.

De overgrote meerderheid van therapeutische middelen verbiedt hun opname tijdens de zwangerschap of in het eerste trimester.

Hiervan is Klion D een gecombineerd antimicrobieel, antischimmel en antiprotozoair middel en een medicijn, over de mogelijkheid dat het debat tussen gynaecologen niet afneemt.

Informatie over Klion D-kaarsen

Klion was zijn voorganger, waarin het werkzame bestanddeel, metronidazol, de basis vormde voor de behandeling van microbiële en protozoale infecties (trichomoniasis).

Klion D 100 is een geneesmiddel met geavanceerde mogelijkheden, waardoor niet alleen parasitaire en microbiële infectieziekten werden behandeld, maar ook candidiasis, de gesel van vrouwen tijdens de zwangerschap, waarvoor miconazol aan de samenstelling werd toegevoegd om het antischimmeleffect te vergroten.

Het medicijn is een vaginale tablet. maar het gebeurde zo dat ze hem kaarsen begonnen te noemen.

Deze samenstelling maakt de gelijktijdige behandeling mogelijk van trichomoniasis en candidiasis, die heel gewoon zijn bij vrouwen.

Maar wanneer onthuld in Klion D 100 het vermogen om de organen van de foetus tijdens zijn vorming nadelig te beïnvloeden. benoeming aan vrouwen in het eerste trimester gestopt.

Medicamenteuze behandeling gedurende 2-3 trimesters brengt niet zulke gevaarlijke gevolgen met zich mee, daarom wordt door gynaecologen aangewezen, omdat de geïdentificeerde en onbehandelde schimmels Candida en Trichomonas een groot gevaar voor de foetus inhouden.

Daarom is het gebruik van Klion D in de periode van het dragen van een kind gerechtvaardigd, waarbij we enkele beperkingen niet vergeten.

Klion D gebruiksaanwijzing

Kaarsen worden 's nachts ingebracht in de vagina en houden ze enkele seconden in water om de introductie te vergemakkelijken en om verwondingen aan het vaginale slijmvlies te voorkomen, die gevoeliger worden voor irriterende stoffen tijdens de zwangerschap.

Het medicijn wordt toegediend in kuren, voor een groter effect moeten zowel de aanstaande moeder als de vader van het kind de behandeling uitvoeren.

Cursusduur - 10 dagen. Om vetten uit de vagina te controleren.

Artikel over de behandeling van rhinitis tijdens de zwangerschap

Lees dit artikel over tandheelkundige behandelingen tijdens het dragen van een kind.

Klion D 100 heeft een grote lijst met bijwerkingen:

  • Misselijkheid, emetische drang, smaakvervorming, smaak van metaal in de mond, verlies van eetlust, buikpijn, obstipatie of diarree.
  • Hoofdpijn, duizeligheid.
  • Leukopenie of leukocytose.
  • Gevoelens van verbranding, jeuk, pijn en irritatie van het slijmvlies van de vagina
  • Allergische reacties: urticaria, jeukende huid, huiduitslag.
  • Verander urinekleur naar roodbruin.

De meest vervelende bijwerkingen zijn jeuk en branderig gevoel in de vagina, dat ondraaglijk kan worden. Daarom stoppen vrouwen vaak met het gebruik van dit medicijn.

Geneesmiddelenreviews

Het is misschien wel het meest besproken medicijn dat tijdens de zwangerschap wordt voorgeschreven voor de behandeling van gynaecologische aandoeningen.

Dit komt door gevoelens die bijna onmiddellijk na het gebruik optreden: ernstige verbranding, jeuk, roze afscheiding. Daarom weigeren veel vrouwen de behandeling voort te zetten. zonder de volledige cursus te voltooien.

Maar na een paar dagen verdwijnt het ongemak en als gevolg daarvan is de behandeling zeer effectief.

Het gebruik van Klion D in de medische praktijk tijdens de zwangerschap is een noodzakelijke maatregel, maar het is noodzakelijk om veel problemen bij de vrouw en de foetus te voorkomen.

Het nemen van dit medicijn met de verplichte observatie van een arts en het monitoren van de gezondheidstoestand is de sleutel tot een succesvolle behandeling.

Klion D tijdens de zwangerschap - in extreme gevallen voorgeschreven.

26 februari 2012

Tijdens de zwangerschap is het lichaam van de vrouw verzwakt en bijzonder kwetsbaar. Als ze tijdens haar leven minstens een keer werd blootgesteld aan een ziekte die 'candidiasis' wordt genoemd, dan is dit bijna 100% bewijs dat ze er tijdens de zwangerschap misschien weer mee te maken krijgt. Dit komt door het feit dat het hele lichaam in een verbeterde modus werkt, waardoor het niet op tijd kan omgaan met en reageren op de virussen en bacteriën die het aanvallen. Artsen geloven dat deze ziekte bijna onmogelijk te genezen is, een vrouw geneest hem eenvoudig, maar met een verzwakt immuunsysteem of verkoeling, of na het nemen van antibiotica, kan een spruw zich laten voelen.

Het verschijnen van spruw tijdens de zwangerschap kan de gezondheid van de moeder en de gezondheid van het kind nadelig beïnvloeden. Deze ziekte kan een miskraam veroorzaken of de ontwikkeling van intra-uteriene infecties veroorzaken. Als de vrouw niet in positie is, kun je met veel medicijnen de stront verwijderen. Tot op heden bieden een groot aantal fabrikanten een grote selectie medicijnen aan. En in de normale toestand van het probleem zal het niet zijn om een ​​medicijn op te pikken dat u helpt om zich van candidiasis te ontdoen. Maar als u de gebruiksaanwijzing zorgvuldig doorneemt en vooral het deel waar de contra-indicaties zijn geschreven, merkt u misschien dat één ding hen bindt: u kunt niet nemen tijdens de zwangerschap en het innemen van het medicijn op een moment dat een vrouw het kind voedt, is gecontra-indiceerd, omdat het kan opvallen moedermelk.

Als de ziekte is opgetreden en de vrouw zwanger is, is het noodzakelijk om een ​​arts te raadplegen. Als de diagnose wordt bevestigd, kan Klion D tijdens de zwangerschap worden voorgeschreven. Maar u moet zich geen zorgen maken dat het in zijn instructies staat: het is gecontra-indiceerd om tijdens de zwangerschap in te nemen. Artsen schrijven altijd spaarzame middelen voor, waarvan de ontvangst mogelijk is, maar in het derde trimester. Klion D tijdens de zwangerschap wordt voorgeschreven als de voordelen ervan het potentiële risico op nadelige effecten op de foetus overschrijden. Maar in het derde trimester was de foetus bijna volledig gevormd en het effect van het medicijn Klion D tijdens de zwangerschap daarop was teruggebracht tot bijna nul.

Men moet echter niet vergeten dat zelfbehandeling in deze toestand bijzonder gevaarlijk is en vol zit met consequenties. Kaarsen Klion D tijdens de zwangerschap kan alleen worden voorgeschreven door een arts die gedurende de hele tijd een vrouw observeert. Voor gebruik moet de kaars worden bevochtigd met water en pas daarna in de vagina worden gestoken.

De samenstelling van dit medicijn is Metronidazol, dat op zijn beurt een antimicrobieel en antiprotozoaal middel is met een breed bereik. Hij infecteert actief Giardia intestinalis, Trichomonas vaginalis, Lamblia intestinalis. Ook opgenomen in de samenstelling ervan is Miconazol, dat antischimmelwerking heeft en actief is tegen gist en schimmels van andere oorsprong. Miconazol elimineert snel de jeuk die gepaard gaat met vaginale infecties. Ook herstelt dit medicijn zijn microflora.

Gebruik van het medicijn Klion D 100 tijdens de zwangerschap mag alleen plaatsvinden na een doktersrecept. Klion D tijdens de zwangerschap moet worden ingenomen na alle onderzoeken met uitstrijkjes en bloed. Dit medicijn kan het lichaam helpen in de strijd tegen virussen en schade toebrengen als het wordt misbruikt.

In een tijd waarin een vrouw een kind verwacht, is ze erg gevoelig en aandachtig voor alles wat er in haar lichaam gebeurt. Alvorens een beslissing te nemen over het gebruik van het medicijn, is het noodzakelijk onderzoek uit te voeren naar uitstrijkjes en bloed voor microflora en naar de aanwezigheid van virussen in het lichaam. Onthoud in ieder geval - u kunt zelf geen behandeling voorschrijven.

7 lichaamsdelen die niet aangeraakt moeten worden Denk aan je lichaam als een tempel: je kunt het gebruiken, maar er zijn enkele heilige plaatsen die niet kunnen worden aangeraakt. Studies tonen.

Hoe is het om op 30-jarige leeftijd maagd te zijn? Wat interessant is, vrouwen die nog geen seks hebben gehad, zijn bijna op middelbare leeftijd.

Doe dit nooit in de kerk! Als je niet zeker weet of je je in de kerk goed gedraagt ​​of niet, dan doe je waarschijnlijk niet het goede. Hier is een vreselijke lijst.

13 tekenen dat je de beste echtgenoot hebt Echtgenoten zijn echt geweldige mensen. Wat jammer dat goede echtgenoten niet in bomen groeien. Als je andere helft deze 13 dingen doet, dan kan dat met.

Het blijkt dat soms zelfs de luidste glorie eindigt in mislukking, zoals het geval is met deze beroemdheden.

Waarom heb ik een klein broekzakje nodig? Iedereen weet dat er een klein broekzakje in de jeans zit, maar maar weinig mensen vroegen zich af waarom hij misschien nodig was. Interessant is dat het oorspronkelijk een plaats was voor xp.

Vergelijkbare Artikelen Over Parasieten

Worden wormen door katten overgedragen op mensen en hoe kan infectie worden voorkomen?
Hoe te testen voor wormen thuis
Worm suspensie